Erkekler hoşlandiği zaman ne tür davranişlar gösterir?

Selam🌸

ben 2018 yilinda bir erkek ile sosyal medya üzeri taniştim ve iki yil boyunca yaziştik. Arkadaş gibi yazişdik. Birbirimize şakalar yaptik felan durmadan. Birbirimize hiç bir zaman arkadaş diye hitap etmedik. Ama bi neden veya sebebden dolayi da tanişmadik (misal sevgili olabilmek için). Bu arada hic birbirimizi dünya gözü ile de görmemiştik hic buluşmadik o yillar icinde. Iki yil yaziştik sonra nedense araya mesafe girdi bir yil birbirimizden bişey duymadik. Bir yil sonra tekrardan bi şekil iletişime geçtik. Buluşmaya başladik… kendisi bu arada 26 ben ise 22 yaşlarindayiz. Buluşuyoruz ediyoruz yazişiyoruz ama hic illeriyemiyoruz. Yani hic bişeyiz ama konuşyoruz öyle.. ben sormak istemiyorum cekiniyorum cevabindan. Bu arada bazen çok gec cevap veriyor. Buluşmalardan sonra sanki biraz soğuk davraniyor.. Ama sizlere sormak istediğim şu:

Bi adamin bi kadindan hoşlandiğini nerden anliyabilirim? Beni arkadaş olarak mi görüyor yoksa o da mi fazla biseyler düsündüğünü nasil anliyabilirim? Ne tür hareketde davranişlarda bulunursunuz siz erkekler bi kadindan hoşlanirsaniz?
Erkekler hoşlandiği zaman ne tür davranişlar gösterir?