sevgilim ailesi ileydi ozamanlari bana hicbirsekilde cevap yapamiyordu ama paylasimlar yapabiliyordu , ve de ben kendisine bunu soyledim yani , eger paylasim yapabiliyosan bana da cevap verebilirdin diye , ve de cevap olarak bana ; bu saatten sonra hic erkek nazi cekemem , kafam cok dolu karisik bir sure boyle fazla konusmayalim ikimiz icinde en iyisi bu anlayisla karsilarsan sevinirim.
bende cevap olarak : naz kiza yakisir erkege degil haklisin k bakma ailenin yaninda cevap veremezdin bana bunu gec te olsa anladim , seni yordum... kafani topla eger birsey lazim olursa bir kisa mesaj kadar sana yakinim... anlayisla karsiliyorum sen neyi dogru buluyosan boynum kildan ince sana karsi , iyi gunler kolay gelsin. ( ve de o aksam daha halen paylasimlar yapiyordu boyle sanki bisey yokmus gibi )
( ya da diyorum kizda akli denge bir sorun mu var? cunku benim kafam bulanik olsa oturur dusunurum ya da dolu olsa bosaltmaya calisirim )
ne yapmam lazim? bu neyapmaya calisiyor?
bende cevap olarak : naz kiza yakisir erkege degil haklisin k bakma ailenin yaninda cevap veremezdin bana bunu gec te olsa anladim , seni yordum... kafani topla eger birsey lazim olursa bir kisa mesaj kadar sana yakinim... anlayisla karsiliyorum sen neyi dogru buluyosan boynum kildan ince sana karsi , iyi gunler kolay gelsin. ( ve de o aksam daha halen paylasimlar yapiyordu boyle sanki bisey yokmus gibi )
( ya da diyorum kizda akli denge bir sorun mu var? cunku benim kafam bulanik olsa oturur dusunurum ya da dolu olsa bosaltmaya calisirim )
ne yapmam lazim? bu neyapmaya calisiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer