Biri bana çok ağır küf. ürler hakaretler etti hem bana hem aileme, iki gün arayla hem de. Bu kişi kocam... Ben başlatmış olabilirim ama o kişi beni çok yaraladı. Ama Allah'ın adaleti şaşmaz...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlilikte en çok dikkat edilmesi gereken birşeydir bu konu. Hadi arkadaşın olsa konuşmazsın bir daha olur biter fakat bunu hergün yüzüne bakacağın bir kişiden duymak çok yaralar insanı. Bence kırmızı çizgilerden birisidir. Aşılmaması gerekir. Yoksa insanı kendisinden soğutur, o evlilikte eskisi gibi neşe kalmayabilir
014 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın ağzına sağlık b..
Soran1 yılTüy gibi üfle uçar giderim bu hayattan aynı zamanda da demir gibi yerimden kimildayamayom
Soran1 yılEvet :((
Soran1 yılboş ver seni de yormim üstelik çözümü yok tek bı kişi bile bir çözüm önermefh
Soran1 yılOlmuyor teşekkür ederim ama beni anladığın için hemde bu genç yaşına rağmen
Soran1 yılKeşke bu çok zor gibi Allah cooook büyük
Soran1 yılKimse halden anlamıyor çek git boşan demesi kolay
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yıldemekki karşındakinin gururu hissi kalbi çok fazla incindi... oda öfkesiyle konuştu... ne kadar çok incittin acaba... birde burada bunu söylüyosun... ilginç. hem suçlu hem güçlü durumu... etki etmişsin ve ettiğin etkinin tepkisi ağır gelmiş...
07 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi anneni skm babanı skm normal mi
Cevap sahibi1 yılolay nasıl gerçekleşti acaba... olayın gelişine göre normal olabilir
Soran1 yılVe sen ona hak verdin hiç bilmeden oysa
Cevap sahibi1 yılsende bipolar bozukluğu mu var? ya da türkçeyi sonra dan mı öğrendin? olay nasıl gerçekleşti acaba. olayın gelişine göre normal olabilir demek hak vermek mi oluyor? bana bu cvp ı vermemiş olsan bişi dmezdim de şimdi diyorum. kocan haklı. sende hak etmişsin. çünkü sende analiz yetisi eksik ve anlama kıtlığı olabilir
Soran1 yılİlk yorum da son yorumda ona hak vermek içeriyor... Hakaretlerinj şans iade ediyorum.
Cevap sahibi1 yılhakaret ettiysem iade edebilirsin sorun yok. mahkemeye bile verebilirsin onda da sorun yok. seninle aynı fikirde olmayan biri demekki kötü oluyor
Soran1 yılKötü değilsin.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKonuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum ama ne olursa olsun ailene ya da sana küfür etmesi kocam bile olsa olmamalı
01 Yorumla
Soran1 yılÇok üzgünüm sindiremylm
1 yılverırken kocana konus bu konualrı bı daha yapma de huyuna gıt kapat konuyu
14 Yorumla
Soran1 yılAllah'ım ona elbet azap ceza hazırlamıştr kuzum
Verirken dediğin özel ilişki galiba. Kuzum bu snein anani skm o babani skm lafını eden adamın koynuna nasıl gireyim- 1 yıl
erkekler özel cinsellikde yaparken her konustugun konuyu anlar ve alttan alırlar o an yap tam o hoşnutken söyle bu laflarına cok kırıldım de emın ol özürdiler sizden
Soran1 yılOna dokunmak dahi istemiyorum
- 1 yıl
o sizin kendi fikriniz tabi zorla olmaz
Sana olan saygısı bitmiş
01 Yorumla
Soran1 yılEvet canım kardeşim 🥺🥺
Geçmiş olsun nasıl oldu bu ladar saygisizlik
0104 Yorumla
Soran1 yılO kadar hızlı gelişti ki
Soran1 yılHer kavgada ailemi katar bu iki kavgasdr küfür ediyor dün dehil önceki günden etti
Soran1 yılİkisinde de ben bulaştm ama hakkı yok
Soran1 yılEvet. 6.5
Soran1 yılYani ilk ben adım attım ama sonu berbat oldu tabi hende hesap ede. edim
Soran1 yılArtık. tesir etmiyor konuşmalar
Soran1 yılGelmez şiddete eğilimli ayrica
Soran1 yılYok
Soran1 yılSöylüyorum
Soran1 yılİftar sonrası çocuk babasiyka koşmak istedi o da istemedi. Çocuk kaç kwre tekrarladı. Kabul görmedigi için sinirlendi TV ye yumruk attı.
Sonra babası ona yapma diye bağırdı. Çocuk bana anlattı. hemen gittim laf lafı aştı gerginlik sürdü kavga. en son ona çocuğa ben fel. cliyim oynayamıyorum dersin o da TM der dedim bu da hemen felçli senin babandır dedi.
Direkt aileme dil uzattı. Bende karşılık verdim. Her kavgada aileme dil uzatmasi beni sinir ediyor. Yani olay daha da büyüdü
Soran1 yılHayır felçli değil hani felçli şık sanki de oynamıyonq getirdim. Çok sağlıklı biri.
Soran1 yılO da senin babandır dedi işte orada başladık.. o odayı terketti ben peşinden gititm. Yahak odasına makine atmıştı onu topluyordu bende s. g dedim oda üstüme geldi beni itti bende parmaklarını geri çevirdim opr dedi galiba bana anan bacındır dedim işte süpürge sapını aldı üzerime geldi. Bacağıma burud bende onu ittirdim atletini yikrttim kolunu ısırdım. Tabi o hala beddua he Küfür e devam etti bende çocuk korkmasın diye geri gidip onu susturmaya çalıştım sarılmaya ağzını kapatmaya çalıştım fakan sorna durdu
Soran1 yılCinselliktl aylardır olmuyo iki üç aydır. Kendisi yanaşmıyor.. o hep. isteksiz biri idi. Zaten kavagda kadinlik mi yapıyorsun sanki sana ihtiyacım bmji var WC de kendimi rkatalatyom dedi bu mastürbasyon bağımlılığı benxe
Soran1 yılYok derdi işte kosmago cok sevmiyor 38 yaşında.
Soran1 yılO çok rahat haftada iki gün sadece 8,16 iste. Çarşamba, cumartesi pazarı Bos. Diğer iki günde yarım gün çalışıyor
Soran1 yılİlgileniyor da sıkılıyor hemen
Soran1 yılO 39 ben 28
- 1 yıl
Anladım bence sorun ikinizin arasindaki cinsellik kabul etmesekte çok önemli
Bakın iletişim çok onemli
Masterbasyon yapmamamali bagimli ise gerçek sekstrn zevk almaz
Keyifli bir anınızda deyin ki masterbasyon yapmak istediğinde gelsin sizin yanınıza açık açık deyin yani bu bağımlılık kötü
Soran1 yılGizli yapıyor ben öyle tahmin ediyorum bı de dün itiraf etti
Soran1 yılBaksana bu nefrete sahip insan aileme neden saldırıyo
Soran1 yılBana dedi sen kavga çıkardıkfa uzatıkfa fakan canını yakmmak için aileni katcam
Soran1 yılAbi sne soyle ananma babams bu küfürü eden adamın koynuna nasıl gireyim
Soran1 yılFarkındaym eğer bu cinsellik olsaydı bu adam bu denli bana asi olmazdı
Soran1 yılÇünkü daha önce ayda 2,3,4 falan olurdu. Ve o aralale saha çok yumuşaktı
Soran1 yılİnan cimrilik huyu bile biraz törpülemeye uğradı ama. Şu an çok gaddar. Ki gelse ben onu reddrtmezdim
Soran1 yılAilesiyle konuşuyorum ama 7 ay falan oldu. O konuşuyor. Ama anlamqdim sebebi bu mu.
Soran1 yılAbi gelse istese ben yok demezdim ama şu an ana banama bu lafları eden adam yalvarsa da hayır olmaz.
Soran1 yılSeni herkese anlatyom. kotuluyom dedi
Soran1 yılYa bacagima makine sapıyla vurmais
Soran1 yılHa ailesiyle kusum ben jnj yazacağıma yanlış oldu o görüşüyor ben görüşmüyorum
Soran1 yılAbi marsvasyon yapyon desem inkar ediyor haberinde olmuyor ama bilmiyorum sadce bu denli ayakrca cinsellik olmuyorsa o yöntemi kullanıyor diye düşündüm
Soran1 yılZaten bir ara kavgalar vs olunca ben soğuyorum. dokinmak istemiyorum sana. Demişti ya ilk zamanlarda
- 1 yıl
Anladım zor gerçekten makina sapı ile vurması iyi değil
Nasıl tanistin görücü usulü ile mi
Ailesiyle aranın kötü olmasida bir etken
Erkek artık farklı bir aile olduğunu zor anlıyor
Ne diyeyim Allah gönlüne göre versin
İletişim kur tek çozum bu
Yoksa zaten kaşar adım boşanma ya gidiyor belki siddete
Soran1 yılAbi çok zoruma gidiyor... Görücü usulü.
Sengi yok ya.
Bni sevmesini isterdim
Soran1 yılÇok dürüst birisin sağol hiç umut yok yani
Soran1 yılBen ailemi artık katmasıni istemi
Soran1 yılBunu aşmak istiyorum
Soran1 yılErkekte sorunu yok erken boşalma nds
Soran1 yılAbi ne yapayım bilmiyorum ki inan bende çözümü buraya yazmakday buldum
Soran1 yılYani en azından duzenmi bir ilişki olsa insan der ilaç al. Biz temas etmiyoruz. Ve bu benim annmem babama küfür etti yetmezmiş gibi kendimi ona sunmam saçmalık olur. Utanmadan bak kız dert etmiyor ben yine kizjxa ina küfür edeyim ailesine edeyim der
Soran1 yılHakli ve üzgün
Soran1 yılEvet ,:(
Soran1 yılOff
Soran1 yılŞimdi ben ne yapayım elbiselerimi toplayıp babamın evine mi gideyim yoksa yemeğimi yapıp çocuğumla mı ilgileneyim dışarı mı çıkayım bunu arayıp kartı verme diyeyim Ne yapayım tenezzül etmeyeyim gerçi değil mi Ne yapacağım kartı boş ver
Soran1 yılUmrunfa olmaz onuj
Soran1 yılSevgim yok
Soran1 yılOlaylar olmasa çocuğumla huzurlu yaşardık
Soran1 yıl:(((
Soran1 yılEvet tabini anneso beni evden kovdu o işe onlarla görüşmeye devam etti
Soran1 yıl:((
1 yılboşan abla ağır küfürden sonrasını okumadım ben
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı