Boyle tatli yavrum ya da yavrularim olsun istiyorum. Hayat niye bazilarinin yuzune gulmuyor? Gercek sevenlerin niye ederi yok?
Cok datluuu
Cok datluuu
Günümüzde yaşam koşulları malumunuz zor bu durumda evlenmek rahatlığı bozmaktan öte bir şey ya da sevgililik kavramı cinsellikten başka bir şey değil sorumluluk almayı bilmeyen bekletmeyi bilir her şeyin de bir vakti vardır �nsanoğlu çamurdur topraktır güzel bir şey çıkması için onu işlemek gerek birdenbire olgunluk tecrübesine ulaşmaz insan, zaman insanı olgunlaştırır doğrularla yanlışlarla seçimlerle insan önce kahrolacak sonra Umduğunu bulacak
10 yildir kahroluyorum zaten. Karsimdaki de bende 18-20yasi degiliz ki. Ama serefsiz insan aska duzelmiyor. Birini cok sevmistim. Baba ayrilalim bile demeden gitti bir baskasiyla evlendi. Yikildim resmen. Ne psikoloji kaldi ne de saglik. Ama Allah buyuk, evlendigi kisiyle bir yil icerisinde bosanmislar. Yine de oh olsun demiyorum. Herkes ektigini biciyor bu hayatta.
Bana
Iyi de sevmiyorsa benimle isi ne? Sevmiyorsa bastanbaslamayacakti benimle.
Erkeklerin iç dünyasına anlamanız zor sevsede sevmesede bir kadına yaklaşabiliriz zaman belki sevdirebilir Erk Olmayacak duaya amin de diyebiliriz Ama bu o kadının yanında olmayacağımız anlamına gelmiyor beklentilerimiz farklıdır Sen duygusal Bakarsın ben yakınlaşmak tabiriyle
Iyi de karsindaki kadinin ciddi niyetle seninle dugunu bildigin halde, kullanmak niyetiyle yaklasan erkek serefsizdir bence.
Insanlar birbirlerine menfaat ve beklenti duyarak yaklaşırlar Kimisi duygusal Kimisi eğlence Kimisi oyun Kimisi maddiyat insanların birbirini tanıması �leriye yönelik ciddi düşüncelerden ibaret değil hayatı yaşama zevk alma gün geçirme ruhsal beklentiler içinde olabilir yanlış da olabilir ama bir şeyler olabilir Sen diyebilirsin benimle ciddi bir şey düşünmüyordum Adem ne diye zamanımı çaldı ne diye yanımda durdu ne diye konuştu neticelere değil sonuca bakacak kişiliksiz dir bırakır gider karakter sahibidir tutar gider insan ne çok güveneceksin Ne çok seveceksin bir gün gidecekmiş gibi Kıymet vereceksin
bu bahsettiğin konuda hem içinin rahatlaması hemde yeni bir bakış açısı kazanmanı sağlayabilecek bir bence paylaştım profilimde beğenmene falan gerek yok içini rahatlatabilir belki en azından
Bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar çok imkansızlaşıyor bence..
istememek lazım
hayatı akışına bırakmak gerekiyor
sonra karşına birisi çıkar olursa olur
olmazsa da olmaz
Yas ilerleyince insan sabirsizlasiyor.
öyle ama ne diyeceksin gizli
isteyince oluyor mu sen istiyorsun karşına birisi çıkıyor hayal kuruyorsun pat
adamın ya da kadının derdi başka
Bu kişiden kişiye göre değişir senin hayatında karşılaştığın kisiler ile alakası var. Senin düşündüklerini bende kendime söylüyorum. niye şanssızım diye
Cevap
7Cevap
Hayat sana bekleneni vermez. Şansım açık olacak ya da sen kendi şansını yaratacaksın
Milletin ac gozlu kizlari gibi parada pulda gozumde olmadi. Ise bak oyleleri en iyilerine dustuler.
Kaç yaşındasın ki
38 yasindayim.
Umarım şansın açık olur😊
Tesekkur ederim. Hak eden herkesin Allah yuzunu guldursun.
Amin
Hayat böyle vakti zamanında karşına çıkan iyileri istemesinden demek kj
Nereden biliyorsun? Insan onune ilk gelene bodoslama dalmali mi sence?
Her sey tip mi yani?
Alem olmus pust oğlu pust
Sen kaç yaşındasın
38
Anladım sende haklısın. Kendinden büyükler de mi aynı kafa
Sevdigim kisi benden 4 yas buyuktu.
Zaten hayatim boyunca iki kisiyi sevdim ikisi de fos cikti.
Anladım büyük olmasan konuşalım derdim
Sende çok zor birisin seçicisin bayağı
Zor birimiyim? Sorumda ne yazdim da secici biri olduguma kanaat getirdiniz?
Uzun süre evlenmeyenler genelde öyle olur. Güzellik olarak nasılsın peki
Cirkin biri degilim. Guzel oldugumu soyleyenler olur. Gerci Allah sans versin yeter ki. Guzel ya da cirkin olmak insanin elinde degil sonucta.
Evet öyle. Merak ettim seni
Efendi birini bulsanizda onunla iliski dusunmezsiniz ama...
Efendi adam bul
Kavun degil ki koklayip da alalim.
Laflara değil davranışlara odaklan
unut o isi
Niye? Evkenerek mutlu olan bir suru kisi var.
demek ki zamanı değilmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?