6 aylık bir ilişkide erkeğe evlenip evlenmek istemediğini sormak saçma mı olur? Ben kendi kendime hayaller kuruyorum bu yönde ama o bazen bu hayalleri yıkabilecek düzeyde cümleler sarf ediyor. Bu da benim canımı sıkıyor. Ama sorsam da sanki saçma olacak. Sizce sormalı mıyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır niye olsun ağzını ara ki amaçlar kesişmiyorsa araçlar heba olmasın
ben istiyorum ama o bana ilk beraber olduğun kişiyle evlenmek istemezsin sanırım falan dedi. Ben de baya bozuldum. Daha öncesinde evlilik ve çocuk muhabbeti yapıyorduk
Nasıl ya anlamadım
yani bana çocuğumuz olduğunda... tarzında konuşmuştu bir kere. Sonrasında konuyu o boyuta getiriyordu yani çocuk sahibi olmak istediğine falan. Ama böyle bir cümle kurdu ben de anlamadım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
E söylemiş zaten ciddi gibi duruyor tabi hal hareketleri, karakteri ve nasıl biri olduğu da önemli
yani ciddi gibi duruyor ama bu cümleyi neden kurdu o zaman
E normal değil mi ciddi olmasa çocuktan bahsetmesi anormal olmaz mıydı neyini anlamadın ki
tamam ama bu seferde de bana sen ilk kez beraber olduğun biriyle evlenmezsin bence dedi
Fingirdediniz mi o ne demek lan ilk kez beraber olduğunla evlenmezsin son kezle mi evleniliyormuş
ben de anlamadım ve sinirim çok bozuldu. Ben canım gibi hayaller kuruyordum
Niye yaptın kendine bunu peki ayıptır sorması
yani onu çok seviyorum
Ama o seni sadece cinsellik için seviyormuş baksana bahane ediyor çocuk olayını evlilik diyince sizde ipler kopuyor galiba dışarıdan çoğunlukla öyle gözleniyor
beraber sürekli bir şeyler yapmak istiyor, panlarlar yapalım diyor. yani sevmediğini düşünmüyorum ama bu konuda bir kopma olduğunda da sen haklısın
Çok yanlış yapmışsın , o da doğruyu söylemiş gerçi ilk şey olduğunla evlenmezsin falan filan diye kendisi de istemiyor çünkü işin açığı seni deniyor ben olayı masumane sanıyordum sonradan sen yazınca algıladım
beni deniyor derken?
Olmaz. İkinizde tanıyorsaniz ve seviyorsaniz sorun olmaz saçma hic olmaz.
bilemiyorum bi de böyle saçma cümleler kurduğu için acaba kötü mü olur sonu diye düşünüyorum
Bu saçma bisey değil saçma geliyorsa bu ona kötü olsun bende
İyisini bulursam 2 ayda da evlenirim. Bence mantıklı
Böyle bir isteğin varsa sormak en iyisi
ben istiyorum ama o bana ilk beraber olduğun kişiyle evlenmek istemezsin sanırım falan dedi. Ben de baya bozuldum. Daha öncesinde evlilik ve çocuk muhabbeti yapıyorduk
Ara ara gülerek sorabilir sin niyetinin ciddi olup olmadığını anlamak için
ama saçma sapan cümleler kuruyor arada, anlayamıyorum
Mesela evlilik le ilgili birsey dediğin de konuyu değişiyor sa sıkıntı
konuyu oraya getirirsen sorabilirsin
Konusu açılmadıysa hiç saçma olur
Dediği şey pek mantıklı gelmedi tam tersini düşünmesi gerekir
yani daha öncesinde beraber çocuğumuz olduğunda... falan diye konuşuyordu. Sonra bugün böyle bişi dedi anlamlandıramadım, beni sevdiğini biliyorum ama
Keşke direkt sorsaydın tam olarak ne demek istediğini. Kafanı kurcalamasındansa git sor , madem seviyorsunuz birbirinizi.
direk böyle sormak garip olmaz mı ya
Yani konuyu tekrar çaktırmadan açabilirsen o arada sorabilirsin belki
ya da direk kafama takıldı burada ne demek istedin diyebilirim
Evet çünkü söylediği şey bence basit bir şey değil.
evet çok zoruma gitti benim de
Umarım bu konuyu halledebilirsiniz içinde tutma git konuş :)
ama sinir olduğum için direk şey dedim, haklısın bence de başka insan görmek iyi olur. Ama zaten ben kendimi evlilik içinde göremiyorum falan dedim
Keşke böyle demeseydin ya
evet işte toplama şansımı düşürdüm. Nasıl toplayabilirim
Yani direkt konuyu aç bu cümlesinin seni incittiğini ve senin de sinirden böyle bir cevap verdiğini ama üzerinden zaman geçtikten sonra canını çok sıktığını tam anlam veremediğini falan söyleyebilirsin tatlı bir dille.
ama o zaman da onunla evlenmek istediğimi ortaya koymuş olmaz mıyım
İlerideki çocuklarınız hakkında konusmuşsunuz zaten bunun bir tık ilerisi nikah masası :D
yani şöyle desem nasıl? Yarın mesela; ben dün akşam konuştuklarımızı tekrar düşündüm. O anda keyfimiz bozulmasın diye söylememiştim ama böyle böyle dedin. Ben de tabii ki evlenelim zart diye demiyorum. Sonuçta bunlar zamanla olacak şeyler. Ancak bunu demen beni kırdı. Sen tam olarak ne diyosun tarzında
yani bana bi kere çocuk olunca belli bi süre ben de yardım ederim ama sonra sana verir işlere bakarım falan diyerek espiri yapmıştı
Evet böyle yapabilirsin fazla evlilige istekli görünmeden onun niyetini öğren
evet diğer türlü de sanki ben evlilik teklif ediyor gibi olurum çünkü. bakalım ne dicek
Haber verirsin ben de merak ettim :)
bi de buna benzer bir konuşma geçmişti ve bu konudaki rahatsızlığımı ona söylemiştim
bu zamana kadar söylemediyse boşuna hayal kurma
Bence çok saçma
Biraz abes gibi