sizce erken mi daha da beklemeli miyim içime sinmiyor sanki çok hızlı gidiyoruz gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sadece bu sorudan toplum dejeneresini görebiliriz :/ sizi suçlamıyorum. Ailenin, çevrenin, toplumun baskısıyla bazı gençler birbirine bakmaya bile korkuyor. Sadece kız için geçerli değil bu baskı. Soruya cevabım,
Muhtemelen yakın çevrenizin, ailenizin bunu öğrenmesinden korkuyorsunuz ya da öpünce kendinizi kirli hissedeckesiniz, bu gibi sebeplerden cekiniyorsunuz. Partnerinize olan güveninizin dercesine göre hareket edin bence. Ne kadar tanıyorsunuz onu? Öpüşürseniz/yakınlaşırsanız bunu daha sonra size karşı kullanır mı? Güven problemi içinde olduğunuzu seziyorum. Eğer bunu yapacaksanız güvenliğiniz bir arkadaşınızın haberi olsun. Birinin haberinin olmasi size güç ve güven verir.
Öpüşmek aslında çok basit bir şey ama koca bir sene geçmesine rağmen bundan korkuyorsunuz diye size ona göre cevaplar verdim. Mutluluklar dilerim10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. burada geç kalmışsın veya erken henüz diyenlere aldırış etme. Aranızda cinsel çekim olması için iki tarafında hazır hissetmesi gerekir. Çiftlerden biri henüz kendini buna hazır hissetmiyorsa doğru zaman değildir. İlişkilerde sürekli cinselliğin olması bir sorun olduğu gibi hiç olmaması da bir sorundur. Erkek arkadaşının talebinde hiçbir sorun yok. Çünkü hiç cinsel bir yaklaşımınız olmuyorsa bu sevgilik degil bu bir arkadaşlıktır. Erkek beyninde sevgiliyi arkadaştan ayıran olay cinselliktir. Birlikte olduğu kişiye duyduğu arzudur. Fakat sen aynı arzuda değilsen kesinlikle hazır hissetmeyi beklemelisin. Sadece karşı tarafın memnuniyetini sağlamak için aranızda yaşanacak olanlar doğru bir tutum değildir. Çiftlerden her ikisininde hazır olduğu bir zaman dilimi içersinde spontane gelişmesi aranızdaki çekimi arttırır.
43 Yorumla- +1 yıl
Bak bu yorumu dikkate al, önemli olan her ikinizin birden buna hazır hissetmesi
Soran+1 yılben kendimi hala hazır hissetmiyorum
+1 yıl1 yıldır mı bekliyorsunuz siz 1 yıl MaşaAllah
Bunun zamanı olmaz süresi olmaz beklemesi olmaz o dediğin ansızın gerçekleşir bu zamana değil duygulara has bi yaklaşım bir kere öpersen zaten o an daha fazlasını istersin10 Yorumla
Gençlerin aklı ile düşünmezler biz de genç olduk ama hayat senin hayatın bu yüzden yapacağın hamle ileri de sen den çok şey kaybettirebilir. Kesin ve garanti olarak ilişkilerin de kontrol sahibi olarak mutlu olabilirsin
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence tam olarak zamanı şu anda
23 Yorumla- +1 yıl
Ne on yılı Allah aşkına şöyle sağlam bir asır lazım cjddjjd
- Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılErken tabi ki 20 yıldan önce öpüşmemen gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sevgilini sevdiğine emin misin? Ya da aseksüel misin? Çünkü insan nasıl sevdiği adamı bu kadar süre öpmeden durabilir ki? Bu sadece erkeğin sorgulanması gereken bir durum değil. Ha dindarsan o apayrı bir konu o zaman elbette haklısın. Ama onun dışında istememen mümkün değil ne senin ne de onun.
11 Yorumla
Soran+1 yıldindar değilim ama dinime düşkünüm öpüşmek haram diye değil içime sinmediği için öpemiyorum sevdiğimden de emin myiim sorgulanır belki de sevmiyorumdur ondan istemiyorumdur aseksüel de olabilirim bilmiyorum tek bildiğim istemediğim öpmek
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılErken değil aslında normal bir süreç geçmiş.
Ama siz kendinizi buna hazır hissetmiyorsanız.
Sevgilinize bunu açıkça söyleyin.
Düşüncenizi bilmeye hakkı var.
Bunu söylerseniz size ona göre yaklaşım sergiler...21 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim daha ne kadar geçecek dedi ama hala yanımda sabrediyor
+1 yılMerhaba, sadece bir tarafın istemesiyle ilişkide yaşanacak hicbirsey olmamalı, arkadaşlıkla sevgililigi ayıran bazı şeyler vardır. Öpüşmek, sevişmek gibi. Ancak bu seninde istediğin bir zamanda olmalı, baskıyla, ya da sadace elde tutmak amacıyla birşeyler yaşaman, o ilişkide sana bir şey katmaz, tam tersine uzaklaştırır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. erken. nikahı kıymadan izin verme. burada da ti'ye alan, yok vaktidir vs imalarında bulunan abazanlara bakma. her haltı yiyeyim sonra rahibe teresa bulup evleneyim kafasında hepsi
32 Yorumla- +1 yıl
@HzM3vL4n4 yaşım 25 olcak ve o kadar tecrübe de görmüş geçirmiş değilim. sadece aklımı mantığımı kullanıyorum ve çevremdeki gözlemlerime göre yorum yapıyorum. bu yüzden gençtim ettim cahillik tarzı söylemlere itibar etmiyorum bu konularda. müge anlı yıllardır yüzlerce olay yayınlıyo bu konuyla alakalı
+1 yılhelal olsun o kardeşime o kişi o kadar doğru kişi ki ,1 sene (koskoca) 1 yıl öpüşmeden bekledi yani
11 Yorumla
Soran+1 yılbekledi geçenlerde öpmesine izin verdim çocuk gibi peşimde dolanıyo şu an
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılYooo bir kaç sene daha bekle. Böyle giderse zaten sevgilin kalmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılkalır niye kalmasın hazır değilim ama
- +1 yıl
Sanırım hala karar veremedin onu senin sevgilin olmasını
Soran+1 yılbu nasıl cümle ya haaha anlamadım
- +1 yıl
Sanırım sevgili olmasına hala kabullenemedim
İçine sinmiyorsa zorlamana gerek yok. Ne demiş atalarımız zorla güzellik olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılhiç sinmiyor inan 1 yıl oldu tamam alıştım ama öpüşmek istemiyrum garip şekilde
+1 yılEvlenmeden haram kardeşim. Evlenmeyi bekle elini tutmak öpmek için. Umrumda değil diyorsan o ayrı.
15 Yorumla- +1 yıl
Hala varlar kalbinde Allah varsa.
- +1 yıl
Amin ecmain sağolasın kardeşim
Soran+1 yılkalbimde var umursadığımdan böyle tereddütlerdeyim
+1 yılböyle bir ilişki için şu zaman oldu ya da bu kadar oldu diye bi süre olmaz zaten bunun bir planıda olmaz bazı özel anlar vardır spontane bir şekilde gelişir ve kendiliğinden olur zaten ilk öpüşmenin unutmamasının altındaki asıl neden bu değilmi bir birinizi seviyorsanız sorgulamayı bence bırakmalısınız anın tadina varmak İçin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 10 yıllık kocamla ilk buluşmada öpüştüm evleneceğimizi hissettik çok sevdik birbirimizi yoksa yapmazdım ama senin ilişkin gelip geçiciyse öpüşmeye değmez bence.
23 Yorumla- +1 yıl
Ben sevgilimle ilk buluşmada seviştim ben de onunla uzun zaman geçireceğimi hissetmiştim ama bir ay sonra terk edildim
Cevap sahibi+1 yıl@kimleraldı senin adına üzüldüm seni kullanmış şerefsiz erkeklerin geneli böyle zevk için sevgili oluyorlar
- +1 yıl
Teşekkür ederim, o kullanmak istemiştir bilemem ben o an seviyordum sevdiğim için kullanılmış hissetmedim, yanlış mı hissetmişim
+1 yıl10 sene daha bekle sonra yanağından öpmesine izin ver dndndmmdds
20 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan öpüşme bence sonuçta senin kendi özgür iraden.
10 YorumlaBen 4 ay geçti öpüştük yani, bu zaman ile alakalı değil aranızda ki samimiyet duygu güven ile alakalı
14 Yorumla
Soran+1 yılben kendimi hala hazır hissetmiyorum
- +1 yıl
Öpüşmek çok mu normal yaw?
+1 yılSakın. İlk yıldan öpüşülür mü. Hevesini alıp bıraksın istiyorsan öpüş yoksa en az 3 yıl gerekli. Bu seviyede yan yana gelince tokalaşabilirsiniz istersen.
02 Yorumla- +1 yıl
Kafa selamı vermezse olmaz
- +1 yıl
Canım ya kafa selamı verince sevgilisi onun bakire olmadığını düşünürse? Ben şimdi sana kafa tokuştursam sen ne anlarsın? Demek ki benimle tokuşmak diyor demez misin? Kızı yanlış yönlendirmeyelim tecavüze uğrayacak sevgilisi tarafından günahına girecez 😂😂
+1 yılKural 1 karpuz kesilir +1 yıl
Kural 2 balık kavağı çıkması beklenir cocukken böyle derlerdi (hani çıkmayacak öyle bişe yok ya) +1 yıl
Kural 3 emin ol +99 yıl
Kural 4 son kez emin ol +10 yıl
Kural 5 öpüş +9 yıl
Bu süre zarfında öpüşebilirsiniz00 Yorumla
+1 yılBence turşusunu kurduktan sonra öpüşün. şöyle 5-10 yıl daha bekleyin ki anca kıvamına gelir. Öpüşmek de şarap gibi düşünün işte. Hatta gerekirse 70 yaşında öpüşün. Ağzınızda diş kalırsa.
00 Yorumlasaka mısınız ya bu troll sorulara birde ciddi ciddi cevap veren var
11 Yorumla
Soran+1 yılözelden ss leri atayım istersen troll değil ciddi ciddi 1 yıllık sevgilim ve öpüşmedik hiç ve ben hala hazır hissetmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 sene evli kalıp ölüme yakın zamanlarda öpusulmeli çok erken
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKomik mi teyze bizde böyle yallah İsveç'e
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiye göre değişir. Ben mesela çoktan göğüslerimi emmesine izin vermiştim. Göğüslerin tadını alınca ayrılmak istemiyorlar ama her adama da öyle hemen öpüşmek hıhım felan olmaz dediğim gibi duruma göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes ne çok sevmeyi, sevilmeyi biliyormuş ya ahahah sorsan hangisi şu an ilişkisine devam ediyor? İçinden nasıl geliyorsa öyle davran gerçekten seviyorsa elini tutması, seni izlemesi bile yeter yaşadım o yüzden biliyorum gerçekten seviyorsa bekler.
00 Yorumla
+1 yılErkenmi? Sen ciddi olamazsın, ya bir yıllık diyorsun ben sevgilim ile çıkmadan öpüşüyorum ardından ilişkimiz başlıyor!
Şu an inan hayret içindeyim00 YorumlaErken tabi ki erken flört sevgili vs. döneminde en az bir adım olması lazım öpüşmek için hele sarılarak öpüşmek için bir 149 yıl falan olmadı lazım
00 Yorumla
+1 yılHala bu devirde okadar bekleyen var mı ya. Iyimis.
01 Yorumla
Soran+1 yılbuna da beklemek denirse
Şaka? Değilse bi 3 sene daha bekleyin olmaz bişi. Öpücükten korkulmaz bu kadar 1 sene neymiş ama ya 🙄
00 Yorumla
+1 yılİkinci yıla girişte yaparsınız az sabredin, yeni yılda yeni birine aşık olursunuz belki. Treni mi kaçırdınız sanki ala ala sende 🕺
00 Yorumla
+1 yılErken tabi 1 yılda uzaktan birbirinize selam verebilirsiniz sadece
01 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçme yaa 1 yıl oldu ama ben öpüşmek bile istemiyorum çok seviyorum onu bunda sıkıntı yok aama kendimi öpüşmek için hazır hissetmiyorum
+1 yıl1 yıl da çok olmuş normalde bende özellikle yavaş gidilmesinden yanayım ama öpüşmek için de 1 yıl çok olmuş
00 YorumlaKanka manyakmisin ilk bulusmada öpüşüyorduk biz geç bile kaldınız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSizin öpüşme bu kadar zaman aldıysa evlilik 10 senesi var en az 😂
10 Yorumla
+1 yıl1 yıllık sevgilin ya öpüşebilirsiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaya erken hem de. Minimum 5 maksimum 7 yıl 4 ay olmalı
10 Yorumla Bence çok kasma mezarda öpüşürsünüz ona da daha 60 yıl var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken olduğunu hissediyorsan asla öpüşme hazır olana kadar
10 Yorumla
+1 yılgeç kalmışsınız ne olacak ki dunyaya bir kere geliyoruz dimi?
