Problemleri olduğu için ayrıldı. şu an benimde bir kaç sıkıntım var. Biliyor. Tüm gün ağlıyorum senin gitmen de tuzu biberi oldu hayatım çok kötü falan dedim durum bu
Hiç yazma. İki hafta boyunca yazma. Ne yapıyorsun diye yazarsa. Oturuyorum de sen ne yapıyorsun deme. O cümle kurup yazmadıkça yazma. Bak gör her gün senle konuşmak isteyecek. Fakat sen aciz olduğunu gösterir isen karşı tarafa. Senden uzaklaşmak isterler. Benim derdim bana yetiyor bir de bu kızın derdi ile uğraşamam derler. Ağlamayı bırak. Rabbin seni terk etmedi çünkü. Namaz kıl aç elini dua et içten. Allah'ım bana bir hayır kapısı bir çıkış yolu aç de. Her gün ağlaman kimseye fayda vermez ama her gün 5 vakit Allah'tan yalvararak istemen hayatında bir çok şeyin değişmesine vesile olabilir.
Gerçekten kendine hayrı olmayan faydasız birisi. Gerçektrn seven insan zor koşullarda birbirine daha sıkı tutunur. Sen de kötü durumdaysan el vermez içi. Benim kendime hayrım yok o kişiden eser yok vb. deyip kaçmak en kolayı. Herkes yapar bunu.