Merhaba sizin fikirlerinize ihtiyacım var?

Birine yardım ediyorsun zor zamanlarında evine almak zorunda kalıyorsun yardım için Allah için ama onlar evinde laubali ve ev kendilerinin gibi davranıyor evin sahibi sanki onlar ve kızı da ergen şımarık laf sokucu konuşuyor ve saygısızlık yapıyor ve onun için de fedakarlık yapıyosun diyorki canım sıkkın dışarı çıkalım çıkıyorsun akşam olsun sabah olsun rahatlasın diye kırmıyorsun ve kendi çocuğunu annesi bizim evdeyken tek bırakıyorsun rahatlasın diye fedakarlık yapıyoraun dışarda sana yine laubalilik ve elinde telefon ben yanındayken telefonla uzun uzun konuşuyorsun annesi de rahat ve çocuğu sana bırakıyor mecbur olunca ve bakıyorsun altını değiştiriyorsun banyo yaptırıyorsun ve ikinci gün değiştirmiyorsun laf deniliyor yaptıklarına karşılık değer yok sizce ben ne yapmam lazım bu hareketlere göre kimseleri yok buralardan zor durumdalar diye bazen yardım ediyorsun evine alıyorsun yediriyorsun içiriyorsun hizmet yapıyorsun neden böyleler ve ben cana yakın davranıyorum gelin buyrun diyorum yardım etmek için sizce neden böyle oluyor ve ne yapmam gerekiyor bu durumda?
Güncellemeler
5 ay
Bunun size yapıldığını düşünerek yazdım daha iyi anlamanız için siz ne yapardınız?
Merhaba sizin fikirlerinize ihtiyacım var?