Nişanlımı seviyorum fakat ailesine düşkünlüğü beni korkutuyor?

• Bir yıllık nişanlıyım ama fazla birbirimizi tanımadan nişanlandık 3 ay sonra annesi beyin kanaması geçirdi ve felç kaldı. Bu süreçte hep yanında oldum ama bende çok yıprandım tüm bu yaşananlardan. Beni bu süreçte çok ihmal etti bir iki kere sızlansam da sorun etmedim ona karşı ama ilişkiden soğuma raddesine geldim. İki ay sonra düğünüm var güya ama hiç bir hazırlık yapılmadı gelinlik bile bakmadım çünkü annesi bir haftadır hastanede o da tabi ki yanında. Şimdi diyeceksiniz ki annesi tabiki yanında olucak! Olmasın demiyorum ben tabi ki olsun ama babası da var! fakat nişanlıma baktırıyor sürekli o da zaten ayrı bir sorumsuz hep bir bahaneyle nişanlıma kendi yapması gereken işleri yaptırıyor nişanlım da seve seve yapıyor. Bende hiç bizi düşünmeyip sürekli ailesini düşünmesine çok kızıyorum. Ailemde şimdiden böyleyse sonra neler olur diye korkutuyor beni... Defalarca konuştum bana evlenince her şey farklı olucak diyor ama ben buna inanmıyorum lütfen bana yardımcı olun kafam çok karışık?
Nişanlımı seviyorum fakat ailesine düşkünlüğü beni korkutuyor?