Merhaba arkadaşlar ben Bir karar verdim çok pişmanım?

Çok sevdiğim bir adam vardı oda beni çok sevdi benimle evlenmeyi çok istiyordu ama ben çok kararsız ve ve dengesizdim çok hatalarım oldu onunda öyle benimle evlenmekten vazgeçti bende ondan ayrıldım ondan sonra evlilik ile geri döndü kabul etmedim çünkü kararsizdim ama ilerde onunla evlenmek istiyordum ama şimdi istedi kabul etmedim 1 buçuk ay sevgili kaldık sonra evlenmek istedim benimle Bir gelecek Yok dedi ondan sonra da eğer bir kaç yıl sonra eğer fikrin değişmezse evlrniriz dedi bana karşı güven sorunu vardı düşün dedim Bir hafta verdim görüştük benimle Bir gelecek Yok dedi benim çok zoruma gitti konuşmak istedim sen öyle söylemiştin demek istedim Bir Umut var mı demek istedim ama sanki dilim tutuldu istemeye istemeye gittim ve kendimi kalmak için ikna edemedim 1 saat sonra pişman oldum geri dönmek istedim dönmedi bana 1 buçuk sene boyunca elimden ne geliyorsa yaptım affetmedi bana birdaha gidersen dönmen demişti dönmedi ama ben kafam çok bozuktu ne yaptığımın farkında bile değildim hep suçladı beni sen gittin diye en sonunda verdiğim çabaları görmek istemedi için geri adım attım 6 aydır görüşmüyoruz ne aradı ne sordu bende aramadım o acı çekti bu süre içinde ama dönmedi yinede çok pişmanım doğrumu bilmiyorum ondan ayrılarak belkide kalsaydım her şey farklı olacaktı 19 yaşındaydım çok toydum
Merhaba arkadaşlar ben Bir karar verdim çok pişmanım?