Mini etek mini beyinleri tahrik eder diyenleride anlamıyorum. Sen o mini etegi giyersen bacaklarını acarsan o adamda o bacaklara bakar yani ben bile bakıyorum öyle kızları görünce erkekler nasıl bakmasin:D Hayir yani zaten o etegi giymenizdeki tek amaç erkeklere bacaklarinizi göstermek yoksa kimse durduk yere kendine o eziyeti yapmaz. Bide biz orspu degiliz sadece sizin aileniz izin vermiyo diyenler var:Ddd Iyikide ailem izin vermemiş iyikide oyle ortamlarda buyumemisim cidden bundan gurur duyuyorum. dışardan acayip basit duruyosunuz kızlar yapmayın bunu. Haksız mıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılYa harbi diyorum kızlar iyi dinleyin eğer gerçekten doğru dürüst bir hayat yaşam tarzı istiyorsanız kızda olması gerekenler doğru olan her şey ama çok uzun olcak üşeniyorum yazmaya dış görünüş olarak söyleyeyim
EŞİM OLDUĞUNDA MESELA;;;
EVDE NE b*k GİYERSEN GİY ETEK GİY TAYT GİY BAŞKASI GELİNCE FAZLA AÇIK GİYME
SONRA DIŞARDA BENCE GÜZEL BİR KOT PANTOLON ÇEKET VS. YANİ AÇIK GİYME O BACAKLARI GÖSTERME MİLLETE İNSANLAR SENİ CİNSEL BEĞENİNCE EVLENİNCEDE CİNSEL SEVİYOR ANLAMADINIZMI YARIM AKILLI KIZLAR EĞER DEDİĞİM GİBİ GİYİNİRSENİZ YÜZ GÜZELLİĞİNİZ ORTAYA ÇIKAR ONUDA BEĞENEN ZATEN AŞKA ADIM ATMIŞ GİBİ SİZİ GÖNÜLDEN SEVER BİLİYORUM TÜRK KIZLARI FAZLA SEXİ SEVMEZ ONUN İÇİN DİYORUM HEM O ERKEK GÖNLÜNÜN GÜZELLİĞİNİ YANİ ( İÇ GÜZELLİĞİNİ) DE BEĞENİRSE ZATEN O SENİ CİNSEL KONUDADA SEVER RAHAT OL BAKIN KARŞIYA NASIL Bİ GÖRÜNÜM VERİRSENİZ O ŞEKİLDE GERİ DÖNER UNUTMAYIN BUNU... YORUMA CEVAP ATIN CEVAPLAYAM HER TÜRLÜ SORU SORABİLİRSİNİZ BİLGİM ÇOK YÜKSEK AŞK VS. KONULARDA ÇÜNKÜ ÇOK NEDEMLERİM VAR :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKim demiş avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
desenize hayvanlar bizden daha medeni!29 Yorumla- +1 yıl
Amin :)
- +1 yıl
E. i. c t. ederm :)
- +1 yıl
Bazı kazların zoruna gitmiş bu sözler :)
- +1 yıl
Dost acıyı tatlı soyleyendir :)
+1 yılBuradan ruhunun kaşar olduğunu anladım. Mini etek giyerim ama şuana kadar erkeklere beğendirmeye çalışmadım. Senin beyninin bu kadar fesat olması bizimkinin de olacağı manasına gelmiş. o* değilim, hatta senden daha namusluyumdur emin ol. Her etek giyen kötü yola düşmüyor, eğer böyle olsaydı imam hatipli kızlar benim evimin arkasındaki sokakta onla bunla yiyişmezdi. Buradan da 'Orospuluk etekte değil, beyindedir.' mantığı çıkar. İyi günler.
44 Yorumla- +1 yıl
Tek yaptığınız şey laf olsun diye, kapanmanin anlamını bilmeden kafalarını kapatan kızlarla kendinizi avutmak. Her açık orospudur demedim dememde ki çoğu arkadaşım açık. Ama mini etek giyipte sokağın ortasında etegini cekistirene sonrada mini etek mini beyinleri tahrih eder diye bos bos konuşana tahammülüm yok. mini etekle ne kadar rahat olabilirsin? Evet o mini etegi sadece kendini begendirmek bacaklarını ön planda tutmak için giyiyorsun:)) hem mini etek giyerim hem senden daha namusluyum ayaklarına yatma gercekten bamuslu olan birisi erkeklerin hayvan gibi bacaklarına mahrem yerlerine bakmasindan rahatsız olur. bir insanda utanma duygusu olur haya olur.. neyse sen devam et mini etegini giymeye dogru yoldasin emin ol:Dd
- +1 yıl
Kendi yolumdayım. Kimse tam olarak doğru yolda olamaz. Ve evet, senden namusluyum, etek giyiyorum. Bacaklarımı kapatmak beni onu bunu şunu asla namuslu yapmadı, yapmayacak. Eteğimi çekiştiriyorum. Çünkü büyük adım atmam gerektiğinde istemediğim kadar sıyrılıyor. Bakan baksın bacağıma, umrumda değil, seni de ilgilendirmez. Boşa laf.
- +1 yıl
Cok net söylüyorum namus timsali kızlar daha da namussuzdur. Artı kompleksli ve agresiftir kızlar bence hiç yanasmayin =)
- +1 yıl
Kızlar bakın tamam çok güzel görünüyor etek ama bizi öyle bir azdırıyonuz ki ya bak cinselliğimi 31 denen şeyle azaltmasam valla bak o bacaklara saldırasım geliyor... siz yavaş yavaş azıp bizden daha üst seviyeye çıkabilirsiniz ama bizde ani atak var :) siz dua edin müslümanız günah felan bilmesek kim bilir kaç kız tecavüze uğrar töbe bismillah :d
Bastırılms duygular icindesin bir insan namusunu bedeninde değil beyninde tasımalı her ülkede oldugu gibi ķadnlarda kızlrda giyimlerinde özgür olmalı hic kimsenin hic bir söz söyleme hakkı olamz ayrıca hic bu erkeklerin gazına gelme o kıza bunlarn hepsi bakar!!!
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
73Cevap
kardes soruyu begenme tusu nirdeydi acaba :) Helal olsun valla bacim agizindan bal damlamiş baaal...
Benim universiteden bir bayan arkadasim vardi bir ara kızın biri hani bayanlarin tabiri ile super mini dedikleri sey den giymiş kız yanimizdan gectikten snra kendisi aynen sunu dedi " vay yavrum vaaay ulan bacaklara baak bacaklara " dedi snra bize donerek olum size harbi hak veriyorum dedi inan iyi dayaniyorsunuz demişti :D aklima geldi bak simdi de bide senden duyunca hak verdim :)12 Yorumla
+1 yılMini etek mini beyinleri tahrik eder. O adamda bakar yani demek kabul edilebilir bir şey değil. Sen kendini ya da öyle giyinen kızları seks objesi olarak mı görüyorsun? ya da bu söylediklerin aslında o tarz giyen kızlar gibi olup öyle olamayışının verdiği hismi? Kızların o eteği giymesindeki amaç bacaklarına güvenmesidir. Neden eziyet olsun. Giyen kişi kendine güveniyorsa neden eziyet olsun. (tabi yakışanı var yakışmaya var. Bana kalırsa bazıları görüntü kirliliği oluyor :D ) Etek giyen kızların asıl kendileri gibi olupta olamayan kızların eleştirisine verdikleri cevap da doğru. Gurur duyuyorsun ama hala içinde kalmış. Neden basit görünsünler. Namus giyimle mi ölçülür? Karakater giyimlemi belirlenir? Başı kapalı olupta namuslu (!) olanlarda yok değil.
22 Yorumla- +1 yıl
bu söylediklerini namus kavramını henüz bilimsel olarak işlevi tanımlanmamış kızlık zarında gören, sabahtan akşama kadar tv izleyen, aklı fikri çiftleşmek olan, kendisine dayatılanları kabul eden, araştırmayan, hedefleri olmayan insanlara yutturursun.(hemen kaç :D ) iyi akşamlar :)
kimin ne giydiğine karışamayız herkes bakıyor diye genelleme yapmak yanlış özgür bir devletsek ki özgürlük çoğu alanda kısıtlanıyor fakat herkes istediğini giyer
78 Yorumla- +1 yıl
bak kayseride yobaz zihniyetlerin arasında yaşıyorum burada yüzde 90 ı kot pantolon giyenlere dahi ağzını ayırıyor fakat ben zaten turistlerin arasında büyümüşüm küçüklüğümde mini bir etekmiş sırtı tamamen açık kıyafetlermiş o kadar sıradan geliyor ki artık
şunu da ekleyeyim evleneceğim insanın kapalı olmasını istiyorum - +1 yıl
Herkes istediğini giyemiyor işte sende genelleme yapiyorsun ama
+1 yılHerkes istediği gibi yaşar. Bunu sorgulamak sana düşmez. Gerçekçi olalım, bunu buraya yazıyorsan çekememezlik var demektir. Ben de öyle biri değilim ama kimin ne yaptığıyla da, nasıl yaşadığıyla da ilgilenmiyorum. Yapmayın bunu, yazık
61 YorumlaErkekler baktıktan sonra ne bakıyosun be sal*k diyenlere aslında neler neler denmeli ama fakat birşey diyemiyorsun. Böyle bir durumda münakaşa olupda işin içine polis bile girse polisi ayartıcak şekilde kızlara pek çok rastladım. Bu durumda böyle karaktere sahip kızlara karşı her zaman negatif bakarım...
00 Yorumlahem orospuluk olmasaydı ulusta alsancakta taksimde ve amsterdamda muhafazakar giyinirlerdi iyi ki de o* ruhlu ile doğru düzgün temiz ruhlu kızları ayırt edebilecek özellikler var örneğin mini etek giyenler ve kışkırtıcı giyinmekten kaçınanlar arasındaki fark gibi. ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılCok guzel demissin.. onceki kiz arkadaslarima soyluodum bak ben giyrnlere bakiosam baskasida bakiodur.. yani sen acik giyersen herkes bakar die.. bazilari hak verdi bazilar cahil orumcek kafali dedi.. ama bencede orasini burasini acmanin tek bir manasi olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsanlara vücudunun en ince ayrıntılarını bile gösterenleri anlayamıyorum. Yarın öbür gün evleniyorlar hala göstermeye devam. O kadar küçülüyorlar ki gözümde, soğuyorum evlilikten falan. 1 kadın 1 erkeğin olmalı, 1 erkekte 1 kadına bakmalı. Saygılar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla yanlis dusunuyorsun yakisana oyle guzel yakisiyor ki... Ben hic etek giymezdim utanirdim ama boyum kisa oldugu icin mini etek bacagi uzun gosteriyor yakisiyo mu evet cok tatli oluyorum ^^ kasarlikla bir alakasi yok yani her mini etek giyen kasar degil daha elimj bir erkek bile tutmadi guzel giyinmeyle namusu bir tutmayin.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilm etek giydiğinde millete bacaklarını mı göstermek istiyor oluyor bu? Çok alakasız bir yaklaşım.. Sevgilim-kız arkadaşlarım kendine yakıştırdıkları için etek giyerler. Ama bir sınırı vardır mini olmaz yani sevgilime giydirmem. O zaten kendi sınırını biliyor. Edebinle giyip davrandıktan sonra ne olur yani?
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevdiğin kız sınırını bildikten, ve ona yakıştığı sürece onu engelleyemzsin. Kocası değilsin, senden önce annesii ve babası var.
+1 yılBir gözle bakmak var bir de pipiyle bakmak var. Sadece erkeklerin pipi mantığından biraz uzaklaşması gerek ama ne mümkün. Ayrıca sen mini etek giyemiyorsun diye de giyenlere o* diyemezsin. Bu tamamen bir tercih meselesidir. Kimse de seni şalvar giyiyorsun diye yargılamıyor ya sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılYa saçma saçma konuşma hangi kadın kendini erkeğe beğendirmek içim giyinir? Bütün kadınlar kadınlar için giyinir. Hayır başkasını yargılamak senin ne haddine? Git sütünü iç sen. Kaç yaşındasın 16 falan mı?
42 Yorumla- +1 yıl
o zaman bütün kadınlar lezmi acaba
- +1 yıl
Bilmem, belki öyledir
+1 yılİyi ki o ortamlara girmemişim dediniz ya aklıma ilk şu haber geldi: https://www.hurriyet.com.tr/planet/22471573.asp
Herkes özgür olmakla birlikte yetiştiği ortama göre hayat görüşü kazanır, yaşar. Nerede ne zaman, nasıl bir kıyafet giyileceğini kestirebilmek bireylerin kendi elinde. İnce çizgiyi kaçırmamak lazım10 Yorumlageçen gün çarşıda bir liseli kız gördüm biraz balık etli anam eteği bir çekti götünde bitti bitmedi bir de çıplak bacaklı ama varya gerçekten herkes ona bakıyordu kadın erkek sonra çekti biraz bir de o kadar rahat ki anlamıyorum ya
21 Yorumla
+1 yılMini gitmekle o* olmaz :) boyle şeyler ailelerden gidiyor biraz :) senin annen açık dinsiz biri olsaydi sende o ortamda buyuduğun için o düşünceleri benimsiycektin bunu da unutma :) ama tabi erkekleri tahrik etmek için giyinenleri bende anlamiyorum bazilarida açıklığın sınırlarinu zorluyor o ise tam bir rezalet :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle laflar söylemek kimseye düşmez ama giydiği halde bakmayın diyenler hakkında çok haklısın. giyiyorsan bakarlar tabi kardeşim. kimsenin bakmamasını istiyorsan niye o kadar açık giyiyorsun? sıcağı bahane etmesin kimse yani gayet beğenilmek için giyiyorlar. giyiyorsan bakan çok olacak ve bunu normal karşılayacaksın. mini giyen kızın bacağına bakan erkek sapık değildir, normaldir.
00 YorumlaMini etek giyiyor diye birine böyle hakaret edilmez , her koyun kendi bacağından, miniyi boşver eteği bile giymiyorum böyle diye kimseyi kınayamam, sana ne yani
30 Yorumla
+1 yılAğzım bal yesin diyicem:Dd sonra erkekler niye baktı oluyo. Ki ben bile dönüp bakıyorum yani onlar nasıl Bakmasin :D
23 Yorumla- +1 yıl
"Yha bkmasna spq shyy" :Ddd
Ya bir insan ortamına göre giiyinmeyi bilmeli bence. Sende kalkıp onlara göstermek amaclı giyiyor diyemezsin. Çok kapalı giyinenleri görüyoruz zil gibiler basan kacıyor yani
20 Yorumlabence de ha giyiyorsanız da evde erkeğinizin yanında giyin ne lüzumu var başkaları baksın? ama benim sevgilim yabancı giyme desem enteresan kaçar zzz haha :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haksızsın;) başkalarının giyimini yargıladığında sadece kendine göre haklı olursun;) ki giyime yaşadığı çevrenin çok etkisi oluyor, marjinal olarak dışardan bakanın düşüncesi oluyor;)) o yüzden yargılamak yanlış..
20 Yorumla
+1 yılSendeki bacakların o mini giyen kızın bacaklarından ne farkı var?
Ya da mini etek giymiş diye tahrik olan erkekler, o kızda ne varsa senin ananda da var, bacında da var!35 Yorumla- +1 yıl
"Beyin fukara olursa, fikir ukala olur" diyeceğim ama beyin de yok ki.
- +1 yıl
Sen ve senin gibileri sırf "mini etek" giymiyor diye cennete almazlar. Sen kullanamadığın beyninle, Allah'a oynamaya devam et (; (:
Erkeklerden yeterince + aldin tatlim bir suru haklisin mesaji da gelmistir amacina ulastin mi?
55 Yorumlasana helal olsun yaa cidden bak
4.bp.blogspot.com/.../joker.gif01 YorumlaAynen.. Onlar bakmamızı istiyor bizde bakıyoruz ama işte kadın milleti bir türlü memnun olmuyor.. Bakarsak adımızı "Abaza" koyuyorlar, bakmazsak "Nasıl erkek la bunlar" oluyoruz.. :DD
03 Yorumla- +1 yıl
Dur bir hikayeyle taçlandırayım.. :D
Oğlan sevgiliyle ormanda gezerken birden sağanak halinde yağmur yağmaya başlar.. Oğlan hemen bir kaya parçasında kovuk bulur.. Kıza der ki: "Canım yağmur dininceye kadar burada dururuz.". Kız da "Tamam" der. Hava kararmaya başlar ama yağmur dinmez.. Oğlan yatacak yer ayarlar ve kıza derki:" Canım aramıza çalı koyar yatarız sana bir şey yapmam sabah a yağmur diner eve döneriz."
Neyse.. Sabah olur bunlar yola koyulur.. Ormanda yürürken bir den sert bir rüzgar eser ve kızın şapkasını duvarın ardına götürü.. Oğlan kızın gözüne girmek içi der ki:"Aşkım hemen duvardan atlayıp alıp gelirim şapkanı." Kız da gülerek: "Salak gece boyu bir çalıyı aşamadın bu duvarı aşacaksın." der.. :DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılBide lütfen kısa bacaklı ve Roberto Carlos gibi baldirlari olan kizlar mini etek giymetyin :( bence mini etek uzun kizlara yakişyor en az 1.77 olan kizlara off diyorum ya :) bide bembeyaz tenli saçi boyasiz ise daha ne olsun :D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe al iste * salagi
+1 yılçok doğru bence :D
eteğe karşı değilim ama mini etek harbiden bildiğin teşhir yanii :DD02 Yorumla- +1 yıl
bence de komik yaa :D
bir de bunu kabul etmemeleri o daha da komik :DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eteğim giyerim onlar bakmasın diyenlerde bir acayip zaten sen giymezsen sapığıda bakmaz herkes bakmayacak kadar bir akla sahip değil. Sen giyme o zaman salağıda bakmaz yani sapığı bakar ama giyersen
00 Yorumla
+1 yılonlar geçici heves oldukları için tek akılda kalan şey bacakları oluyor keşke zekasıyla karakteriyle güzelliğiyle ön plana çıksaydı bacakları yerine ama onunda silahı o işte
00 YorumlaAferin kız sana, çok iyi açıklamışsın.. Açana bakarlar :))
01 Yorumla
+1 yılMini etek giyenlere o* diyorsun öyle mi?
Halt etmişsin sen.60 Yorumla
+1 yılBakmakla Mallık arasında büyük fark varı... Bakabilirsin tabiiki ama mal mal bakamassın kimseye.. Bu herkesi rahatsız eder. Ayrıca herkes giyiminde kuşamında özgürdür...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin allahına kurban olurum :) önce her yerini açıyorlar güzelliklerini herkese göstermek istiyorlar erkek de görüp bakınca hayvan oluyor pislik oluyor :) bence bu ilgi bekleyen kızların ego tatmin yöntemidir :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsağ ol kardeşim:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok cok haklisin👍👍 ben de senin gibi düşünüyorum da biz onlar gibi degiliz diye kezban damgasi yiyoruz
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen bndee :))
Bugun okulda bir kız gördüm. Bir mini giymiş bakmamak elde değil. Boyu var birde topuklude giymiş. Ben 1.81im yanında kısa kaldım.185 falan olmuştur en az. E bide mini. Hayvan gibi bacaklar. Şimdi buna herkes bakar. Yani ölçü önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılBence çoğu kıyfet yerine göre giyinilebilir. Çok abartı olmadığı sürece.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman neden bunu kendine dert ettin ki. Herkes keyfine göre yaşasın sanane
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltürk iye'de bu kadar insan varken Senkime göre neye göre o***** tespitine koyuyorsun. çok açık difana batanlar batıyor çekemiyorsUn. Iç ten içe mini etek giymek istiyorsun ondan sonraa da ailen izin vermeyince giyenleri karalayip egoyu tavan yapma pesindesin. Aferim kızım =)
Cevap sahibi+1 yılO kadar mutlusun bundan neden bu kadar agresif sin. Bu arada ailecek aklınız fesat mini etek giyene anında tecavüz etmiyorlar. Ya kızım bir yürü git ailen çok tutucuysa bu saatte alsınlar seni net başından çünkü amacın sadece yeterince erkekten helalsin kadınsin yorumu almak. Çocuksu zaten belli egosunu tatmin olamamış bir zavallisin =)
Cevap sahibi+1 yılKimse senin vaazlarini ciddiye almıcak sende bunu unutma sanada iyi gecelr
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kız ne ne giyerse giysin güzelse herzamn tahrik eder 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı olana birde içince teşhir varsa bakılır ama giyenide o* diye düşünmem.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yıldelikanlı adam karının kızın bacağına bakmaz kardeşim !
40 Yorumla
+1 yılhaklısın sadıç :)) ama her giyende orspu değil o ayrı konu :)
12 Yorumla- +1 yıl
yok öyle birşey demedin de bunu diyen kişi kendini direk öyle algılamış :) sanki o gözle bakıyoruz biz ona :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın ne güzel söylemişsin ellerin dert görmesin.
02 Yorumla- +1 yıl
:) :)
bu havada giyiyorsa ben o kıza iyi gözle bakmam zaten, mini etekmiş mini beyinmiş geçsin bunları :D
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılOrtalığı karıştırmak için o*u kelimesine ihtiyacın mı vardı senin hadi git kitap oku ders çalış
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bence haksızsın sen böyle dedikçe giymicekler döverim l*n seni :D
12 Yorumla
+1 yılvalla mini erkeklere sadece erkekler bakmiyo annem bile öküz gibi bakiyo. d
13 Yorumla- +1 yıl
erkeklere olcakti o. d
- +1 yıl
t9 mağduru. dd
bravo yemin ederim kızlardan bir tek sen destek çıktı erkeklere vallihi tebrikler.
