Bir erkek 4. ayda daha iki gün önce seni herseyden cok seviyorum diyip esini neden evden kovar ve bir köpege davranir gibi davranir? Hic bir sebep sunmadan, sadece ailelerimiz anlasamiyor bizim artik bir gelecegimiz yok zirvaligini okuyan bir adamin gercekten bosanma sebebi ne olabilir? Adam öfke kusuyor, normal bir sekilde konusup neden bittigini bile aciklayamiyor. Kendisi Manisa Salihliden, aff edersiniz hic tanimadigim icin soruyorum. Manisa Salihlide genetik bir sey mi bu erkekler de? Bir süre sonra canlari evlilikten skilip, kasarlara kosmalari normal mi? Ekledigi kizlari gördüm instagramdan beni kovduktan 2 saat sonra ulan hepsi cirkin, hepsi kasar. Biri de benden güzel olsa icim yanmicak.
Sizin mantikli bir aciklamaniz var mi? He bide bu olayin üstünden 2 ay gecti bosanma sürecini bekliyoruz, arada bir gelip instagramda hikaylerime bakiyor canım engelledim.
Sizin mantikli bir aciklamaniz var mi? He bide bu olayin üstünden 2 ay gecti bosanma sürecini bekliyoruz, arada bir gelip instagramda hikaylerime bakiyor canım engelledim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaa voyle adamları taksim. meydaninda sallandiracaksin hadi bitti diyelim al ceketini çık evden namusun olmuş birini ortada bırakma erkeksen erkek gibi davran yazık valla böyle erkeklere tahammülüm yokbittiyse kendin gideceksin evden kovmak nedir ya
heh aynen bende öyle düsünüyorum, ama bu canım galiba beni hic gercekten esi gibi görmemis gibi bana böyle davranabiliyor. Insanliktan gram nasibini alamamis biri
yok mu gideceğin yer cek git boşanmaya kadar hiç görüşme mahkeme de de çatır çatır nafakani al
ilk 2 ay annemlerin yaninda kaldim simdi kendi evimi tuttum canım zaten arada bir gelip instagramdan hikayelerime bakiyor engelledim ordan karsima birdaha cikmasin diye. mahkeme gününü bekliyorum gözlerinin icine baka baka bosancam ondan
Şaka mı ya? Görücü usulü mu sevgililik donemizniz ne kadar oldu? İnşallah çocuk falan olma ihtimali yoktur sende
cok ciddiyim, sevgililik dönemimiz 1 seneydi, görücü usulü degil tam aksine bana tapiyordu resmen yani bir dedigimi iki etmezdi evliligimizin ilk üc ayi da cok güzel gecmisti sonra bir gece de degisti. yok sükür cocuk falan yok
Ya buldu o zaman birisini yaşlar kac sizin? En iyisi olmuş erkenden yüzünü gösterdiği. Neyse boşanda bin pişman et sonra onu şimdiden bakıyormuş arada mal
onun yasi 26 benim yasim daha 23, nasil pisman etcegimi bilsem etcem de canım birsürü kasarlarla doldurmus etrafini görmüyor ki ben ne yapsam pisman olmaz Şu an .. akil ver bana ne yapimm :(
Akıl kolay ya veririz evlilik olmuş sevgililik süreci vs olmuş kolay pişman etmek ama geri dönmeyeceksin önce söz ver 😀
söz söz asla geri dönmem :D
Burdan mi vereyim taktik yoksa ara ara onun hareketlerine göre mj plan ve taktik geliştirelim 😀
plan ve taktik gelisterelim biz en iyisi özele gecelim :D
Bekliyorum o halde 😀😀
Bence o başka biriyle olduğundan böyle saçma bir şey yapmış
peki niye hikayelerime bakiyor ozaman? sizofren mi bu? engelledim ayarlarimi bozuyor arada gelip bakiyor diye :D
Kıskanıyor ya da özlüyor olabilir
Bas baya aldatıyor seni şiddet varmıydı ve siz görücü usulü mü evlendiniz
Ve bir sene dolmadan boşanmak olmuyor
Cevap versene
Ailevi değildir sebep belli kızları eklemiş işte
yol yakınken sıyrıl.. uzatırsan çok canın yanar..
Kendi suçlarını da yazmalısın.
kendi suclarim elle tutulan bir sebep yok, ufak tefek kiskancliklarim vardi, ve altinlarimi elimden alip götürüp ablasina sakladigi icin yaygara kopardim bunun üstüne 1 hafta sonra evden kovuldum hepsi bu. he bide yilbasi kutlamasinda dislandigim icin aile tarafindan bundan rahatsizlik duydugumu ve beni böyle durumlarda korumasi gerektigini söyledim. ulan adam calismiyordu bile evlendigimizden beri herseyi mal gibi ben yaptim. gittim calistim, kazandim, evin alisverisini yaptim.
Kurtulmuşsun işte. Şimdi ne yaygarası koparıyorsun.
Aldatıyor olabilir mi seni