Cenette kocam benle evliyken hurilerlede evli olabilirmi? Bir başkasiylada evli olabilme hakki var mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir önceki sorunuzun görüş altı yorumlarından kâfir (ateist) olduğunuz belli.
İnsanların inançlarından size ne?
Medeni olmayı neden başaramıyorsunuz?
Ateist değilim. Saygılar
valla bacım , ordaki hurileri gördükten sonra sana bakarmı o kocan bilmem. soruna gelecek olursak hem senle hem hurilerle evli olabilir. nefsani ve şehevani düşünceler olmayacağı için sıkıntı olmaz takma kafana.
Ama dunya kadinlari o hurilerden daha guzel olunacak deniliyor
seni kandırmışlar knk :)
"Biz ceylan gözlüleri defterleri sağdan verilenler için inşa etmişiz (yeniden yaratmışız) dır. Onları bâkire, eşlerine düşkün ve hepsini bir yaşta kılmışızdır."
(Vâkıa, 35-38)
bunun gibi bir sürü ayet mevcut.
Tamamda bir ayette dunya kadinlarinin hurilerden daha gusel olucagi soyleniyir
o dediğiniz Allah'ın bütün emir ve yasaklarını yerine getiren kadınlar için geçerli.
Evet iste onu diyorum. Zaten allahin emir ve yasaklarini yerine getirmeyen kisi cenette giremez. Fakat merak ettiğim husus bu hurileri erkek istemezse nolur
istemeyebilir. zorunlu değil. lakin orada kıskanma, kötü işler, vs vs. olmayacağından dolayı sen bile eşini kıskanmayacaksın. çünkü orada nefis ve şeytan olmayacak. bir hadiste 72 huri verileceği söyleniyor.
Bu huriler hizmet amacli verildigini biliyorum fakat benle evliyken baskalariylada evlenebiliyormu
dünyada zaten eşler arasında adil olduğu müddetçe 4 e kadar hüküm verilmiş. cennette 72 diye hadis var tabi oraya gidip görmediğimiz için bilemiyoruz. bize kaç tane düşecek, cennete girebileceğizmi orası muamma. ben cennetlik olsam şahsen eşim ile birlikte 72 huriye razı gelirim. :)
Hüküm verilmiş ama bunlarin gerekçeleri var. Aradigim cevabi sizde bulamadim. iyi gunlwr
Hele bı önce öl.. amel defterini eline versinler hesabın altından kalk sonrası ni düşünürsünüz e tabi eşinde aynı garantinizmi var cennete gideceginizin
Cennet te seninle olacağının garantisi var mı ki 😊
Varsayalimki oyle oldu
Orasını Allah bilir 😊
Cennete gidince görürsun sen burada başka hurilere kaptırma
Onu bunu bilmem kocamın tek hurisi benim.
ezelden beridir bendim her daim de ben olurum.
Bu huri meselesi benide biraz bozuyor. Sevdiğim adam ben varken hurilerle dahi olmamalı, cennetin ortasında bana cinayet işletmemeli❣️
Cennetteki kocanın senle evli olmak isteyeceğini düşünmek. Çok iyimsersin.
neden boyle dusunuyorsun?
Bak yine kıskançlık damarım tuttu valla o hurileri gebertirim
Hep merak etmişimdir ben kocamı orada kıskanamıcak mıyım
orada o huyları olmayacak kadınların 😊
benim kıskançlık seviyesi kdkd 😂💅🏻
Kiskanirmiydin sevdiğin adam hurilerle olursa
@Gokbulak Buda sorumu?
Kıskançlığı en iyi bilen adam benim. Empati kurmak istedimm
Ya benim sevdiğim kadın gilman isterse
Soruyu size sormadimm. Duygusal kaktuse sordumm
@Gokbulak Tamam anlıyorum fakat ben onu ogrendim huriler cinsellik gibi bi gorevi yok zaten sen eşinle istiyorsan yine evlilik hayatina devam edebiliyorsun ve gilmanlarda hizmetci cinsellik gorevinde kullanilan birsey degil haşa allah'ın yarattigi cennet kerhanemi?
Bu dünya psikolojisini birakin
Orada hiçbir zevk haram degil
Bu kafayı bırakın
@Gokbulak Kimse kimseye haram demiyor zaten iyimisin? şimdi şoyle duşun, Dunyada binbir kadinla ayni anda cinsel iliskiye girmek mide bulandirici ve zina değilmi? kotu birsey bu. Simdi bu kotu birseyin cennete yeri ne? Sen dunyada dusundugunle cennette dusundugun bir olmicakm Tum kotuluk ve pisliklerden arinarak oraya giriyorsun.
İş TE bu sınırlı dünya kafası
Orada şarap ta var zevk te var. Dünya degerleri yok
Zevkin sınırı yok mutluluğun sınırı yok
@Gokbulak Ahahaha :D şarap mı? orada şarapın işi nedir be güzel kardeşim? Hangi ayette yazar bu dediğin? eğer içkilerden bahsediyorsan kuranı kerim çok yönlü bir dildir. Yani her anlama çekilebilir. Bu yüzden "içki" kelimesi, Sütler meyvenin suları, ve altın sularindan bahseder. Şaraptan değil. Dunyada gunah olan birşeyin cennete yeri yok. Yine soyledim yine soyluyorum. Haşa cennet kerhane değil. Oyle kari kiz muhabbeti olamaz bu cok pis bir duşunce. Ve pis duşuncelerin cennette yeri yoktur. senin orada yaşayacağin tek zevk Allah'ın sana laik gorduğu cennet kapisidir. Sen ne zannediyorsun cenneti? Karilarla yedi yirmi dort cinsel iliskiye girmek mi? Boyle dusunuyorsan yaniliyorsun? Cunku dunya kafasiyla cennet kafasi bir olmayacak. Bu dunyada duşundugunu orada duşunmiyeceksin
😂😂😂❤️❤️
Sen cennet olayini anlamamissin
Kadınlar kocalarını tercih etmeyebilirler
Dünyadaki her zevkin en üstün sekli
@Gokbulak Pardonda ilahiyat bölümü okuyorum neyi bilip bilmediğime ben karar vereyim? üstün körü kaba taslak araştırmışsın belli. Zaten kocasini istemeyen bir kadın istemeyebilir boyle bir hakki var. Ama o erkeğede tipki karisina benzeyen bir kadin verir istiyorsa. Herkesin fetvasıyla amel etme.
Bence aldığın batı felsefe eğitimi ilahiyat eğitimini geçmiş
@Gokbulak Batı felsefe? :D pardonda konumuzun batı felsefesiyle ne ilgisi var? Onu geçtim, Anlattığım hiç bir yazıda felsefeyle ilgili hiç bir şey yok nerenden uydurdun bunu?
İlahiyatci ateistlerin bolluğu buna kanıttır.
@Gokbulak Fakat ben ateist değilim? m
Allah bu dünyadaki zevklerin en üstününu verecektir
@Gokbulak sen kendini boyle avut. Cenneti "kerhane ve genelev" zannetmeye devam et..
Ateist olmaman müslüman olduğun anlamına gelmez
@Gokbulak Ahahahah :D ne saçmalıyorsun yahu sen? Cidden akşam akşam ne içtin petrol mu? :D Elhamdülillah müslümanım. Buna karar yetkisini verecek olan senmisin. Sen kimsin ki? İlah mı?
Bilseydin dini , orada kadınlardan ve erkeklerden kusksnclik duygusunun alınacağını cennet sarabinjn sarhoş etmeyeceğini , kocasını istemeyen kadınlara cennet delikanl8larinin verileceğini bilirdin
Dünya kafasiyla cenneti dusunuyorsunn
Özele gel
@Gokbulak Bunları zaten biliyorum? Bak sorunda bu, İkimizde bunları biliyoruz, Fakat sen bu olayı tamamen yanlış anlıyorsun ve bende sana dogrusunu lanse etmeye çalışıyorum :D Bak huriler cennet kızlarıdır. Yani hizmetçilerdir. Bu hizmet arasında cinsellik yoktur. Kotu ve pis dusunce yoktur. orada evlilik vardir. Ve cinsellik yalnizca evli olanlar icin olacaktır. Cennete giren kadinlar ise hurilerden kat kat daha guzel olacaktır. Anladinmi simdi?
Her lezzet tastamam yaşanacak. Cinsellik kötü bir şey mi ki
Kızım özele gelsene
@Gokbulak İlk once tanimadigin biriyle nasil konuşulmasi gerektigini bilmen gerekiyor. Uslubunu takinmani tavsiye ediyorum. Emrivaki hoş değil. Ustelik cinselliğin kotu bir şey oldugunu soylemedim. Fakat cennette evliler bu tadı yaşayacak. Anlıyormusun? Diger turlusu zinaya girer. ve zina haramdır. Haram olan şeylerinde cennette yeri yoktur
Cennette haram kavramı yoktur. Nikah dairesi de yoktur. Allah kadına kocasını verir. kadından kıskançlığı alır. Bir mükâfat yeridir orası. Sınırları yoktur. CENNETTE En büyük ödül ALLAHİN ESSİZ BENZERSİZ CEMALİDİR
Senin haram kavramjn dünyada biter biter
IQ kaç senin. Sen sınırlı bir düşünce ile sinirsiz bir dünyaya ait yorumlar yapıyorsun. Haram kavramı dünyada biter
@Gokbulak Cahil bir insana ne anlatırsan boştur ki. Şunu anlamıyorsun işte :D bu haramlar pisliktir. Pislik! ve Allah cennete girdiğimizde bizi bu pisliklerden temizlicek ve tamamen saf ve dunyayla ilgili hic bir olgudan habersiz biz o cennete gireceğiz. yani senin aklina şu an duşunduğun kari kiz muhabbetj gelmicek. Dunyada duşunduğun şeyler cennette aklina gelmicek. tamamen saf ve temiz biri olarak giriceksin oraya. Boylesine saf temiz bir yeri nasil haramlara laik görebilirsin? Tamam evet cennet hayal edemeyeceğimiz gibi bir yer. Fakat bazı şeyleri idrak edebilecek kapasitede oldugunu düşünüyorum. Cennette nikah dairesinin olduğunu sana kim söyledi? orası dünyamı? Orası allahın bir mekanı. Allah nikah kıyacak. evlilik hem bu hayatta hemde öbürki hayatta çok önemli bir husus olduğu için Allah bir ayetinde, cennete hiçbir insanin bekar olmiyacagini vurgular. O kadar çok şeyi biliyorsan bunuda bilmelisin öyle değilmi? Cennette o haram olan şeyin kotu olduğunu bilmiceksin evet cunku orada pis pis işler olmayacak. Anla artik
senin olacaginin garantisi var mi
Anlamadım?
cennette
Tamam cennette ne? Cümle kurarmisin?
hele bir cennete girde onu düşünmesisn bile
Ne hurisi ya😄😄😄nuri dolu orası
yok be
Haaa bi sürü nuri var😄😄😄
Tabii olma mı adam cennette neticede
Cennette diye orayi kerhaneyemi ceviricek?
Seni ömrüm boyunca sevecegim
Bilmiyorum
Özele gel
ne diye ozele geliyormuşum
Nerdesinn
Lütfen n
Kaldır bu resmi rica ediyorummm
Sen kimsinde bana emir veriyorsun ustelik ne resminden bahsediyorsun
Ben sizi bir baskasi ile karistirdimm
Seni duygusal kaktüs zannettim
Sen nuriye o huriye