Namazında niyazında hemm sosyal hem de muhafazar bir insan çıktı karşıma. Tanışma fırsatı vermedim. Çünkü yalnız kalmak istiyordum ve karşıma çıkıp şans vermiş olduğum önceki insanlar benı kırdıkları için kendımı yorgun hissediyordum. Bundan ona da bahsettim ve reddettim. Ama içimde kaldı üzüldüm çünkü görünce de beğenmiştim ve gerçekten dolu bir insan. Yazsam tekrar ayıp olur iki gün oldu reddedeli. Napsam sizce?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben olsam saçma sapan bir gurur uğruna o kişiyi kaçırmazdım
Gurur değil aslında. Çalıştığım kurum büyük baya. Ben çalıştığım birimddn biriyle denedim ve rezil etti benı terbiyszizin tekiydi yapıştı rahatsız etti. Ben çok yıprandım ve dedim ki kendıme bi daha bu kurumdan başkasıyla olmucam. Hatta hayatıma kimseyi almıcam biraz kafamı toplucamm demiştim. O nedenle bu insana forsat vermedim. Tanımıyodum da zaten sadece görmüştüm. Instadan baktım ki tam aradığım insan yani paylaşımları hayatı yaşayış tarzı konuşma tarzı herşeyi
Tamam anladım bence geri yaz istemezse de üsteleme önündeki maçlara bak
Yazsam saçma mı olur işte 🤦🏻♀️ bi ilişkiye hazır dğeilim
Hayat senin hazır olmanı beklemez bence yaz gerisi gelir zaten ona biraz bahsedensin seni anlayışla karşılayacağını düşünüyorum karşılamazsa zaten ilişkini kesersin
Bahsettim aslında bu durumdan. Sıkıntı yapmadı dertleşedebilirz konuşalım dedi bunları. Kendıne bundan dolayı haksızlık etme. Hayatına haksızlık etme vs dedi ama oralı olmadım🤦🏻♀️ yazsam meraklı dengesiz gibi felan mı dururum bilemedim böyle birinide tanımak istiyorum hiç böyle bi insana şans vermemiştim... Karşıma da çıkmamıştı
Kusura bakma da adam yapması gerekenin en iyisini yapmış siz kadınlardaki ne bu basit kadın , meraklı kadın gibi görünmekten korkma olayı anlamıyorum meraklı ol bence çoğu erkek cool kız falan sevmez ben de sevmem bana adım atmayan kadından yüz adım uzaklaşırım eski çağlarda yaşamıyoruz beğendiysen söyle eğer karakterine cidden uygunsa adım at eğer atmazsan hayatın boyunca pişmanlığını yaşarsın bunun...
İnan normalde çekinmem böyle şeylerden ama artık o kadar canım yandı ki ve kaçıyorum ki erkeklerden. Heşeyden çok korkuyorum. Erkekler çok sinsi geliyor artık bana ne düşünürler ne ederler kestiremiyorum. Yaşadıklarımdan bunu anladım😞 yoksa tabiki insan söyleyebilmeli yazabilmeli ama yine üzülmekten çok korkuyorum
Ya bak önce şunu söyleyeyim erkekler sinsi falan değil kadınlar yüz kat daha sinsi bunu herkes bilir bilimsel olarak da doğru ikincisi korkacak bir şey ya da çekinecek bir şey yok insanın eline bu tip fırsatlar çok nadir geçer değerlendirebilirsen hayatın değişir söyleyeceklerim bu kadar korkmak ve endişelenmek seni asla ileri götürmez güvendeyim sanırsın ama değilsindir içten içe geriye gidersin o yüzden daima açık ol yeni insanlara ne kadar zor da olsa...
Çok teşekkür ederim umarım bu kez o istememezlik yapmaz yarın yazıcam ınşaAllah
Bence yazabilirsin şans ver baktın ki olmuyor o zaman ben yapamıyorum en iyisi konuşmamak dersin.
Baya kendınden vs bahsetti benı tanımak istediğinden , olmadı bi kere oturup dertleşirsin istemezsen bir daha görüşmeyiz vs demişti. Ben yine de baya reddettim onu geçen gün işte. Sonra ciddiyim bana daha yazma Allaha emanet dedim. O da yazmadı 🤦🏻♀️ ama pişman oldum çünkü yanı tam dua ettiğim tarz biri. Tabi daha tam tanımıyorum ama gözüken öyle ağzı kuranlı namazlı abdestli biri
Tanımadan bilemezsin yazmaktan da çekinme bence ufak ufak yemler atabilirsin korkuların vardır ya da kötü bir ilişkinin içerisinden veyahut sana zarar veren bir iliskinin içerisinden çıkmışsındır biraz kendine zaman da tanıyabilirsin seni beklemek isterse yine bekler zaten amacı oysa şayet.
Ya herkes bir olacak diye bişey mi var kanks.
Ramazandan sonra görüşürüz yaz
nerden tanışmıştın