Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir.
merak ediyorum:))
Sence dogrumu degilmi?
merak ediyorum:))
Sence dogrumu degilmi?
Dil kemiksizdir ve her zaman yalanı konuşabilir, aldatmayı edebiyata dökebilir... Gözler ise asla yalan söyleyemez Çünkü onlar yüreğin sözlerini dışarı yansıtır.. Dil yalan söylerken gözler fıldır fıldır döner bakışlar kaçar.. Yürekten sevenin gözlerinde ise gök yüzünde ki yıldızların pırıltıları vardır.. Çünkü seven çok ama çok değişik bakar..
kesinlikle doğru bence seven söylemek yerine hareketleriyle belli eder. ama bu zamanda geçerli değil ağzı olan istediğini alıyor. su hoslanmadığınız platonik asıklar çok daha güvenilir ve yuz ustu bırakmayacak kişilerdir
Hmmm. Umarim oyledir.. ama ben pek guvenmiyorum daha dgorusu inanmak istemiyorum oylelerine..
inanmamanın sebebi etrafındaki kişiler yani 3-5 gün sevdiğini söyleyip sonra ilgi göstermeyen ama teklif gelincede seni hiç unutmadım diyen p*çler. gerçekten sevenleri onlarla bir tutma platonikler diğer kızlara her zaman ilgisiz ve mesafeli dururlar sevdiklerinden dolayı. sevgilinden bile önce yardıma gelip sonra ayrılırlar yanından
''gerçekten sevenleri onlarla bir tutma platonikler diğer kızlara her zaman ilgisiz ve mesafeli dururlar sevdiklerinden dolayı.'' derken?
platonikler içlerindende olsa sevdikleri biri olduğu için diğer kızlarla ilgilenmezler fazla içli dışlı olmazlar ve kolayca unutmazlar sevdiklerini. oysa sevdiğini söyleyenler çok daha kolay terkederler ve yeni bir ilişkiye baslarlar. topluma bir bak hele hepsi birkaç günlük sevgili veya eşler. ne kadar kolay bırakabileceklerini anlarsın. platonikler için bu süre yıllar demektir
Tamam onu anladim. Ya o erkek bana karsi platonik ask yasiyorsa ve soyliyemiyorsa ve baska kizlarla konusuyorsa? buna nedemelisin?
ben sana platonik dedim senin belittiğin günümüz gençlerinin ilişki tarzı kanka ayağı meselesi. platonikler kızın arkadaslarına kolay kolay söyleyemezler bunu çünkü sevdiği kişinin ondan uzaklaşmasından korkarlar. platonik aşkı öğrenmenin tek yolu en yakın arkadasına sormak ama kolay söylemeyeceği kesin :D
Hmmmmmmmm anliyorum.. zor bir durum yani
evet çok zor ama eğer sevgisine karsılık verirsen daha fazlasınıda kazanırsın :)) ama asırı korumacı olacağı kesin seni kaybetmemek için :D bu arada niye bunları konusuyoruz :))
Merakimdan soruyorum:)
iyi bakalım :D bu kadar normal bir soruyu bile niye gizliden sordun ama :))
Canim oyle istedi.
tm kızma hemen bişey demedik :D
doğru bence öyle zırt pırt aşkım canım cicim diyenlere pek inanmamak gerekir seven insan utanır. sevdiğini sürekli söyleyerek gösteriş yapmak istemez diye düşünüyorum ama genelleme yapmamamk gerek tabi.
Bende ayni senin dusuncesindeyim!!
katılmıyorum.. ben içimden geldiği her an seni seviyorum derim.. hatta bazen öyle şeyler yapar ki sabahlara kadar onu ne kadar sevdiğimi söylemek isterim... karakter meselesi..
Cevap
7Cevap
çok fazla söylenen şeyden şüphe duyarım her zaman mesela her daim şahit olurum görürüm ne kadar çok allah peygamber din iman diyosa bir adam sahtekarın hırsızın önde gideni çıkar istisnalar var ama durum böyle
bu söze katılıyorum ama bir noktaya kadar. sevgisini itiraf edemeyip te sevdiği insandan uzak kalmak daha kötü sen sevdiğini söyle inanıp inanmamak ona kalsın. ( ya da size kalsın)
Alakası yok bazıları duygularını dile getirirken çekinmez. Gerçekten içinden gelerek söyleyen insanlar da var.
Ben genel olarak soruyorum. Tabikide oyle insanlar var ama yinede.
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin (hz. Muhammed) birde sevdiğini gizlemek başkasına fırsat vermektir..
Hayatımda ilk kez seni seviyorum dedim zaten aşık olmadığıma demem ki :)
Niye demesin peki?
Aşık olmadığıma neden seni seviyorum diyeyim ki? annemi babamıda seviyorum mesela ama seni seviyorum demiyorum onlara olan sevgimi başka şekilde gösteriyorum. Seni seviyorum özel bir sözdür herkese söylenmez şahsen ben sadece evleneceğim ve gerçekten aşık olduğum kişiye derim. Evlendikten sonrada mı demiyim yani?
Aferin sana:)
herkes kendi yaşadıklarını sözlerle anlatıyor kardiş. kimlerine göre öyledir kimilerine görede değidir.
he aynı ben sdfjbhjvgdsgff
Watsap durumu yapma lık bir soz :d
Çok doğru
Ben sadece bir kismi anlamiyorum:) ''Ask sessiz sevgi dilsizdir'' derken neyi demek istiyorlar?
Aşkını sessiz yaşa geceleri düşün gündüzleri hayal kur ama anlatma iiçinde yaşa.
Sevgi dilsiz çünkü seni seviyorum demekle sevilmez bunu söylemeden hissettirmen gerek eğer zaten hissettirebiliyorsan seviyorsundur
Simdi anladim:))
Ne mutlu :)
Doğru.
Ask mask yokyaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar