İlişkimizin üzerinden 1 hafta geçince sevgilim bana bir şey bilmemi istediğini söyledi.
Oturdum dinliyorum ne diyecek diye.
18 yaşında bir evlilik yaptığını ve boşandığını söyledi, bunu bilmeni istedim dedi. İlişkiyi devam ettirmemeni anlayışla karşılarım dedi.
Ona olan sevgim değişmedi kabul ettim.
Sevgili olmaya devam edeceğim dedim
3 ay falan sürdü bu sefer başka bir şey öğrendim 20 yaşında falan Eskişehir'e arkadaşın yanına gitmiş, o zamanlar sinir hastası ve ilaç kullanıyormuş ve o gün de ikinci kez yatağa girmis.
Bunu öğrenince ben çıldırdım, bırakıp gittim peşimi bırakmadı koştu çekti falan filan.
Hâlâ seviyordum ama... Ne yapacağımı şaşırdım.
Gel zaman git zaman, bir nedenden dolayı öfkeliydim 4 gün önce ve o öfkeyle sinirimi kıza tokat atarak çıkardım zaten atmadan önce tartışıyorduk.
İki gün önce ayrıldık, kız bana laflar soktu sana olan sevgim ağır geldi kaldiramadin falan dedi
Bende sinirden neyse bu kadar muhabbet yeter eski dost 2. el dedim bitirdim
Nedense vicdan azabı veya pişmanlık duyuyorum
İçim kaç gündür daralıyor
Neden acaba
Ahını mı aldım?
Oturdum dinliyorum ne diyecek diye.
18 yaşında bir evlilik yaptığını ve boşandığını söyledi, bunu bilmeni istedim dedi. İlişkiyi devam ettirmemeni anlayışla karşılarım dedi.
Ona olan sevgim değişmedi kabul ettim.
Sevgili olmaya devam edeceğim dedim
3 ay falan sürdü bu sefer başka bir şey öğrendim 20 yaşında falan Eskişehir'e arkadaşın yanına gitmiş, o zamanlar sinir hastası ve ilaç kullanıyormuş ve o gün de ikinci kez yatağa girmis.
Bunu öğrenince ben çıldırdım, bırakıp gittim peşimi bırakmadı koştu çekti falan filan.
Hâlâ seviyordum ama... Ne yapacağımı şaşırdım.
Gel zaman git zaman, bir nedenden dolayı öfkeliydim 4 gün önce ve o öfkeyle sinirimi kıza tokat atarak çıkardım zaten atmadan önce tartışıyorduk.
İki gün önce ayrıldık, kız bana laflar soktu sana olan sevgim ağır geldi kaldiramadin falan dedi
Bende sinirden neyse bu kadar muhabbet yeter eski dost 2. el dedim bitirdim
Nedense vicdan azabı veya pişmanlık duyuyorum
İçim kaç gündür daralıyor
Neden acaba
Ahını mı aldım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne