Evet şimdi anlatayım
Simdi bizim x kızımız var bu x kızın sınıfında kendi halinde sessiz kızlarla pek arası olmayan eli yüzü düzgün erkek var, x kızımız bu çocuğa asla yüz vermez ve ezik olarak görür, sonra y isminde yakiskli çocuğumuz bu x kızına yaklaşır ve çok iyi bir insanmış gibi davranır x kızımız da araştırıp sormadan bu y çocukla sevgili olur o esnada y çocuk birsuru kıza aynısını yapar sonra x kızımız aldatilir ve bütün erkeklerden nefret eder.
Evet Türk kızlarının yüzde 90 inin aldatılis hikayesini okudunuz şu an
Ben Türk kızının ciğerini bilirim, amaçları sevgi sadakat falan değil eğlence hemen hemen hepsinin.
Ben çok efendiyim neden sevgilim olmuyor yhaaa neden kizlar beni istemiyor diyen eyyy cahil arkadaşım, kızın derdi sevgi efendilik güvenli ilişki değil ki olm, eğlence derdi.
00
Simdi bizim x kızımız var bu x kızın sınıfında kendi halinde sessiz kızlarla pek arası olmayan eli yüzü düzgün erkek var, x kızımız bu çocuğa asla yüz vermez ve ezik olarak görür, sonra y isminde yakiskli çocuğumuz bu x kızına yaklaşır ve çok iyi bir insanmış gibi davranır x kızımız da araştırıp sormadan bu y çocukla sevgili olur o esnada y çocuk birsuru kıza aynısını yapar sonra x kızımız aldatilir ve bütün erkeklerden nefret eder.
Evet Türk kızlarının yüzde 90 inin aldatılis hikayesini okudunuz şu an
Ben Türk kızının ciğerini bilirim, amaçları sevgi sadakat falan değil eğlence hemen hemen hepsinin.
Ben çok efendiyim neden sevgilim olmuyor yhaaa neden kizlar beni istemiyor diyen eyyy cahil arkadaşım, kızın derdi sevgi efendilik güvenli ilişki değil ki olm, eğlence derdi.
00
Güncellemeler
+1 yıl
Allah kitap için yazdığımı okuyun sadece başlığa bakmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Üfff ne bos insnasın ya o bahsettiğin efendi erkek özgüvensiz çirkin asosyal bir tipde erkekdir kesin kız niye onu seçsin mal mısın
Cirkin demeyelim de kısa boylu diyelim 🙂🙂Kizlar için aynısı zaten de
Ayrıca neden ovguvensiz insanlara yaklasmiyorsuju, ozguveni tavan yapmış erkek sana sadık kalır mı?
Belki o ozguvensiz insanın geçmişinde travmalar vardır
Özgüvensiz erkeğin özgüvenini yükseltmekle mi uğraşıcaz bize ne
Kısa boylu erkeğin ozguvensiz olmaktan başka çaresi var mı?
daha demin bana mesaj attın ya sen mk allahım ne kadar salksınız ağlıcam
Evet birsey sormuştum
Kısa boylu erkek özgüvenli yakışıklı olsa da sevilmez soran doğru diyor
Dogru soyluyor bizim yakisikli efendi arkadaslarimiz var baya da tercih ediliyorlar
Ozguvensiz olsun niye sevmiyon?
Son kez uyarıyorum ağlama boş konuşma inek
Bu devirde üzmek gerekiyor naiflik, iyilik devri bitmiş
Kral bu isler karakter olayi degil boylu yakisikli az da statun varsa kizlar seçer
Efendi erkeği sadece anne babası ve yaşlı teyze ve amcalar sever
Efendi erkek yakışıklı uzunsa sevilir değilse serseri olsada sevilmez
Ben de eglenmek takilmak seks istiyorum ama reddediyolar efendiyim elim yuzum duzgun diye
Yoo severler ben gayet efendi tip seviyorum
Yazdığımı okumadın dimi
Okudum kanka
Yazdıklarım gerçek
Her insan bir değil o yüzden
Okumadın değil mi
Çünkü yakışıklı gördü onu sevgili oldu içine bakmadan ve anladı her kız aynı değil her erkek de aynı değil insanları aynı kefeye koymaktan vazgeçin derim
Koyarım çoğunlukla böyle
Siz bilirsiniz o akılla yaşayın
Bütün kızlar sadece yakışıklı uzun erkekleri seviyor tüm kızlar aynı
Yapma ya 🤣
Evet hepinizz öylesiniz en çirkin kız bile yakışıklı uzun erkek istiyor
Siz ne istiyorsunuz çirkin mi? Sizde daha güzel boyu uzun fiziği güzel kızlardan hoşlanıyorsunuz?
Ya bırak en çirkin kıza bile kaç tane erkek yazıyor ben güzel olmayıp sevilen tonla kız gördüm ama kısa boylu ve yakışıklı olmayan erkeği seven bir tane kız yok
Sana laf anlatılmaz hadi by
Gerçekler işine gelmiyor değil mi syevfvv sadece yakışıklı uzunları erkek olarak görün sonra siz de güzel kız istiyorsunuz diyin yakışıklı olan adam tabi güzel ister ama yakışıklı olmayanlar dengini istiyor ama kızlar dengini bilmiyor kendiler çirkinde olsa yakışıklı istiyor
Ya sizinle bunu tartışacak değilim herkes kendinden sorumlu isteyebilir de herkesin kendi kararı saygı duymalı
pasif vasat olduğu için
Haklılık payın var.