02 YorumlaHerkes istediğini giyer bize de en fazla bakmak düşer..
11 YorumlaBazilarininda basi kapalı ama tüm. vücut hatlari disarda Gerzek kimin neyden tahrik olacakları belli olmaz kapalı kadınlar daha çok makyajli daha seksi olmaya calisiyor yani kic bas acil bahene
10 Yorumla
+1 yılİnsanların yanlışlarıyla kendi doğrularını kıyaslayarak bir yere varamazsın. Haksızsın.
10 YorumlaHerşeye katılıyorum şu hariç mini etek giyen insan basit olmaz böyle bişi yok insan istediğini giyer yakışıyosa giysin kimseye laf düşmez
10 Yorumla
+1 yılkardeşim be benim konuma bir fikir verirmisin? yardım etsen bir bana.
01 YorumlaMini giyen kızlar: Tek paralık değeriniz var , Kulan-at misalisiniz bizim için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizleride anlayan kızları görebilmek mutluluk verici
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhanım abla sen bu işi çözmüşsün ama biçok bayan bunun farkına varamamış seni kutluyorum :)
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyasınız kac acaba.. bilgili duruyosun :)
Cevap sahibi+1 yıl:) www.google.com/search gözümde canlanan sen şu an :)
Cevap sahibi+1 yılhahhaa :)
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. doğru diyorusun aferım sana :)
10 YorumlaÇok doğru yazmışsın. Helal olsun!!
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülke senin gibiler yüzünden gelişmez NET
712 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılHayatımda mini etek giymedim burhank19 tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma ben düşüncesiyle ilgili dedim herkesin görüşüne saygılı olmak çok mu zor
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına 3. 4. Şahıslar yorum yapmasın defolun gidin hala kaşar diyo sen alalemin namus bekçiliğini yaparlardan kork ben açık bir insan değilim benim düşüncem bana senin düşüncen sana bunu saygı gösterilecek düşünce ne burhan etek giyen herkes orospudur düşüncesi mi ozaman kapalı herkes namusludur parlarklarda bahçelerde sevgisiyle öpüşüp koklaşan ne kapalılar gördüm ben soran arkadaş bende senin gibilerin gördükçe insan olmaktan utanıyorum
- +1 yıl
Arkadaşım saygıdan söz ediyorsun arkadaşın düşüncesine saygı duymuyorsun. Birde üstte çıkmaya çalışıyorsun. Tamam sen öyle düşünmüyor olabilirsin orus.. r demiyorum zaten. Zevk renk isteyen istediğini giysin banane. Ama önce sen saygı duy milletin düşüncesine sonra doğru düzgün cevap alırsın.
Cevap sahibi+1 yılDoğru düzgün bir cevap alacağımı sanmıyorum saygılı insana saygı duyarım ben burada bir saygı kırıntısı dahi göremedim insanların namusuna laf ederek namuslu mu olmuş oluyor kendi öz eleştirisini yapsın önce İslam bunu gerektirmiyordu mu sallayıp tebrik toplamakla olmaz bu işler başını kapatacaksan hakkını vereceksin bunun baş örtülülerin adı kirleniyo bunlar yüzünden bahsettiğim dış görünüş tamam ama içi boş gördüğün gibi gerçi kime ne anlatıyorum daha benim hakkımda en ufak fikrin yokken senin gibi mini etekliler deyip yaptın yorumunu
Cevap sahibi+1 yılUzatan sensin size 3. 4. şahıslar gitsin diyeli çok oldu geçmişinden banane ben senin geçmişinle ilgili tek bir laf etmedim
- +1 yıl
O yorum zaten tartışma yaratacağını bile bile atmışsındır. Tartışma çıkacağını bilmeden atmış olamazsınya. Bana batan taraf saygı deyipte arkadaşa saygısız yorum yapman. Zaten senin ne giyindiğin beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Ben orada "Senin gibi mini etekçiler mi geliştirecek ülkeyi?" cümlesini senin mesaj seviyene uygun olarak yazdım. Senin mesajını okuyunca aklıma bu geliyor.
Cevap sahibi+1 yılTamam dediğin gibi uzatmaya gerek yok tartışma çıkabileceğini tabiki biliyorum ama 3. şahıslar tarafından değil
saçma salak konusma allesen
40 YorumlaTebrik ederim kardeşim
01 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri