O kadar çok kırıldım ki artık hissizlestim. Ne üzülüyorum ne de mutlu oluyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bayadır öyleyim. Hatta okadar ileri gittik ölümlere bile üzülmemekte başladım. Acaba sosyopat mı oluyorum
Gerçekten mi
Yalan mı söyleyeceğim.
Yok yalan söylüyorsun gibi değil sadece o kadar ileri duruma şaşırdım
Bende bilmiyorum. Örnek verirdim de Allah kalkar başka birşeyle sınar beni. Vermiyim 😅
Aman yok örnek verme 😀
Oldum evet ama halimden kurtulmak için de çok uğraştım.
Çünkü çok kötü bir durum bu.
Katılıyorum çok berbat
Fakat tek bir iyi tarafı var çok fazla yara almaz hâle geliyorsun bu halin devamında
ama buna rağmen yine senin de dediğin gibi çok berbat..
Yanı hiç böyle biri olmak istemezdim
İstemekle değil fazlasıyla yara almakla oluyoruz zaten.. istemeye istemeye hissizleştiriyor hislerimizin hiç edilmesi zamanla..
Gercekten hislerimizi hiç ettiler insanlar neden böyle ya neden karşı tarafı bu duruma getiriyorlar
Ben merkezci ve kendi çıkarları için ilişkiler kuran insanlarla doldu sağımız solumuz.
Kimse karşıdaki ne kadar güzel seviyor ben de hakettiği kadar sevmeliyim diye düşünmüyor.. hevesim geçene kadar oynarım ruhuyla sonra ne yaparsa yapsın diyorlar..
Ay valla tam içimdeki hislere tercüman oldun
Aynı yaraları taşıyan iki güzel yüreğiz sanırım biz seninle.
Aynı yerlerden vurulan kalplerimiz var ve hissizleşmiş olmaktan dahi rahatsızlık duyacak kadar güzeldi bu kalpler..
O kadar güzel anlatıyorsun ki tam olarak yaşadığım hislerin aynısını yaşamış biri böyle anlatabilir. Biz bunları hiç hak etmedik
Hak etmedik evet ve tek kabahatimiz sadece sevilmeyi isteyerek çok sevmek oldu sanırım.. Ki bu da hataların en büyüğü olmuş maalesef..
../
ve sanırım büyük yaralı büyük bir ceylan gibi, yaralarımızı taşıdığımız kuytularda karşılaştı kalplerimiz.
Bu yüzdendir hislerimin hislerine benzeşmesi. Bu yüzden sanırım aslında acısını söyleyen kanadı kırık kuşun acılarına tercüman oluşu..
Hem de hiç hak etmedik evet
Evet sevdim değer verdim zor zamanlar yaşadıgında hep yanında oldum hep destekledim onu ama o ne yaptı her defasında üzdü 😕 en ufak şeylerden bile mutlu olabilen bana bunları yaşattı
Biz zaten bizim gibi görüp çok sevdik diye bu hâldeyiz.
Her şeyde, her durumda kalbimiz beynimiz ve bedenimizle kısacası her şeyimizle yanında olmak gibi bir hatta ettiğimiz için bu haleyiz.
Evet aynen öyle 😔
Zaten küçük şeylerle mutlu olabilen kocaman yürekler sahibi olan bizler herkesten çok daha fazla sevebiliyoruz.
Ki bu çok fazla sevgi de hak etmeyen birine denk düşerse, ki hep öyle oluyor bu sefer biz başımızı koyacak omuz arıyoruz.
Nitekim o omzu bulmak da çok olası olmadığı için yavaş yavaş bizi terkeden hislerimizin geride bıraktığı boşluğa alışmaya çalışıyoruz.
Bu boşluk hissiyle mi uğraşalım, yoksa o boşluğun aslında bizi getirdiği hiç sevemediğimiz hâli mi yadırgayalım derken;
uzun ve zor geceler,
tatsız ve huzursuz sabahlarla kısacası keyifsiz ve mutsuz zamanlarla iç içe yaşamaya çalışıyor hâle geliyoruz
Yakın zamanda mı yaşadın bu durumu
Yakın değil ama çok da uzun bir zaman değil
Geçti mi peki
Geçmek zorunda.. çünkü bu hayat benim hayatım.
Beni sevmeyen bana kıymet vermeyen biri için hayatı kaçırmak yaşayan bir bedeni mezara hapsetmek olurdu
Senin geçti mi peki?
Ya da geçecek gibi mi?
Geçmedi ve benden bi şans daha istiyor mesajlar atıyor kafami karıştırıp duruyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Sence bir kez olmayan kaç kez denenirse olacak?
Sen varken yanındayken acıtan sancıtan tekrar gelince mi acıtmayıp sancıtmayacak?
Benim için kainatta ikinci şans diye bir şey yoktur. Ben ona taviz vermek, kişiliğimden onurumdan gururumdan ödün vermek diyorum. Çünkü çoook uzun yıllardır denenmiş ama asla iyi sonuç vermemiş bir eylemdir..
Ne yapacağını sen bilirsin yine de * ben vermem o şansı..
Evet çok haklısın ama bazen kararlılığım gidiyor mutlu anılar gözümün önüne geliyor 😕
Psikologlar de ki kandırıldığını ve manipüle edildiğini düşünürsen, onunla ilgili güzel zamanları değil onun sana yaptığı ve yaşattığı olumsuzlukları düşün..
Haklısınız böyle yapmaya calısıcam. Bu arada çok teşekkür ederim ya gerçekten çok iyi birisiniz
Ne olursa olsun senin kıymetini ilk seferde anlayamamış olanlara ikinci şansı verip de itibarını kaliteni düşürme..
Rica ederim ne demek ve ben de çok teşekkür ederim sen de çok iyisin. Biz iyi olmaya devam edelim..
Insaĺlah 😊
İnşallah evet inşallah ama sen de gayreti bırakma sakın. Unutma Dünya'da senden bir tane daha yok..
Senin için en kıymetli daima sensin..
Evet öyle de ben çok duygusal biriyim ve dünya hassas kişiler için çok zor ya
Ben de görüp görebileceğin en duygusal adamlardan biriyim. Bu hale düşmemizin yegane sebebi de bu değil mi zaten.
Güzel sevmek ve tamamen duygusal yaklaşmaktan heder olduk..
Bu dünya hassas kalpler için yeterince kartı ve zorlu evet.
Mamafih biz kendimizi de çok sevmek ve kanayan yaralarımızada duygusal yaklaşmak zorundayız
Gerçekten de daha önce böyle düşünceli ve duygusal birini görmemiştim. Bi de kurdugun cumleler hem cok anlamli hem de şiir gibi. Çok merak ettim de edebiyatla mi ilgileniyorsun
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Sen görmüyorsun fakat şu an zatının önünde saygıyla eğiliyorum..
Umarım Allah utandırmaz da layık olabilirim bu güzel düşüncelere..
../
ve edebiyat‽ Hayalimdeki bölümdü ama olmadı. İlgilenmek eğer her türde kitap okumakla küçük denemeler küçük hikayeler kurgulamakla oluyorsa evet ilgileniyorum. Fakat edebiyat çok çok büyük bir evren benimkisi ise sadece okumak tarafı işte..
Rica ederim ne demek ben gördüğümü söyledim 😊 burada çok az insan bunu yapar yani bir çıkar ilişkisi olmadan benimle dertlesip yardımcı olmaya çalışmanız çok güzeldi. Hayalinizdeki bölümü okuyamamanıza üzüldüm ama iyi tarafından bakmak gerekirse hiçbir zaman kopmamışsınız
🙏🙏🙏💐
Gören gözlerin güzelliğidir bu demeden geçemem..
Buradaki çok az insandan iki tanesiyiz kalbiyle bakıp yüreğiyle konuşabilen. Böyle bir soru da karşılaşıp dertleşmek elbette ki severek yapacağım bişeydir.. Bu beni çok mutlu etti bile..
Kopmadım evet ki kopamam da zaten.
Ve tekrar teşekkür ederim varlığıma armağan güzel düşüncelerin için..
Ya teşekkür ederim bence de öyleyiz 😊
Çok rica ederim. Ne demek🙏💐
Kalbini ve vicdanını pusula olarak kullanmak her kula nasip olmuyor maalesef😇
Gerçekten de öyle 😊
Biz bu güzelliği ruhunda barındırabilenlerden olduğumuz için çok şanslıyız..
Bizi burada karşılaştıran da bu güzelliğin yansımalarıdır zira💐
O zaman iyi ki karşılaşmışız diyebiliriz 😊
Kesinlikle 👏🏻👏🏻
Bu memnun oldum karşılaşmanın bende bıraktığı kadife tat ve ince narin mutluluğun tarifini yapmaya imkan bulabilir miyim bilmiyorum ama ben anlatamasamda senin anlayabileceğinden eminim..
Evet cok iyi anladim ve tekrar teşekkür ederim beni dinlediğin için 😊
Asıl ben teşekkür ederim🙏 Kendimle konuşur gibi olduğum için, iç sesime kulak vermek kadar rahatlatıcıydı seni dinlemek.
Bu arada ben gerçekten keyif aldığım için yazıyor ve konuşuyorum ama sen konuşmayı kesmek isteyip de nezaketen cevap vermek zorunda kalıyorsan yazdıklarıma, söylemen yeterli bilesin..
Aa yok olur mu konuşmak bana da iyi geldi. Sadece dertlerimle seni biraz bunalttım bence :D
Bunaltmak mı?
Böyle birşeyi duymadım sayıyorum. Buna zaman kadir kıymet bilmezleri kendine dert etmiş birine muazzam mutluluk verir senin gibi muhteşem bir kalbin dertleşmesi
Keşke daha sık konuşabilsek keşke çok daha fazla dertleşebilsek de, senin incinmeye daha müsait olan narin kalbinin yükünü daha fazla hafifletebilsem..
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun
İnanman için ne yapmamı istersin?
Emin ol kalbinin yükünü hafifletmek için elimden geleni yapmak isterim. Neden şaşırdınki¿
Yok inanmamak değil sadece bu sitede böyle konuşup dertlesebilecegim birinin olması beni sevindirdi 😊
Sevinmene sebep olabilmek gerçekten mutluluk verici.
İstediğin gibi istediğin kadar dertleşebiliriz.
Yeterki kalbinin yükünü alabileyim sıkıntılarını hafifletebileyim..
Ama aşırı aşırı duygusal biri olduğum için her an yeter diyebilirsin :D
İnsan aynaya bakmaktan sıkılmaz merak etme.
Sana baktıkça aşırı duygusal olduğum için kendimi görürüm belki, ne biliyosun sıkılıp da yeter diyeceğimi
Ama insan bazen kendinden bile sıkılabiliyor
Bizim bizden başka kimsemiz yok ama.
Yani sıkılmak bizim için bir seçenek olmamalı.
Bu yüzden benim senden sıkılmam pek olası değildir emin ol
Tamam o zaman 😊
Anlaştığımıza sevindim.
Yüzünden gülümseme hiç eksilmesin..
Inşallah 😊
Nasıl geçti günün?
Ramazan ile aran nasıl?
Biraz kafa karışıklığıyla geçen bi gün oldu benim için. Ramazanla da geçinip gidiyoruz 😊 senin günün nasıl gecti
Kafandaki karışıklıklara aldırış etme. Zamanla yorulur ve kendiliğinden gevşer bütün sinirler. Çözülür de farkında bile varmazsın ne zaman kaybolmuş o hengame..
Benim günüm biraz uykuyla ve biraz da sana olan merakla geçti bugün..
Kalanında stabil ve rutin her şey..
Ya bana günlerdir yazıp duruyor engellesem bile bir yerlerden bana ulaşıyor. Dün sakin kafayla konuşalım dedi ben de tamam dedim konuştuk biraz. Çok şey söyledi seni üzdüğüm için en çok ben kendime kızdım dedi. Bilmiyorum ben galiba yumuşamaya başlıyorum 😕
Duyguları yön kazanmış birinin duygularını tekrar yönlendirmeye çalışmam. Yumuşamaya başlamışsn eğer ben etkisiz elemanım bu durumda.
Fakat ileriye dönük verilen sözleri vaadleri düşünürken,
madem yapabiliyordu da geçmişte neden yapmadığını, bu ikinci şansın bir kumar olduğunu ve tekrar aynı şeyler olursa kaybettiklerini nasıl kazanacağını da düşünmeyi ihmal etme.
Ancak şunu söyleyebilirim;
eğer ilişkinizde cinsellik varsa kesinlikle ama kesinlikle ikinci bir şansı vermemelisin.
Çünkü cinsellik büyük oranda pişman oldum oyunu oynamaya yeterli görülür erkeklerde..
İlişki biter herkes kendi yoluna bakar fakat aradığını bulamaz birini elde edemez de volta kalırsa yandım bittim pişmanım demeyi ihmal etmez..
Bilmiyorum sözlerine çok hak veriyorum ama o kadar degisik psikoloji icerisindeyim ki bir yanım ona inanmak istiyor bir yanım ise affetme diyor
Affetme diyen mantığın ve içindeki haklının sesi.
Ona inanmak isteyen tarafın ise, acıyla beslenen nefsinin sesi..
Ben naçizane hangi tarafın sana iyi ya da köyü geldi hakkında düşüncelerimi söyledim. Bundan sonrası senin özgür iradenle vereceğin karardır.
İyi ya da kötü sonuç ne olursa olsun ben yanındayım unutma.. sen iyi ol yeter, geldi teferruattır..
Bana böyle destek olduğun için sana ne kadar teşekkür etsem azdır
Bana teşekkür etmen için değil her zaman daha iyi olman için yanındayım.
Bunu duymak iyi hissettirdi
Daha iyi hissettiğin zamanlara çıkacak yolumuz inşallah.
Bişey soracağım:
Bundan sonra kimsenin seni sevmeyeceğine dair korkuların var mı?
Kalbi olarak duygusal bir boşluğa düşüp bir daha aşk yaşayamayacağına dair korkular ya da?
Evet korkularım var. Ne birinin beni sevebileceğine ne de benim birini sevebileceğime dair inancım kalmadı
Bu düşünce hayatının en yanlış ve en gereksiz düşüncesi..
Senin çok ama çok sevileceğin zamanlar var önümüzde. Duymamış olayım bunları
İnan hiç bilmiyorum nasıl bir hayat beni bekliyor
Böyle düşünerek karamsar ve kötümser bir hayatı çağırıyorsun ama
Ve böyle düşündüğün bu korkular yüzünden onun sözlerine yalandan pişman olmuş görüntüsüne ve tutamayacğı vaadlerine inanmak istiyorsun değil mi
Belki de sadece sevdiğimden inanmak istiyorumdur 😕
En başa geri dönüyoruz yani öyle mi?
Sevdiğimiz için kullanıldık bu hâle düştük ve yine sevdiğimiz için aslında doğru olmayan bişeylere inanmak isteyip yine ve daha kötü hallere düşelim öyle mi?
O kadar kafam karışık ki anlatamam
Kafanın karışık olduğunu biliyorsun ama bak.
Ki bu karışıklık halinde yanlış bir karar vermek üzere olduğunu da söyleyen biri var.
Buna rağmen tekrar hataya düşersen eğer tehdidi çok zor olur. Kendine gelmen imkansız hâle gelir.
Bence kendine olan güvenini tazelemek ve saygını yitirmemek zorundasın.
Çok haklısın ama öyle şeyler söyledi ki sen Allah'ın bana lütfusun dedi sen her üzüldüğünde ben kendime daha çok kızdım dedi sen gidersen benim yüzüm hiç gülmeyecek dedi
Sen bilirsin fakat biraz mantıklı düşünelim istersen.
Seni Allah'ın lütfu olarak gören biri o kadar üzüp yıpratır mı hiç?
Bunun yalan olduğu aşikar değil mi?
Öyle mi diyorsun
Hem öyle düşünüyor hem öyle diyorum.
Seni sevdiği için değil seni tekrar istiyor olması
Nasıl yani? Sevmiyor diyorsun ama tekrar istiyor diyorsun ne açıdan istiyor
İşte bunun bir sürü sebebi olabilir. Boşlukta kalmış olabilir, yeni birini bulamamış olabilir, cinsellik için tekrar geliyor olabilir vs. vs.
bu liste duruma göre çoğaltılabilir
Ama çok içten konuşuyor :(
Bu arada işlerin var sanırım ben de resmen dertlerimle darlıyorum seni
Sen inanmak için bahaneler arıyorsun. Bundan sebep canın nasıl istiyorsa öyle yap bence..
İşlerimin olması mesele değil yazabildiğim zaman yazıyorum dertlerinle de darlamıyorsun merak etme. Sadece yanlış bir karar vermek üzeresin onun için tedirginim.
Anladım
Umarım senin için iyi olur her şey..
Teşekkür ederim her şey için
Rica ederim güzellik..
😊😊
💐💐
Yaa bu arada ruh halimle biraz kaba davrandıysam kusura bakma olur mu
Yoo hayır kırılmadım. Kolay kırılan biri değilimdir. Dahası ismini bilmediğim hatta yüzünü bile görmediğim birine hiç kırılmam.
Ne gördün ne duydun, ne adımı bilirsin ne sanımı ne diye kırılıyosun diyebilirsin sonuçta
Yok hayır hiç öyle söylemem. Evet seni tanımıyorum sen de beni tanımıyorsun ama beni tanıyormuşsun gibi bana destek oldun. İsmini bilmiyor olabilirim ama iyi biri olduğunu biliyorum. Bu yüzden yanlışlıkla da olsa kırmak istemeyeceğim birisin :)
Teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için..
Ben de senin üzülmeni istemediğimden dolayı bu şekilde davranıyorum..
Zira kimse beni sevmeyecekmiş gibi hiisediyorum diye düşünmene de anlam verememiştim. Senin gibi bir kadın nasıl sevilmez¿ Buna nasıl inandırırsın kendini?
Rica ederim. Benim gibi bir kadın nasıl yani? Hem gerçekten sevilebilecegime inanıyor musun ama beni tanımıyorsun bile
Gerçekten sevilen insanlar kalpleri ve vicdanları ve merhameti güzel olduğu için sevilirler..
Ki sen de gerçekten çok sevilecek bir kalbe vicdana ve merhamete sahipsin.
Senin gibi kadın derken sevilecek bir kadın demek istedim işte..
Hakkımda çok güzel şeyler söylüyorsun. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun yoksa kendimi daha iyi hissedeyim diye mi
Hayatım boyunca düşünmediğim hiç bir şeyi dilime dökmedim..
Gerçekten çok ama çok sevilecek bir kadınsın benim için..
Böyle düşünmen biraz da olsa iyi hissettirdi
İyi hissetmeni elbette çok istiyorum ve bunun için elinden gelen herşeyi yapabilirim fakat bu söylediklerim bu yüzden değil bilmen gerektiği için söyledim..
Burada senin gibi birinin olabileceğini hiç düşünmezdim
Gerçekten sevileceğine inandığımız bir yüreğe rastlamazsa gizlenir benim gibiler..
Beni görmek de senin sevilecek bir kadın olmandan sebeptir emin ol
Buna sevindim 😊 bu arada bana yine yazdı
O sana hep yazacak sen kesin bir dille artık kendini kullandırmayacağını ve ezdirmeyeceğini söyleyene kadar..
Peki neden beni sevmediğini düşünüyorsun
Seven insan nasıl hisseder çok iyi biliyorum çünkü..
Seven insan yanlışlıkla bile üzmüş olsa karşısındakini.
Bir damla göz yaşı için gecelerce günlerce perişan olur.. gidip dolaşıp geri gelerek Allah'ın bir lütfusun yalanına sarılmaz..
Seven insan sevdiğinin hüznünü gözlerinden olur ve asla onu o halde bırakmaz. Sen burada 100'lerce insanın içinde ne halde olduğunu soru haline getirip soruncaya kadar nasıl daynır bir sevgi?
Ama bazen sevdiğini hissediyordum. Hatta o halleri o kadar tatlı geliyordu ki bana
Ki en büyük delili de budur sevmediğinin.
Çünkü sevgi bazen hissedilen bişey değildir. Sevgi varsa sadece sen değil onun etrafında kim varsa fazlasıyla hisseder
Çok haklı şeyler söylüyorsun ama ben neden böyle hissetmek istemiyorum
Acıyla beslenen nefsinin arzusu bu!
Sen onunla olduğun sürece nefsinin acı kaynağı kesilmeyecek..
O kadar haklı konuşuyorsun ki diyecek bi şey bulamıyorum 😕
Kendini arada bir değil sürekli iyi hissettiğin kalplere bırak..
Yoksa üzülmeye devam edeceksin
Bazen keşke bu kadar duygusal olmasaydım diyorum
Duygusal olmak kötü bişey değil aksine çok iyidir.
Fakat karşındaki insan kaliteli bir yüreğe ve sevecen bir kalbe sahip olmalı. Çıkarları uğruna ilişkiler kuran biri değil gerçekten mutlu edip mutlu olmak için seven biri olmalı
Evet öyle biri de bu zamanda çok zor. Ben bence çok yanlış zamanda yaşıyorum
Kaç yaşındasın ki çok yanlış zamanda yaşıyorum diyorsun?
Ki öyle biri bu zamanda çok zor dersen ben ve benim gibilerin günahına girmiş olursun😟😢
26 yaşındayım. Ama öyle demek istemedim sadece çok az sayıdasınız
Sen ve senin gibi aşk kadınları da az sayıdasınız zaten..
Bunun bir dengesi olmalı ve var böyle bir denge.
Ne siz bizden fazla ya da eksiksiniz ne de biz sizden.
Ki senin yaşın çok çok güzel bir yaş ve hiç de yanlış bir zamanda yaşamıyorsun
Ben onu da öyle sanıyordum ve çok mutlu olacağımızı düşünüyordum. Ama gel gör ki şu an bu durumdayım
Eğer ona meyletmeden önce gerçek yapısını tanımış olsaydın şimdi acılı ve hüzünlü bir kadınla değil, huzuru da kendi gibi güzel bir kadınla konuşuyor olurdum
Beni anladığını o kadar güzel hissettiriyorsun ki
Seni anlamak düşündüklerini hissetmek ve senin gibi düşünebilmek de o kadar güzel ki💐
Yaaa 😊
Öyle ama.. ki bu da beni çok mutlu ediyor
Gerçekten mi
Yemin edebilirim
Ruhunun ruhumdaki yansımasının gönlüme yaşattığı heyecan ve yüzümde oluşturduğu gülümseme için yemin bile edebilirim..
Ama neden
Ruhunun ruhumdaki yansıması diyorumya.. Ruhunu ruhumda hissettiğim için..
Sen de mi birisini çok sevdin ve çok üzüldün
Evet ama bu çok eskidendi..
Acılı bir kalp taşıdığım için değil benim sana hassas oluşum.
Ruhunun sadeliğine ve sana karşı içimde büyük bir merak uyandıran o gizemli tılsımınadır heyecanım
Aslında öyle gizemli bi tarafım yok ki herkesin yaşayabileceği şeyleri yasayan fazla duygusal olan sıradan biriyim
Fazla duygusallık asla sıradanlık değildir..
Ki gizemli olduğunu düşünüyor oluşum da hem seni merak ettiğim için ve hem de seninle konuşurken heyecanlandığım içindir belki 😍😍
Beni yanlış anlamıyorsundur umarım
Ne gibi yanlış anlamak mesela
Yani seninle konuşurken heyecanlandığım için dedin de
Evet dedim ne oldu ki?
Meraktan mı heyecanın
Evet söyledim zaten merak diye de
Neden olsun isterdin bendeki bu heyecanın
Bir şeyden olsun diye istemezdim de sadece yanlış bi izlenim vermek istemem
Senin verdiğin değil benim aldığımdır önemli olan..
Fakat sana karşı ne hissedersem hissedeyim aramızdaki yaş farkından dolayı sana o haksızlığı yapamam. İçimde olur oluşur büyür ama senin haberin bile olmaz zaten
Böyle şeyler söyleme lütfen aramızdaki bu iletişimin bozulmasını istemem
Aramızdaki bu iletişim bozulmaz merak etme.
Buna sevindim
Ki kalbinde biri olan birini isteyen bir kadına yakınlık hissederek kalbime zarar vermem zaten
Ya kusura bakma haklısın tabi ki de ben sadece yanlış bi izlenim vermemek için öyle söyledim
Merak etme senlik bi mevzu yok.
Sanırım seni artık merak da etmemeliyim
Merak edilecek biri değilim ki
Kendin için öyle olabilirsin. Mandela benim için merak edilecek biriydin
Anladım. Ben ne diyeceğimi bilemiyorum
Konuşmak istemiyor musun?
Yok öyle değil.
Ne diyeceğimi bilemiyorum deyişine verecek bir cevap düşünürken uyuya kalmışım. Yeni uyandım kusuruma bakma.
Yok ne kusuru ben sadece merak ettim
Merak etmek yok..
Nasıl ki ben seni merak edemiyorsam sen de merak etmemelisin. Gerçi hoş ben profilden görünüyorum ama olsun
Ama ben o açıdan bir meraktan bahsetmedim
Bir insanın karşısında konuştuğu kişinin kim olduğunu nasıl biri olduğunu merak etmesiyle,
Yine bir insanın kendini merak eden kişinin kendisiyle konuşmak isteyip istememesini merak etmesinin arasında pek bir fark yok diye düşünüyorum.
Her ikisi de çok insanî..
Yani şimdi böyle düşününce haklısın galiba
E yani..
Seninle evlenmek istiyorum bana kendini göster demiyorum,
Sana aşık oldum görmeliyim demiyorum,
Seninle bi ilişkim olsun * önce görmeliyim demiyorum..
Kalbini ve ruhunu beğendiğim ve neredeyse bir haftadır konuşuyor olduğum kadının kim olduğunu merak ediyorum sadece.. hepsi bu.. en az senin seninle konuşmak isteyip istemediğimi merak etmen kadar insanî
Ya haklısın cidden de ben birden abarttım sanırım. Bu aralar ruh halim pek iyi değil beni mazur gör 😊
Ben seni hep mazur görürüm zaten merak etme.
Ki biraz abarttın mı evet abarttın ama biraz dikkat etsen anlardın bu adam bir haftadır yorumda konuşuyor benimle hiç özele geçelim demedi. niyeti bozuk olsa çoktan belli olurdu diye..
Evet ya gerçekten bir hafta boyunca benimle buradan konuştun 😊 ve buradan daha önce kimle konuşsam bir haftayı geçtim daha birkaç mesaj sonra instagram hesabımı isteyen insanlar gördüm
Maksadım senin kalbin değil de bedenin olsaydı bu dediğini ben de yapabilirim, diğerleri gibi..
Ya kusura bakma olur mu
Olur mu öyle şey ne kusuru?
Senin uyku düzeninde biraz gariplikler var gibi?
Bazen bütün gece konuşuyorsun, bazen sahurdan sonra ve bazen de hiç konuşmadığın geceler..
Çalışıyor musun, çalışmıyor musun çözemedim doğrusu..
Evet uyku düzenim bu aralar biraz bozuldu. Sebebini bilmiyorum ama bazen icim sıkılıyor uykum kaçıyor uyuyamıyorum. Yani çalışma durumuyla ilgili bir şey değil şu an çalışmıyorum
Anladım fakat uyku düzeni insan sağlığının yarısını oluşturur bunu unutma ve biran önce bunun sebebini ve çözümünü bul lütfen..
Kendine dikkat etmek zorundasın. Çünkü sağlıklı sen hasta senden daha iyi gelir bana. Ki aklım sende kalmamış olur.
Bu aralar kendimi biraz ihmal ettim sanırım ama merak etme toparlamaya çalışıcam 😊
Toparlamak zor değil seni fakat biraz gayret etmek lazım.
Umarım bu ""toparlamaya çalışacağım""ın altı boş değildir..
Umarım değildir inan ben de bu durumda olmak istemiyorum
Bu durumda olmak istemiyor ve gerçekten kurtulmak istiyorsan emin ol zor değil kurtulmak.
Sadece istemek önemli. Sonra tek tek hayatından çıkarırsın olumsuzlukları..
Inşallah dediğin gibi olur
İnşallah
Bu arada hep geceleri burada oluyorsun
Dönem dönem değişir benim burada oluşlarım..
Hmm anladım
Seninle konuşmak güzeldi teşekkür ederim her şey için 😊
Ben teşekkür ederim.. Mutlu günler seninle olsun.
Unutma senin için senden daha kıymetlisi yok ve hiç bir zaman da olmasın..
her şey kaybedilir ve kazanılır ama kişi kendisine olan saygısını yitirirse bir daha kazanamaz..
O kadar iyi birisin ki açıkçası böyle bir destek vermeni beklemiyordum. Bir hafta boyunca seni sıkıntılarımla darladım ama bir kere bile olsun kötü bir şey söylemedin. Her şeyin en güzelini hak ediyorsun 😊
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için..
Kaderin, dileklerine umutlarına evsahipliği yapsın..
Ben de teşekkür ederim 😊
.💐💐
🙃🙃.
Sana bir şey sorabilir miyim
(😋😋🚬💐🚬😋😋)
Buyur sor?
Benim yerimde olsaydın ne yapardın? Yani aslında şöyle sorsam daha iyi olur zamanında benim yaşadığım şeyleri yaşamışsın o zamanda ne yapmıştın?
Bu muydu soracağın şey?
Sotu sormak için izin isteyince bende farklı bişey soracaksın zannettim..
Senin yerinde olsam o ya da onlar yokmuş gibi davranırdım.
Zamanında başıma gelenlerden sonra ise onlar yokmuş gibi değil hiç bir zaman olmamışlar gibi davrandım..
Yani konuşma bitti gibi olduğu için izin alarak sormak istedim. Aslında hakkımda ne düşündüğünü de sormak istedim ama garip bir soru olur mu diye vazgeçtim
Konuşmayı sen bitiriyosun güzelim ben değil😟
Sıkılmışsındır diye?
Neden garip bir soru olsun ki¿
İstediğin soruyu sorabilirsin?
Senin hakkında ne düşündüğüme gelince‽
Ne yönde nasıl bir düşünce o sorduğun!
Seni tanımıyorum kişiliğin karakterin ve görünüş olarak hiç bir bilgim olmadığından dolayı pek bişey düşünemiyorum..
Fakat ruhuna ve kalbine hayranım ve çok kıymet veriyorum biliyosun..
Senin gibi bir kadından sıkılacak kadar bundan değilim.. çok rica edicem bana maletme nolur.
Çok konuşan ve yaşlı ve çirkin bir adamla konuşup durmaktan dolayı kendin sıkılıyor olmayasın sakın..
İnan hiç düşündüğün şekilde değil hiç sıkılmadım. Yani kibar biri olduğun için belki konuşmayı sonlandırmak istiyorsundur ama sonlandıramıyorsundur diye
Hayır asla.
Bilakis nasıl onu sıkmadan devam ettirebilirim diye düşünmüşlüğüm vardır..
Böyle düşünüyorsan tamam o zaman :)
Söyle bakîm sen¿
Senin hakkında ne düşündüğümü hangi doğrultuda sordun ve sen benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Evet öyle düşünüyor ve gitmeni istemiyorum.
Buradan gidebiliriz belki ama sen ayrı ben ayrı başka yerlere değil. Seninle iletişimim kesilsin istemiyorum
İnsan bazen kendisini dışardan görmek ister ya ben de yeni tanıştığım birinin beni nasıl gördüğünü merak ettim. Senin hakkında ne düşündüğüme gelecek olursak da buradaki tanıştığım hiç kimseye benzemiyorsun ve çok iyi biri olduğunu düşünüyorum. Benim kalbimi güzel buluyorsun ama bence senin kalbin de çok güzel
Normalde burada çok kalmazdım ama şu anlık gitmeyi düşünmüyorum
Teşekkür ederim çok..
Benim kalbim ne kadar güzel bilmiyorum ama sen kalbi uğruna çok şeyden vazgeçilecek bir kalbe sahipsin gibi geliyor bana.
Dışardan nasıl görünüyorsuna gelince onu pek bilemicem çünkü ben içerden bakıyorum sana..
İçeride güzel kokularlı bi çiçek bahçesi esintisi değiyor burnuma.
Ki orta boylu biraz biraz,
naif,
güzel gözleri olan ve ışıl ışıl bakmaya çalışan
belki kumral ya da belki biraz daha kestane saçları olan:
hayalleri yıkılmış umutları bir kuşun kanadında başka diyarlara göç etmiş olan bir kadın hayal ederdim‽ tahmin et deseydin..
Gitmekten kasıt buralardan komple gitmek ve beni burada böyle sensiz bırakmak falan değil haa..
Yorumda konuşmaktan gitmekti benim bahsettiğim..
Sözlerinle düşüncelerinle bir insanın kalbine çok iyi geliyorsun
Nereye mesela?
Olmak istediğim yere iyi geliyor oluşum beni çok mutlu ediyor.. ki sen bunu hak ediyorsun
Bilmiyorum nereye olursa
Ya ben daha önce yaşadığım bir durumdan dolayı özel hesabımı pek kimseye söylemiyorum
Söyle demiyorum güzellik.
Sen bilirsin, nasıl istersen öyle olsun..
Kusura bakma olur mu seninle ilgili bi şey değil. Bir kişiyle burada tanışmıştım normal konuşuyorduk instagrama geçince sapıkça konuşmaya başladı
Ben sosyal medya kullanmam zaten. Burada mesaja geçerizdi benim kastım
Aa olur tabi
Ve bunu sen yapabilirsin ancak
Ben mesaj atamıyorum xper seviyesinden kaynaklı
Sen bana istek at ben yazarım güzellik
Attım
Gördüm 😉
Beni çok az şey üzebilir, genelde mutlu olmayı bilirim :)
Bunu nasıl başarıyorsunuz ya sırrı nedir
Olduğun her durumdan bir memnuniyet çıkarmak, pozitif bir bakış açısı ve olumlu bir kişilik sadece bu, gereksiz stres yapmıyorum, insanlar nedemiş takmıyorum, öyle yani çokta bişey yok açıkçası, yani tamamen bana bağlı şeyler, size de tavsiye ederim :)
Ama işte insanın karşısına öyle biri çıkıyor ki tüm duygularını yok ediyor
Önemli olan işte buna fırsat vermemek, böyle anlarda böyle insanları hayatınızdan direkt uzaklaştırmanız ve ya umursamamanız/takmamanız gerek
Hiç öyle biri olamadım ya. Hep acaba değişmiş midir pişman olmuş mudur diye düşünerek affettim
Birine bağlı olarak bunları söylüyorsanız eğer belirtmek isterim ki değişmediler, değişmeyecekler :)
Hayatın kaçınılmaz sonu bu... Yalnızlaşmak, hissizleşmek, herşeyden uzaklaşmak...
Evet insan gerçekten her şeyden uzaklaşmak istiyor
Esime karşı o duyguları hissediyorum o kadar çok kirdiki hislerim alındı
Gerçekten çok kötü bi durum
Bir ara aglayamama sorunu yasadim cok kotuydu. Bazi duygular yasanmadan olmaz
Ben de aglayamiyorum ki ben normalde çok sulu gözümdür. Aşabildin mi peki bunu
Ben de öyle sinirlenince bile ağlayarak sakinleşirim normalde. Uzun bir süre aşamadım ama şimdi az da olsa ağlayabiliyorum
Ağlamak her duygunun içinde var ya mutluluk öfke üzüntü ve bunu yaşayamamak gerçekten çok kötü
Kesinlikle oyle
O noktaya geliyorsun maalesef çok fazla kırılmakdan umursanmamakdan sonrasında sende öyle oluyorsun
Kaçınılmaz bir son gibi
Aslında o sondan o kadar cok kaciyorsun ki ama seni o sona öyle bir hazırlıyor ki karşındaki sen bile şaşırıyorsun
Aynen öyle o kadar çok çabaladım ki ama sonuç böyle oldu
Şu sıralar herkes öyle sanırım:(
Sevdigin bir erkek
Yuzundenmi
Evet
Kanka en iyisi nasıl oldun banada anlat
Yok yok hiç düşme buraya çok berbat
Peki
Hayır sevdigime o kadar kirilmam
Ne güzel
Ben hep böyleyim
Birisi yüzünden mi
İnsanlar yüzünden
Tedavi gormelisin...
Biliyorum ve tedavi gormesi gereken insanlar yüzünden böyle oldum
Çok üzücü gerçekten
Evet 😕 kaç kere dedim ona psikologa git diye hatta kendim arastirdim buldum ama yok gitmedi ve eni sonunda benim modumu mahvetti
Ayrıl bir an önce artık ondan aklından çıkar Onu
Ayrılmak istediğimi söyledim. O da tekrar deneyelim bana bi şans daha ver diyip duruyor. Seni uzmeyi hiç istemedim seni üzünce en çok ben üzüldüm kendime ne hakaretler ettim diyor. O kadar ne yapacağımı bilmiyorum ki
Ondan adam olmaz bırak gitsin engelle her yerden sana çok zarar veriyor
Evet hem de çok... Ben böyle biri değildim tamam sulu gözümdür ama ardından mutlu olmasını eğlenmesini de bilirdim
Kendine yazık etme gerçekten öyle toksit bir ilişkinin sonu yok... zamanına yazık gözyaşlarına yazık
Boyle biri değişebilir mi
Asla değişmez Can çıkar huy çıkmaz gençliğine yazık etme kendini bu kadar ucuz harca tma... kendini seviyorsan uzak dur
Kaç gündür yazıp duruyor ne yapacağımı o kadar bilmiyorum ki
O dertlere kapat engelle gitsin Cesaretli ol yürekli ol ya onun üzerinde dönmüyor Bu Dünya
Biliyorum haklisin 😕
Arama hoş geldin
Hoşbuldum
Değmeyecek insanlar içinnstres yapmaya gerek yok
Karşı taraf öyle şeyler yapıyor ki insanın elinde değil cidden
Evet o yüzden gereksizler uzaklaştı bu bizim için daha hayırlı bence
Böyle insanlar topluca tedavi olmalı
Evet bence de:)
Biz iyi olalım yeter ki 😊
Ay sanki hiç iyi olamayacakmışım gibi hissediyorum
Neden canım Pozitif ol mutlu ol bak havalarda ısındı aktivite bul kendine gelecrğine bak
Çünkü mutlu olamayacak kadar canımı sıktılar
Bana da öyle oldu sonra düzelttim
Nasıl yapabildin
Spor bakım düzenli beslenme kitap okuyarak ayrıca kpss sınav senem ona hazırlanıyorum paramedik mezunuyum kıbrısta okudım bak çpk şey varmış demek ki mutlu edebilecek en önemlisi kendi özgüvenimi yükselterek aştım
Ben de spor yapıyordum yoga yapıyordum yürüyuse gidiyordum kitap okuyordum şimdi ise hiçbir şeyi yapamıyorum. Ben dr kpss ye hazırlanıyorum ve hiç çalışamıyorum bile. O kadar çok sıkıldım ki bu durumdan
Ama geleceğin için çalışmaya değer özelden yazsana bana oradan devam edelim
Ben mesaj gönderemiyorum
Anladım xper düşük herhalde
Evet yeni hesap
İnstan var mı
Var ama ben buradan kimseye instamı söylemiyorum
Tamam sen bilirsin 😊
Bu arada teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Ben senin neşe kaynagin olurdum
Aman yoo
Bir dönem olmuştum