Kızla buluşmuş ama nişanlı olduğunu ve böyle görüşmelerinin uygun olmadığını söylemiş. Kıza karşı boş olmadığını ama çok kararsız ve zamana ihtiyacı olduğunu ve nişanlısınada bağlı olduğunu söylemiş.
Annesinin o kızı çok sevdiğini söylemiş, hatta kayınvalidem olacak kadın oğluna şaka yapmış o kız nişanlandı diye benimkininde yüzü düşmüş kötü olmuş, ve bunları kıza anlatmış. Kıza demiş ki biz konuşmadığımızda bile ikimiz hakkında gelecek hayalleri kuruyordum...
Kız o zaman beraber olalım demiş ama benimki yanlış olur kafam çok karışık zaman ver demiş. Kız numaralarımızı silelim mi diye sormuş benimkide sen silersen sil ben silmem demiş. Sonrada kız ısrar etmiş tekrar buluşalım diye o da kabul etmiş ama buluşurlar mı bilmiyorum.
Annesinin o kızı çok sevdiğini söylemiş, hatta kayınvalidem olacak kadın oğluna şaka yapmış o kız nişanlandı diye benimkininde yüzü düşmüş kötü olmuş, ve bunları kıza anlatmış. Kıza demiş ki biz konuşmadığımızda bile ikimiz hakkında gelecek hayalleri kuruyordum...
Kız o zaman beraber olalım demiş ama benimki yanlış olur kafam çok karışık zaman ver demiş. Kız numaralarımızı silelim mi diye sormuş benimkide sen silersen sil ben silmem demiş. Sonrada kız ısrar etmiş tekrar buluşalım diye o da kabul etmiş ama buluşurlar mı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ve sen hala bu adama nişanlım mı diyosun :DD ilk fırsatta boynuzu yiyeceksin canım
Zaten karar aşamasındayım canım.
Ama anlamıyorum o kızı istiyorsa neden gel beraber olalım demiyor ama bana zaman ver kafam çok karışık, nişanlımada bağlıyım diyor?
sana bağlı olmasının sebebi seni istediğinden sevdiğinden değil. ailesinin onayladığı kız olman. başka hiçbir fonksiyonun yok
Hayır işte canım, ailesini beni istemiyor, o diğer kızı onaylıyorlar :/
o zaman. o kıza hala aşık olduğu ortada. seni iste evlenilmesi mantıklı bir tercih olarak görüyordur
Benimle çok uzun zamandır sevgili, vicdanı rahat değil galiba. Ama canım ona aşıksa niye ona gitmiyor, kıza nişanlımada bağlıyım demiş, bu işleri aceleye getirmek istemiyorum demiş.
aşık olmasaydı bi kere görüşmeye gitmezdi. yetmedi nişanlım var ama sana da hayır diyemiyorum izlenimi verip vakit istemezdi. kafasının karışık olma sebebi seni mantıken evlenmeye uygun görmesi bu yüzden uzun ilişkiniz var. ama hala o kızı unutamamış olması. ama onla birlikte de olmuyor çünkü evlilik sadece aşkla yapılacak bişey değil. aralarında geçenlere geçmişe bağlı sen bunları bilemezsin ne yaşandı aralarında. ama şu bi gerçek ki o kızı hala unutmadıysa bundan sonra da unutmaz. sen de evlenmeye uygun gördüğü mantığına uygun bulduğu çocuklarına analık kendisine hizmetçilik yapacak bi ev süsünden öteye gidemezsin. yarın öbür gün çocuğunuza o kızın adını vermeyi teklif ettiğinde anlarsın :DD
böyle bi kullanıcıya denk gelmiştim ekşide. eski sevgilisi hakkında neler neler yazmıştı şöyle aşıktım böyle aşıktım diye. karısı için tek yazdığı şey "mutlu biri olduğu için iş hayatında performansımı olumlu etkiliyor
yani sana bağlılığını sevgi olarak algılama uzun süredir hayatında olduğu için alışkanlık sadece. sana özel bi sevgi aşk duydugundan değil. sen bi kadın olarak kendine dönüp şunu soracaksın. hala başkasına aşık olan başkasıyla görüşen senden önce başkasına değer veren bi adamla evlenecek kadar gurursuz musun?
Ama tam tersi işte canım, ailesi tarafından evlenmeye uygun görülen kızı o ben değilim.
Dini inancım ve annesiyle olan ilişkim onları uymuyor, babası o kız sana göre değil demiş.
Ama o diğer kız tam istedikleri ama onu mantık olarak mı yoksa aşk olarak mı istiyor onu anlamadım. Ve sence o kıza gidebilir mi? :/
iyi de. adam seni ailesiyle evlendirmiyor ki kendisi evleniyor. karakterine bakıyor dolayısıyla. ailesi onaylasaydı bu da önemli faktör olurdu ama ailesinin onaylamıyor olması seni mantıken istediği gerçeğini değiştirmez. çünkü aşık oldugu kız başka. ya bunu kabul ederek evleneceksin ya da bitireceksin tercih senin
sen hala nişanlının başkasına aşık oldugunu sindirebiliyorsun da ona gider mi diye korkuyorsun. asıl senin ondan gitmen gerekirdi. başka bi kullanıcı iq 0 yazmış senin için. 0 bile fazla gelir üzgünüm
İşte aşıksa aralarında bir engel yok, neden beni bırakıp ona gitmiyor?
engel olmadığını nerden biliyorsun? o kızla geçmişte yaşadıklarını, aralarında geçenleri en ince ayrıntısına kadar biliyor musun? saniye saniye o kızla olan ilişkisine şahit mi oldun? belki kızın ailesi senin nişanlını istemedi, nerden biliyorsun gelip sana mı bahsedecekti?
Yok canım öyle bir durum yok bunu biliyorum, zaten o kızla öyle çok derin bir geçmişi yok, biz 2,5 yıl önce bir kaç ay ayrılmıştık o kızla o zaman konuşmuştu, sonrada barıştığımızda bana döndü.
çocuğun sana anlattığı bu kadar. sen nişanlının sana anlattığından daha fazlasını nerden bileceksin? sadece ayrıldığınız sürede konuştuğu gelip geçici bi kız olsaydı o kızda bu kadar saplantılı kalmazdı bi de üzerinden 2,5 yıl geçmiş. bu kadar süre hala iletişimde kalmışlardır ki çocuk o kıza da bağlanmış aşık olmuş. ama senden ayrılmıyor çünkü uzun ilişki yaşadığı kızsın yani sana alıştı bu bir. mantiken evliliğe uygun gördüğü kızsın bu iki. eğer şimdi nişanlımdan ayrılırsam onca yıl kızın vebaline girmiş olurum psikolojisi de var, yani sana acıdığından bağlılık sanıyor bu da üç
kaldı ki senden ayrıldığı gibi başka kıza koşturan bi erkeği hala hayatına geri kabul edecek kadar gurursuzsun, biraz mantığını çalıştırıp bu iş böyle olmaz diye düşünemeyecek kadar da safsın. başka kadına aşık bi erkeği mi kabul etmeyecek nikah masasına oturmayacaksın? sadece şu anlattıklarından bile nişanlının neden senle evlenmek istediğini ben buradan anladım. bu kadar enayiyi bulsa hiçbi erkek kaçırmaz çünkü. söyleyeceklerim bu kadardı
Aynen canım haklısın, psikolojik olarak o vebalı düşünüyor bundan eminim...
Peki o diğer kız peşini bırakmasa benimki ona gider mi?
seninki hiçbir zaman sende olmamış ki ona gider mi diye soruyorsun. seninki aklen ruhen kalben hep o kızdaydı zaten. cidden malsın
Boşa gitsin
Ama anlamıyorum o kızı istiyorsa neden gel beraber olalım demiyor ama bana zaman ver kafam çok karışık, nişanlımada bağlıyım diyor?
Eskide yaşandı ve bitmesi lazım asla güvenme boşa gitsin
Haklısın ama kıza niye zaman ver diyor? O kızı istese beni bırakıp neden hemen ona gitmiyor?
Olan sadece sana olur af etsende gizlice bişeylerr olur gene daha çok girmeden bu ilişki bitir boş ver.
Haklısın...
Benimle çok uzun zamandır sevgili, vicdanı rahat değil galiba. Ama canım ona aşıksa niye ona gitmiyor, kıza nişanlımada bağlıyım demiş, bu işleri aceleye getirmek istemiyorum demiş.
Tamam sen zaten çepdesin hemen boşa gitsin
Tamamda bir erkek olarak sen ne düşünüyorsun? O kızı mı istiyor?
Ben böyle Bi duruma göre asla konuşmadım hatta engellerim seninde haberin olurdu bitiririm.
Ayrıl
Zeka zeviyen 0 ak
Neden?
Bu senin nişanlın mı
Evet :/
Peki siz beraber oldunuzmu
Bu soruya cevap vermesem
Ver ver ona göre yorum yapacam