10 Yorumla
+1 yılOhaaa gerçekten çok erken sakın öpüşme en az 3 sene geçmeli öpüşmek şçin
00 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin sen izin vermediğin sürece hiç bir şey yaşanmaz
00 YorumlaBeyin nöronlarını yakan soru daha. Karşıt cinsler sitede soru sormasını bilmiyor çoğunluğu. 😃
00 Yorumla
+1 yılSenin kafayla yorumlarsak yaklaşmanız bile haram bre gafil
00 Yorumla
+1 yıl1 yıl az buz bir zaman değil, hazır hissediyorsanız kendinizi öpüşebilirsiniz
00 Yorumla1yil mi ben 1gecede alirim o opucugu.. isterse vermesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErken ne bu acele şöyle bir 10 yıllık olun bakalım sonra
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya fazl bile erken değil bı öpüşmeden bişey olmaz daha çok bağlanırsiniz inan
00 Yorumla
+1 yılvalla ıyı beklemıs 1 yılda kucagımdan inmezdin sabırlıymıs arkadas
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu istemesi bile bir sorun. Şu ana kadar aranızda bir çekim olup ikinizinde bu çekime karşı koyamayarak öpüşmeniz gerekirdi. Bu istenmesi gereken sorulması gereken bir şey değil olması gereken bir şey, aşk birkaç yıl içinde sevgiye dönüşür ve yıllar ilerledikçe buna saygı da eklenir. Her evrenin öpücüğü farklı hisler yaşatır ve zamanı geri alamazsınız geç kalmışsınız bir an önce telafi etmeye başlayın
00 Yorumla
+1 yılTabi ki çok erken, en az 9 senesi daha var. 10 sene sonra duruma göre bakarsınız...
00 Yorumla
+1 yılAcele etmeyin Elon Musk uzaya araç gönderirken sizde kutlama amaçlı öpüşürsünüz.
00 Yorumlayuh iyi dayanmış cocuk :D erken tabiki 3. cocugunuz doğduktan sonra öpüşmen gerekir o da yavaşça
00 YorumlaÇok erken, en az 5 sene beklemen lazım
31 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Sen delimi misin? Tabiki çok erken. Saçmalama kendine gel. 10 yılı doldurmadan ne öpmesi sakın ha!
14 Yorumla- +1 yıl
Tövbeee ustam 10 yıl ne ya zinadır zina 30 yıl olmalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılEhehe ben ilk buluşmada öpmüştüm yahu siz biraz geç bile kalmış olabilirsiniz ( ben hızlı çıktım o ayrı )
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma ben 8 aydır flört ediyordum sanaldan o da var ahahah gene de erken tabii
Cevap sahibi+1 yılBiz de yapıyoruz kendi çağımızda bir şeyler ya sjsjskdkdkr
Cevap sahibi+1 yılÇapımızda*
Cok erken tabi 1 yil ne evlenene kadar dokunmasin.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet bence de sapık gibi bi de sinemada öppmeye kalktı
- +1 yıl
Jsjsjwj
Gizli Üye(18-24)+1 yılKüvette s*KS, küvette s*KS, küvette s*KS, küvette s*KS, küvette s*KS, küvette s*KS...
(Melodiyi hatırlayarak oku jaodajdkkaxka)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki erken şöyle bir 10 yıl bekleyin öpüşürkende korunmayı unutmayın hahahha
10 Yorumla
+1 yılen doğru kararı sen verirsin için ne diyorsa onu yap birilerini dinleme
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir yıl😱 benim sevgilim olsaydın şimdi kucağında çocuğunu seviyordun 😀
00 Yorumla1 yıl olmuş birbirinizin nelerini biliyorsunuz öpüşmeden çekinme aranızdaki aşkı soğutabilir aşk ateşse öpüşme onu harlar inan bana sende hoslanacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeç bile. hatta siz evlenin. ciddi diorum seviorsanjz evlenin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1 yıl ve daha yeni öpşmek? şimdiye kdar elli kere sks o bile ypman lzımdı.
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt