merhabalar arkadaşlar. eski kız arkadaşımdan 2 ay önce ayrıldım ve bir kaç gün önce benden storilerini gizledi. hesabı açık olduğu için ben yine paylaştıklarını görebiliyorum ve benden gizli saklı bir şey paylaşmıyor. o benim storilerimi hala izliyo ve arada kalp atıyo manzaralı resimlere mesela. 2 ay önce ayrıldık ve arada sırada bana napıyorsun diye yazar ama çok kısa konuşuruz. bu arada o benden ayrıldı.
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca kavga edip ayrılmadık normal bir şekilde ayrıldık. niye storilerini kapadı anlamadım...
Eski kız arkadaşım instagram storilerini bana gizledi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Unutamadın mi? Nedenini sor bence. Mantıklı bir cevap alamazsan arkada bırak.
yazmıcam sanırım. o zaman daha değersiz olurum sadece kafa yapısını anlamaya çalışıyorum.
Bunda ne var ki
Yeni bir şeyler oluşuyor demek ki
Kapıda aşk kokusu var
aşk kokusu benle onun arasında mı yoksa o başka birisiyle mi? storylerini gizliden arada izliyorum ve bana özel kapatılacak hiç bişey yok aslında...
Artık senden bağını koparmak istiyor gibi algıladım
İnstadan pek anlamam aslında bro
Gormeni istemedigi icindir
peki neden? manzara paylaşıyo...
kötü olmuş
evet ama ne alaka? eğer benden uzaklaşmak istiyosa silsin ya da benim storyleri kapasın zaten ayrılmışız ne gerek var...
Çıkar onu bnce
peki kafa yapısı nedir? ilgi çekmekmi? tam ergen haraketleri değilmi? kız 28 yaşında bu arada belkide beni cebinde tutmaya çalışıyo
Yani ayrılmışsınız sonuçta çok anlamsız
aynen bende onu anlamadım zaten... dikkat çekmek içinse gayet soğutan bi haraket
Kafanı yorma kanka