Seviyorken ayrılmamız gerekti. Daha önce de ayrıldık onun hatası yüzünden ama geri döndü özür diledi. her şey yolundaydı aile baskısı yüzünden ayrıldık babam yüzünden... İki hafta geçti 3 gün boyunca hikayelerime baktı. Şimdi bakmıyorda. Sizce neden? Geri döner mi yazar mı bana? Sosyal medyayı nasıl kullanarak ilgisini çekebilirim ikizler erkeğinin? Ve hesabım açık olmalı mı. Onu özledigime dair paylaşımlar yaparsam mi dikkatini çekerim yoksa mutlu paylaşımlar mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkizler geri zor döner.
Ama bir kere dönmüştü kendi hatasıydı telafi etti. Seviyorsa yinede dönmezmi
Umarım
Bugün geri dön düü😂
İmkansiz denemiştim 😊
Evet😄🦋
Peki ne yaparsam beni dahada çok sever😄 yani ikizler erkegine nasıl davranmaliyim
Rahat bırak
Çok canım bebeğim seni çok seviyorum gibi kelimeler kullanıyor bana. Bendemi öyle yapmalıyım sence yoksa soğuk mu yapmalıyım
Neden soğuk yapacaksın kim içindekini söyle.
Evine git barışmak istediğini söyle
Ama ben yazamam ona gidemem. Ben çok istedim ne olursa olsun bitmesin demesini. Ama o aileni dinle dedi. Anca o yazarsa olacak.
Peki daha önce hic evine gitmedinmi
Hayır gitmedim
Peki aranızda cinsellik oldumu hiç
Hayır olmadı olmazda. Tamamen duygusal bi bağ vardı aramızda. Aynı yerde çalışıyorduk. Çok seviyorduk. Ben çıktım ailem onu öğrendi babam çıkarttı işten. Konuştuğumuzu öğrenince de iş yerine gittiler. Ve sevdiğim adama oradaki herkes benimle konuşmamasını söyledi. Babam çok sert bu konularda. Babam yüzünden oldu her şey. Sevdiğim adam da ne yaparsak duyuluyor konuşursak duyuluyor ailenin kulağına gidiyor. Senin için en iyisi bir süre konusmayalim dedi. Bende hiç konuşmayalım dedim ve severek bitti. Ama hala beni stalklıyor
Ozaman işten ayrıl tekrar sevgili ol
Ben zaten işten çıktım onun dengesizliği yüzünden oldu ayrıldık çıktım oradan. Bir ay geçti yazdı bana özür diledi. Yine ailem öğrendi bu sefer iş yerkne gittikleri için ortalık karıştı. Sevdiğim adamda bana yıllardır burada çalışıyorum kimse ile karşı karşıya gelmemiştim. Nolur bana artık yazma dedi sakın yazma dedi. Bir gün sonrdaa seni çok seviyorum dedi bir süre ara verelim çok özlersen ara dedi. Bende ona ben özlüyorum her gün merak ediyorum o zaman hiç kinusmayalim dedim. Oda sen nasıl istersen dedi. Seni sevmeyi bırakamıyorum ama bunlarda geçecek her şey geçecek unutacaksın mecbur dedi. Ve kendine iyi bak dedik bitti.🥺 Sonra hikayeme baktığını gördüm. Acaba tekrardan döner mi bana
Dönmez artık
Yaşlarınız kaç
O 24 ben 17
Neden dönmez ki🥺
Sen küçüksün daha büyü bence okuyormusun
Okuyorum ama çok seviyorum onu bu yaşımda başıma gelen en güzel şeydi o
Oda beni gerçekten sevdi kötü niyetle değil
Peki hic sevistinizmi
Hayır hayır. Böyle bi yaklaşımda bulunmadı. Ama ciddi düşünüyor su benimle kendisi söyledi. Sen herkesten farklısın benim için çok özelsin dedi
Peki isterse ne yaparsın
Sarılamadik bile🥺 hayallerimiz vardı ama
İsterse napcan
İstemez biliyorum
Ya ben öyle bi kız değilim yapmam. Oda biliyor bunu istemez gerçekten
Nerde yaşıyorsunuz
Neden ki
Merak
İstanbul
Peki
Ee
Peki gerçekten seviyorsa benimle hayalleri varsa dönermi