Yahu takma kafana erkektir konuşur ses etme sen. En kötü ihtimal nişanı atar ona gider sende kalırsın ortada.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bir durum...
Ben uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 3 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Biz geçen yıl nişanlandık ama biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve 1 yıldır kız ne paylaşsa izliyormuş, kızda yazmış 2 hafta konuşmuşlar, buluşmuşlar ve yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş bir kaç gün sonrada engellemiş. Niye böyle yapıyor?
Soran+1 yılEvet doğru konuşmak gerekirse, kız çok güzel, temiz biri. Aklında o mu var?
- +1 yıl
Bana bak tc kızı altta kendini kandırmak için adama pişman olmuş engellemiş demişsin. Ben sana ne desem anlamıcaksın kendini kandırıcaksın çünkü sen bir tc kızısın!
Nişan atmayı unut adın çıkar mahalleli bile iyi bakmaz sana. Bu olayları görmezden gel bir şey olmaz adamın aklı onda işte takma kafana. Aldatsa bile ileride ses etme erkektir yapar.
Soran+1 yılAy aşk olsun ne alakası var olaya her yönüyle bakmaya çalışıyorum. Sen açıkla o zaman niye kıza bu kadar söz ettikten sonra engelledi?
En İyi Cevaplar
+1 yılO çocuk ile olmaz olsa bile tiktok videolarında çocuklu ama eski sevgilisini düşünenler gibi olursunuz :))
03 Yorumla
Soran+1 yılAma kızı niye engelledi o zaman?
Ben uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 3 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Biz geçen yıl nişanlandık ama biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve 1 yıldır kız ne paylaşsa izliyormuş, kızda yazmış 2 hafta konuşmuşlar, buluşmuşlar ve yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş bir kaç gün sonrada engellemiş.- +1 yıl
Ayrıldığınızda kime koşmuş ona? Sen öyle olmasın istiyorsun ama öyle. Nişanlanmadan neden engeli kaldırmış? Son bir kez daha denemiş şansını belki yazar diye. Ya hayatından çıkara ya da sen çık hayatından bakalım sana da aynısını yapıcak mı?
Soran+1 yılO ilk ayrıldığımızda kızla ilk defa konuşmuştu 3 yıl önce. Bende anlamıyorum gerçekten ama şimdi niye kızı engelledi o zaman?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılVer yolu gitsin. Kararsız olanla işin de olmasın. Kalbi kaşar bağlamış nereye konduğu belli değil.
017 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle! Kıza bunları dedikten sonra niye engelledi?
- +1 yıl
Belki kızla bi geçmişi vardı cinsel açıdan falan kız da sana bunu söylemez kendi adını çıkarmak istemez. Sonra kızla görüşünce canı istemiş olabilir o yüzden atıp tutar gönlüm sende gibisinden zevk amaçlı olabilir yani. Hatta ben direk buna yoruyorum başka ihtimali yok. O kızda kaşarmış çok belli nişanlı biiyle niye buluşursun ki? miğdeisz maymun iştahlılar.
Soran+1 yılHayır işte tam tersi o kız çok temiz biri, anneside çok beğeniyordu, cinsellik yaşamadılar
- +1 yıl
Ya nerden biliyorsun? Beraber misin kızla 7/24 Ne temizler gördüm ben aklın hayalin durur. Hiç kimse için emin olma insanoğlu neticesinde çiğ süt emmiş.
Soran+1 yılHayır kız gerçekten çok temiz biri bunu biliyorum. Ben uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 3 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Biz geçen yıl nişanlandık ama biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve 1 yıldır kız ne paylaşsa izliyormuş, kızda yazmış 2 hafta konuşmuşlar, buluşmuşlar ve yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş bir kaç gün sonrada engellemiş.
- +1 yıl
Bi kere şunu diyim nişanlından bi bok olmaz bida güvenirim yapma o diyorsan bilemem ama bence yine yapar a kişisine değil b kişisine yapr yine yapar benim miğdem kaldırmaz şahsen başkalarıyla buluşmasını. Daha sonra o kızın ne olursa olsun biliyorsa eğer buluşması çok yanlış hayırdır ne alaka diip sana söylemesi lazımdı.
Soran+1 yılKız buluşmadan önce bilmiyormuş, buluşmadada kıza yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş. Bir kaç gün sonra kız annesini bir programda görmüş ve fotoğrafını atmış, nişanlımda engellemiş.
- +1 yıl
Bak tamam dediğini anladım burada sevgilinde tüm mevzu yani nişanlında. Sana soruyorum yaptığı normal mi? kız kabul etse onla mı devam edecekti? Bunu kaldırabiliyor musun ?
Soran+1 yılKız kabul etmiş ki, annesinin fotoğrafını atmış bence. Tabi ki hiç normal değil! Ama anlamıyorum o kızı mı seviyor?
- +1 yıl
Kızım anlamıyor musun sevsin sevmesin senden habersiz kızla buluşmuş farkl bırınde olabilirdi her buluştuğunu sevmek zorunda değil başka amacı da olabilir diyorum. açık açık söylemek istemiyorum
Soran+1 yılAnladım ne demek istediğini... belki başka kızlarla olabilirdi ama dediğim gibi bu kız öyle bir şeyi kabul etmez ve bu yüzdende acaba bu kıza karşı hislerini var diye düşünüyorum
- +1 yıl
Hisii olanın senle işi olamazz.
Soran+1 yılEvet öyle... ama sen ne düşünüyorsun bu konuda o kızı mı istiyor?
- +1 yıl
Kız gel dese gider o zman ama kızla bişey yaşamamış olduğuna eminsek. Diğer türü amaç belli. Ama dediğin gibi temiz biriyse onu istiyor olabilir. Bu kötü bi durum 1. seçenek olmayınca 2. seçeneğe garanti gözüyle bakmak gibi. üzücüü
Soran+1 yılAma kız gel demiş zaten yani kızda istiyormuş sonradan benimki engellemiş. Evet kız iyi biri, yani o kız mı ben mi ikinci seçenek oluyoruz?
- +1 yıl
sendeyken ona gittiği için onu 1. seçenek yapmak istemiş yani sen 2 oluyorsun. Bak ver yolu bir gün falan ulaşamasın tepkisini senin için neler yaptığını gözlemle sonuna kadar da hklısın zaten
Soran+1 yılAma 1ci seçenek o kızsa niye o kız mesaj attıktan sonra onu engelledi?
- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılNedeni acik degil mi? Hala onu unutamamis.
014 Yorumla
Soran+1 yılAma niye onu engelledi o zaman?
- +1 yıl
Kafasi karisik. Demek ki kiz onu daha once de defalarca yariyolda birakmis. Nedeni onemli degil bence her halukarda aldatma.
Soran+1 yılBen uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 3 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Biz geçen yıl nişanlandık ama biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve 1 yıldır kız ne paylaşsa izliyormuş, kızda yazmış 2 hafta konuşmuşlar, buluşmuşlar ve yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş bir kaç gün sonrada engellemiş. Niye böyle yapıyor?
- +1 yıl
Bazen insan sadece ufak bir sohbet ettigi birinden bile etkilenebilir. Insanin ic dunyasini kimse bilemez ama bence hala ondan hoslaniyor ama onun hislerinden emin olamadigi icin ona donmuyor. Bence bu konuyu onunla konusmalisiniz.
Soran+1 yılAma kız kabul etmiş, sana zaman veririm demiş hayat annesini bir programda görmüş ve fotoğrafını atmış, nişanlımda bu mesajdan sonra onu engellemiş. O kadar hoşlanıyorsa niye ona dönmüyor?
- +1 yıl
Kimsenin ic dunyasini bilemeyiz. Sahsimca kendisiyle konusman en iyisi fakat bu iliski yurumez.
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Ciddi olup olmadigini anlamakta zorlaniyorum? Sence?
Soran+1 yılAcaba pişman mı oldu sonradan diye düşünüyorum çünkü kız mesaj atıktan sonra onu engelledi. Ama bizim ilişkimizde bazı konularda sıkıntılar var.
- +1 yıl
Anlasilan onu seviyorsun. Sevdigin icinde asiri odun veriyorsun kendinden. Her ne olursa olsun seninle birlikteyken baska biriyle daha birlikte olmayi dusunmus. Karar sana ait.
Soran+1 yılEvet haklısın... ama pişman mı oldu acaba diye düşünüyorum çünkü o diğer kızı isteseydi engellemezdi değil mi? Yoksa kendimi mi kandırıyorum
- +1 yıl
Kendini kandiriyorsun.
Soran+1 yılAma sen açıkla o zaman bu durumu?
- +1 yıl
Bu benim gorusum. Biliyorum zor birsey ama nisanlinla bu konuyu konusmalisin.
+1 yılSen hala nişanlımısın?
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet :/
Bunları söyledikten sonra niye kızı engellemiş olabilir?- +1 yıl
Senin ki de saçmalık. Adam zaten yapacağını yapmış. ondan zaman bile istemiş. Nasıl bir ezik ve değersiz birisin ki hala bırakmamışsın da düşündüğün şeye bak :)
Soran+1 yılBen uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 3 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Biz geçen yıl nişanlandık ama biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve 1 yıldır kız ne paylaşsa izliyormuş, kızda yazmış 2 hafta konuşmuşlar, buluşmuşlar ve yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş bir kaç gün sonrada engellemiş. Niye engelledi?
- +1 yıl
O Kız terslemiş olsa gerek. Mutlaka sevişmek istemiştir kız da olmaz demiştir.
Soran+1 yılHayır kız çok temiz biri, aralarında cinsellik yaşanmadı kabul etmez. Kız mesaj atmış, nişanlımda engellemiş.
- +1 yıl
Seninle nişanlıyken o kişiyle görüştüyse bırak onu. Gerçi sen başkası ile yatsa dahi onu isteyecek kadar umutsuz vaka gibisin. Ama her an o seni bırakıp o temiz kıza dönebilir ve o zaman acıyı sen çekeceksin
Soran+1 yılO kadarda değil... zaten soruyu fikirlerinizi almak için sordum ona göre bir karar alıcam... o kıza dönebilir mi sence? Öyle olsa niye engellesin ki?
- +1 yıl
Dönecek kesinlikle
Soran+1 yılAma niye engeldi o zaman?
- +1 yıl
geçici bir karar bu. aralarındaki ihtiras devam ediyor. Engeli kaldırır gene merak etme
Soran+1 yılNeden bu kadar emin konuşuyorsun?
- +1 yıl
Adam nişanlı olduğu halde görüşmüş ya. kararsızım demiş. Sen cepte iken o kız hedefinde olacak. hep onu isteyecek. İçindeki uhde olarak kalacak. Mutlaka onu fırsatını kollayacak
Soran+1 yılAma kızda benimkini istiyor zaten... yani aklım almıyor beni bırakıp ona gidebilir...
- +1 yıl
Gidecek emin olabilirsin. BEnce sen bırak onu
Soran+1 yılAnladım engel senin için bir şey ifade etmiyor o zaman
- +1 yıl
Nişanlanması bile engel olmamış. Beyninde engel yok onların. Eminimki irtibata geçer onlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ve sen ona halen nişanlım diyorsun.
024 Yorumla
Soran+1 yılAramızda ki ilişkinin statüsünü belirtmek için söyledim. Be düşünüyorsun, niye böyle yapıyor?
Soran+1 yılNeyi kabullenmiş? Şu an o kız engelli.
Ben uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 3 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Biz geçen yıl nişanlandık ama biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve 1 yıldır kız ne paylaşsa izliyormuş, kızda yazmış 2 hafta konuşmuşlar, buluşmuşlar ve yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş bir kaç gün sonrada engellemiş.
Soran+1 yılEvet öyle demiş :/ ama niye engelledi o zaman kızı?
Soran+1 yılİşte şu an niye kızı engelledi?
Soran+1 yılŞu an o kız engelli zaten ve biz birlikteyiz bu konuları daha açmadım
Soran+1 yılHaklısın... o kız nasıl kabul ediyor onuda anlamıyorum
Soran+1 yılAma bak o kızarsa neler söylemiş, kız bunun peşini bırakır mı?
Soran+1 yılKıza şu an nişanlıyım bana zaman ver demiş, kızda kabul etmiş, sonraki hafta tekrar buluşacaklarmış kıza seni atarım demiş. O haftada kız kayınvalidemi görmüş bir programda ve fotoğrafını çekmiş nişanlıma göndermiş o da engellemiş.
Soran+1 yılEvet ikimizin arasında kalmış :/
Ama onu engellediğine göre benimi tercih etmiş oluyor?
Soran+1 yılAma o kızda istiyor nişanlımı, o zaman o da cepte
Soran+1 yılKız çok seviyormuş nişanlımı
Soran+1 yılCiddimisin? Kızı kendi engelledi diyorum, seviyorsa şu an onunla olurdu
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski nişanlım de artık ona
05 Yorumla
Soran+1 yılGidişat onu gösteriyor...
Ben uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 3 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Biz geçen yıl nişanlandık ama biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve 1 yıldır kız ne paylaşsa izliyormuş, kızda yazmış 2 hafta konuşmuşlar, buluşmuşlar ve yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş bir kaç gün sonrada engellemiş. Niye böyle yapıyor?
Cevap sahibi+1 yılKızı unutamamış. Yaşamadıkları şey nişanlının içinde ukte kalmış
Soran+1 yılAma kızı niye engelledi o zaman?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü şu an seninle nişanlı, sorumluluğu var. Ha deyince kestirip atılacak bir şey değil. Kızdan kesin bir şey görse belki nişanı atar da, bilemem. Seninle o kadar zaman geçirdiğinden ha diye seni de silemez. Kafası karışık belliki
Soran+1 yılAma kız seni beklerim demiş hatta em son kız mesaj atmış ve benimki engellemiş
Unutamamistir
09 Yorumla
Soran+1 yılAma niye engelledi o zaman?
Soran+1 yılEvet haklısın :/ ama o kızı o kadar istiyorsa onu niye engelledi? Niye beni bırakıp onu la devam etmiyor?
Soran+1 yılAh ah çok zor :/ o kıza döner mi sence?
Soran+1 yılYani aklı gönlü onda sana göre? Ama o zaman niye engelledi bunu anlayamıyorum
trol mü
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır keşke olsa :/
Bunları söyledikten sonra niye kızı engellemiş olabilir?
Soran+1 yılBen uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 2 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Yani baya bir zaman geçti, neyin kararsızlığı çocuk Benin’le nişanlı anlamıyorum ama sonda kızıda engellemiş.
+1 yılOha cidden mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef gerçek:/
Bunlardı söyledikten sonra niye kızı engelli?
Öyle bir şey mi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef oldu...
Bunlardı söyledikten sonra niye kızı engelledi?
aklında iz kalmış
08 Yorumla
Soran+1 yılAma niye kızı engelledi o zaman?
Soran+1 yılBen uzun yıllardır sevgilisiyim, o kızla 3 yıl önce biz ayrıldığımızda çok az konuşmuşlardı sonra onu bıraktı bana döndü. Biz geçen yıl nişanlandık sma biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve 1 yıldır kız ne paylaşsa izliyormuş, kızda yazmış 2 hafta konuşmuşlar, buluşmuşlar ve yukarıdaki yazdıklarımı söylemiş bir kaç gün sonrada engellemiş. Niye böyle yapıyor?
Soran+1 yılİşte niye böyle yapıyor aklım almıyor? Hem kıza ümit vermiş hemşerim engellemiş. Amacı ne?
Soran+1 yılAy bende şüpheleniyorum böyle bir durumdan :/ ah ah anlamıyorum kimi seviyor, istiyor?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat