2 ay sonra yks var sevgilim onun okuduğu şehire gelmemi istiyor yani istanbuku kazanmamı ama ailem pek sıcak bakmıyor istanbuku gözlerinde büyütüyorlar ben biraz sessizim saf biriyim iyi niyetim suistimal ediliyor korkuyorum istanbuldan... Sevgilimle aramızda yanlış şeyler olursa anlık hevesle bundan da korkuyorum ya engel olamazsam 😐
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence neyden korkuyorsan başına gelir o yüzden söyle sen gel benim olacağım şehre sadakatini ölç hemen yüz verme derim
O gelemez ki zaten üniversite okuyor
o zaman sende gitme engel ol sna tavsiyem sakın ama sakın evlenmeden bişi yapma
pişman olursun
Yok yok yapmam bende karşıyım zaten bu yüzden korkuyorum
sevgilinde eğer seni düşünüyorsa gerçekten yapmaz yapmayı düşünmez bile
Anlık hevesle o an mantıklı düşünmez ki
düşünmesi gerek bi kişi nefsine hakim olamıyorsa mesele çoktan bitmiştir zaten
Olur heralde ya bu konuda hiç zaten bana yaklaşmadı ama ne bileyim kuruntu yapıyorum
dha sen bileceksin güzel insan ben fikrimi belirttim
Teşekkür ederim 🙂🙏🏻
ben teşekkür ederim hanımefendi
Hepsi geçici bunların hata yapma kullanıp atıverir senş olan sana olur
Biliyorum teşekkür ederim ama zaten bilincindeyim
Eee bilincindeysen? Ne bu soruları sormalar falan. ?
Her şeyin farkındasın ama az da icinden yanlıs şeyleri olsa diye geçiriyorsun ve çabalıyorsun yanlıs olacak şeyleri üstüne gidiyorsun farkındasın ama yanlısı bile bile etmeye gidiyorsun
Ben ince düşünceliyim en kötü şeye kadar kafamda kurup düşünürüm korkum tedirgin olmam bu yüzden
O zaman bu düşünceleri düşün ama sakın yapma cünkü terk edilme ihtimaline sakın unutma kullanıp terk eder seni
Evet kimsenin garantisi yok şu an sevgilim evet ama 1 yıl sonra olmazsa istemediğim bir şehirde korkularla okumak zulüm ne yapacağım bilmiyorum İzmir 9 eylülü istiyorum izin vermiyor hacettepe istiyorum izin vermiyor illa İstanbula geliceksin diyor istemiyorum dersem küsüyor beni istemiyorsun diyor bem tek kalmak istemiyorum yalnızım hep diyor kafam karışık
Ondan acilen ayrılman senin için iyi olacsk
O kendi çıkarı peşinde
Seni düşünse hacet tepe daha iyi mi 9 Eylül daha mı iyi ona araştırır hangisi senin geleceğin için iyiyse oraya gitmeni isterdi
Ama seni düşünmüyor ve bence sevmiyor
Kendi cıkarı peşinde
Bir de ona baska bir arkadaşım fake hesap da olur ona mesaj at bak anında seni aldatacak dene gör seni sevmiyor o
Denedim orijinal hesaplardan yazdım engelliyor direkt asla aldatmaz sen yanlış anladın ya çıkar falan yok öyle bir niyeti olmadı zaten o da eğitime önem veren biri üniversite bölüm güzel olsun istiyor tıp okuyor zaten sürekli ders sosyal hayat 0 yalnız kimse yok bursada olsa buluşuruz ben yanında olurum canı sıkılınca ama orada tek psikolojisi alt üst oldu benimde çok çalışıp onun yanına gelmemi istiyor kötü niyetli değil ama ben aileden uzak o aileden uzak aramızda biröşey geçmesinden korkuyorum cahillik edip bir şeyler yaparız diye korkuyorum kuruntu yapıyorum
Bilmiyorum ama yanlıs şeyler yapma
yapmam inşallah korkunç bir şehir İstanbul sanırkm bundan dolayı geri duruyorum
Benim arkqdas gitti oraya öğretmen oldu kafan döner diyor öyle karısık yer diyor yolda giderken arabalar laf atıyormuş kiza takşp edenler oluyormus çok kötü sehir her an her şey gelebilir basına
Ya sevgilim yanımdayken bir şey olmaz da ya o yokken alışamazsam ya ayrılırsak tek kalırsam bak asıl korkum bu 😞
Her şeyi düşün öyle karar ver
Herşeyi geçtim tıp puanları istnabul çok yüksek ben nasıl kazanıcam ya boş bi bölüm istemiyorum git gide önüme engel çıkıyor sırf o mutlu olsun diye psikolojim bozuldu
Şimdiden kendine başlamışsın kötülük etmeye ilerde daha kötü olacaksın kendi sağlığın gitti bi erkek icin yazık
Onu da bırakamam yıkılır iyice psikolojisi bozulur dersler zaten ağır birde ben bi darbe vuramam korkuyor zaten bırakmamdan ama bende korkuyorum ilişkinin birgün bitsinden yalnız kalmaktan sevmediğim bir şehirde şu ana odaklansam kötü şeyleri düşünmesem diyorum ama olmuyor beynimi kemiriyor korkularım var
Sen nerde yaşıyorsun şu an ve sevgilinle hiç biseyler olmadı mı
Ben bursa o İstanbul uzak mesafe ayda 2 kez geliyor aramızda bir şey geçmedi
Peki siz nasıl tanıştınız ve ne kadar oldu çıkalı
Ve yaşlarınız kaç
1.5 yıl oldu sanaldan tanıştık sonra görüştük 1 yaş büyük benden o bu sene üniversiteye başladı hep beraber olalım diye benimde istanbulu kazanmamı çok çalışmamı istiyor kötü niyetli değil ama ya şeytana uyarsak tedirginim
Ben 18 o 19
Normalde o İstanbul'da mı yaşıyor
Ve sen nerde oturuyon bursada
Daha önce hic sevgilin olmadı galiba
Bursada yaşıyor o da bende ama biz sanaldan tanıştık yani önceden tanışmışlığımız yoktu İstanbul'a okumaya gitti benimde kazanmamı istiyor ondan önce de 1 sevgilim oldu ama daha küçüktüm pek sevgililik denmez ona
Peki bununla buluştunuz mu hic
Bursada nerde oturuyon
Buluştuk bursada neredeyse hergün yan yanaydık ama İstanbul'a gittiğinden beri ayda 2 kez gelebiliyor 1 gün kalıp gidiyo ben Osmangazideyim o nilüferde oturuyor
Peki bişey sorcam sana
İstk atsna ordn sorcam
Burdan sorun lütfen 🙏🏻
Burdan spam yerim olmaz silersin sonra beni
Yorumu silerim yazın siz
Olmaz maalesef
Tamamdır o zaman
İnsan gibi istk atn sonra işin bitince silersin
Sevgilinle birlikte oldunuz mu hiç
Hayır
Peki hic sevismede mi olmadı
Sadece öpüştük ilerisi yok