Ama şöyle bisey var iş olsun aşk hayatı evlilik olsun ne zaman bir adım atsam ya çıkarıyorlar işten tam oldu derken ya da görüştüm evkenecegim kişi bir anda gidiyor
Hoca söyledi 29 yaşındayım çok da güzel akıllı merhametli bir kızım ama hayatımda doğdum doğalı hiç güzel birsey olmadı olacakmış gibi oldu hoop başa sardı hep
Tuaf varlık gördüm bir iki defa ne olduğunu bilmiyorum ama böyle kısa bişey yatağımın ucunda yüzü girunmuyor afedersiniz önünde uzun bı aleti var bana gösterdi. Diğer odaya kaçtım sonra oraya gelip yuzume sert bı tokat atti rüya ama kabus gibiydi
O zaman sıradan bir kabus mu. Bir de bı kaç defa yakışıklı bı erkekle geziyorum dolaşıyorum ama nasıl mutluyum yüzü girunmuyor böyle traski beyaz gömlekli delikanlı biri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Musallatin şekline göre degisir
Onu bilmiyorun hoca musallatin var duaları oku geçmezse yardım edecem biz ilgilenecez dedi
Zannetmiyorum oldugunu
Olmuş olsaydı çok farklı olurdu
Yalan mı yani
İntihar düşüncen yoksa hastalık gibi bazı şeylerin yoksa sudan korkma bayılma saldırganlık kendine zarar verme durumu yoksa yoktur
Hocanın dediği
Yok yok bunların hiç biri yok
Geçmiş olsun psikolojik
Ama şöyle bisey var iş olsun aşk hayatı evlilik olsun ne zaman bir adım atsam ya çıkarıyorlar işten tam oldu derken ya da görüştüm evkenecegim kişi bir anda gidiyor
Rukye ayetlerini dinle tepki verirsen zaten vardir
Ya bendede oluyo ama herşeyi buna yorma
Rukyr ayetlerini dinliyorum ve bakara suresi açıp dinliyorum evin içinde her gun
Sıkıntım yok
Saçmalama kizim
Hoca söyledi 29 yaşındayım çok da güzel akıllı merhametli bir kızım ama hayatımda doğdum doğalı hiç güzel birsey olmadı olacakmış gibi oldu hoop başa sardı hep
Hoca değil üçkağıtçı söylemiş
Yani bı para talebinde bulunmuyor Kuranı Kerim'de ayetler nas Felak ayatel Kürsi ihkas sürelerini çok okuma mi söyledi sadece
Bir belirti var mi
Kötü ruyalar görüyorum küçük de olsa var şu an görmüyorum şükür de. Biri kavaliyir hep bide aşırı derece de vesvese var
Cinleri görüyor musun
Tuaf varlık gördüm bir iki defa ne olduğunu bilmiyorum ama böyle kısa bişey yatağımın ucunda yüzü girunmuyor afedersiniz önünde uzun bı aleti var bana gösterdi. Diğer odaya kaçtım sonra oraya gelip yuzume sert bı tokat atti rüya ama kabus gibiydi
Bu iki sene önce olan bir şey ben normal karşılaşmadım yüzü görünmüyordu yalnız
Cinler gozukmezler asla o şekilde
O zaman sıradan bir kabus mu. Bir de bı kaç defa yakışıklı bı erkekle geziyorum dolaşıyorum ama nasıl mutluyum yüzü girunmuyor böyle traski beyaz gömlekli delikanlı biri
İki defa filan da çocuğum oluyormuş kundakta elime çocuk verdiler
Cinsel durtulerinden olabilir birliktelik yasamiyorsun sonuçta bu doğal
Evet yanı bende bişey yok öyle mi
Normal şeyler bunlar gençsin olmasa zaten sorun olurdu
Ne musallati
3 harfli yani gormuyorum Rabbime sukurde işte beni yönetmeye çalışıyormuş filan Allah korusun
Bir çift göz görüyor musun
Hayır görmedim şükür sadece hoca dua verdi musallat var dedi. Duaları okungrcmezse bakacaz dedi inşallah geçer
Buna benzer bi sey yaşadım ben görmedim sevdiğim biri görüyordu üzücü Allah kurtarsın
😭iylestimi peki
Bilmiyorum. İyileştim dedi ama inanmadim
Peki hocaya filan gitti bayan mi bu arkadaşın
Evet çok sevdiğim biriydi
O beni sevemedi ama inşallah iyileşmistir.