Fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim?

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var
Ben 28 yaşında genç bir mühendisim babamın iş yerinde çalışıyorum Allah'a şükür maddi durumum iyi iki ay önce hayatımın tek aşkı olan kadınla evlendim onu deli gibi seviyorum ona aşığım evliliği ben hayal ettiğim gibi yaşamaya çalışıyorum ona sürprizler yapıyorum hediye alıyorum yemeğe çıkarıyorum onun yanında ciddi değil şakacı romantik oluyorum eşimle hiçbir sorunum yok fakat geçen hafta bir olay yaşadık yani nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum ben böyle şeyleri anlatamam ama mecburum kısacası eşim akşam çok güzel giyinerek yanıma geldi oyun tarzında yakalama tarzı gibi bir şey yapmaya başladık ben yakaladığımda çok sert bir şekilde kolundan tutup duvara vurdum (keşke elim kırılsaydı nefret ediyorum kendimden) o an anlayamadım güç kullandığımı eşimin yüzü değişti korkar bi tarzda canım yanıyor bırakır mısın dedi öyle deyince hemen bıraktım özür diledim anlamadım dedim yani tamam dedi geçiştirdi gibi oldu bir şey yapmadık o akşam sabah oldu tekrar özür diledim akşam hediye aldım yemeğe çıkardım bana tamam abartma yok bir şey diyor ama hareketleri öyle değil anlıyorum sanki benden çekiniyor gibi evde kendimi kaba mağara ayısı gibi hissediyorum resmen o rahat etsin diye ben bir şey yapmıyorum dokunmuyorum bir hafta geçti o da dokunmuyor bir şey yapmıyor ama bana yok bir şey abartma tamam diyor cidden ne yapacağım bilemedim artık daha konuyu açıpta sıkmak istemiyorum çoğu insan abartma diyebilir ama ben öyle bir insan değilim çok geriliyorum sanki farklı bir insanmışım gibi geliyor bana ne yapmam lazım nasıl toparlayabilirim doğum günün de araba sözüm vardı beklemeden almayı düşünüyorum acaba etkili olabilir mi veya daha farklı ne olabilir
Fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim?