Birazdan görüşlere gelecekler şunu diyecekler işte bizim kendine güveni olmayan kadınla işimiz olmaz filan diyecekler ama yalan bu sadece lafta kalır hiçbir Türk erkeği kendine muhtaç olmayan bir kadında yapamaz hiçbir Türk erkeği kendinden daha üstün olan bir kadın da yapamaz hiçbir Türk erkeği öyle mükemmel özgüvene sahip bir kadını taşıyamaz Bu açık ve net bir gerçektir kimsede buna asla reddedemez
çekingen tercih ederim hem o nadiren gösterdiği cesareti çok daha kıymetli yapar hem de çekingen olması hem pek çok açıdan temiz olduğuna da işaret olabilir (her zaman değil ama cesur birine göre daha yüksek gibi) ayrıca sevimli durur ki kadınımı sevimli ve uysal isterim napayım cesur ve hırçın olanı beraber mevzuya mı gidelim.
Bir çoğu ne istediğini bile bilmiyor. Cesur ve zeki kadın isterler. Ama kendileri hiç öyle davranmazlar. Çekingen kadını ezik görürler. Cesur kadını baş edemem ben bununla diyip korkarlar. Önce kendileri ne istediklerini bilsinler. Kadınlar nerde nasıl davranacağını bilirler...
Benim tercihim cesur kadınlar. Çünkü cesur kadın sadece ilişkilerinde aşkında ya da evliliği de cesur olmuyor. Hayata ve çevresine karşı daha cesaretli oluyor. Olmayı tercih hissetmeden anlı dik, kendi dik bir şekilde ayaklarının üzerinde durabiliyor. Güçlü bir kadın benim her zaman saygı duydum kadın olacaktır.
Ayh ne bileyim ya ruhum sıkıldı hahaha :D sana denk geldi. Bu ne ya “Utandırmasın, utandırmıyım, üzmesin, üzmiyim.” Kanaatkar, anlayışlı ve ne bileyim işte mıy mıy 😅
Kadınlar. Kadınlara çok yakışıyor! Sünepelik kimseye yakışmıyor ama
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
dozunda cesur girişken olsun. cahil ceraseti değil. atıp tutarak değil, yapmacık değil, ayakları yere basan aklı başında ne yaptığının farkında, kendine yetebilen dik duruşlu bir kadın. diğer türlü çocuk gibi geliyor. tabi gereksiz ciddiyette iyi değil. sonuç olarak çocuklarımın annesini seçerken yanında dik durmasına, aklı başında öz farkındalığı olan, zeki, çalışkan, yönetebilecek (Türklerdeki han hanım meselesi), ahlak sahibi, imanı olan, iyi yürekli bir kadın. ben gözüm arkada kalsın istemem. eşime saygı göstermeliyim.
Yaşadığım ülkenin erkeklerine göre; çekingen kadınları tercih ederler. Çünkü kendinin daha baskın ve üstün olmasını istiyor erkekler. Kendi sozunun geçmesini kendi sözünün dinlenmesini istiyor. Ve hanım hanımcık bir kadın istiyorlar. Cesur bir kadınla asla birliktelik yaşayamazlar. Bunu gururlarina yediremezler. Bu bir gerçek.
Cesur tabi ki ama yerine göre belli çekingenlikleri olmalı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
boş ver seni kendin olarak seven bir erkek önemli. Napacaksın erkeklerin ne sevdiğiyle kimseye yaranamazsın cesur olsan or*spu derler utangaç olsan asosyal, psikopat derler...
Yerine gore cesur yerine gore ise cekingen olmali , cok cesur olsa zeyna gibi hissettirir , cok pasif kalsa kul kedisi gibi olur bence dengede olmali🤗⚖️