Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ne zaman ciddi düşünsem, üzerimde hep bir kadının kontrolü ve siz erkekler aptalsınız tavırlarını hissediyorum. Ne zaman varla yok arasında takılsam, her şeyi yaşayıp ilişkiye isim koymasam daha çok mutlu oluyoruz ikimiz de.
Mesela eski kız arkadaşım her şeye karışırdı. Onsuz hayatımı sürdüremeyeceğimi zannederdi. Bir de başarılı ve kariyerli biri olduğum halde, hep başarılarımı küçümserdi. Ben de ayrılmak istediğimi söyleyip sonrasında hiç aramamaya karar verdim. Bir sene sonra Bostancı’dan ev aldım. Ardından da Amerika tatiline gittim. Borç bile yapmadım. Ona göre bekar bir erkek asla parasının değerini bilemezdi.
3 yıl olmuş biten ilişki, yılbaşından beri her gün yazıp duruyor. Buluşmak istiyor, ama ben benim gibi evlilik karşıtı sevgilimle mutluyum.
Ama şimdiki sevgilime de biraz daha fazla aidiyet duysam ve ciddi düşünsem farklı olmaz. Biliyorum.
Çünkü siz kadınlarda kontrol etmek isteme ama edememe fetişi var. Bunu yapınca siz sinirli görünsenizde daha mutlu oluyorsunuz. Bizim de kafamız rahat oluyor ;)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılher erkek mi? 😂bundan sonra evlenmekte direnen kızların çoğu da ciddi değil bana göre. Adamın ev sahibi 3500 tl'ye verdiği kiralık evini pat diye ya 16 bin TL verirsin ya da çıkarsın diyor. 44 bine bile var, sıradan mahallede sıradan binada. Kızların çoğu da sırtım sağlam yere değsin gerisi umrumda değil kafasında. Sence bazı erkekler de haklı değil mi artık?
02 Yorumla
Soran+1 yılVermesinler onlarda kagit imzalama yapsınlar nafaka ödememek için
- +1 yıl
Nafaka demiyorum ben sadece, kiralardan bahsediyorum. Astronomik kiralar yüzünden bile evlenilemiyor.
Bu devirde evlenilecek ne kadın var ne erkek çoğunluğu evlilik öncesi her b*k* özgürlük adı altında yiyorlar
Sevilip evlenilecek kadında erkek de yok00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılvalla ciddi olmadığım için mi bana art niyetle kullanmak için yaklalan kızları reddediyorum yıllardır tamam çok fazla ciddiyetsiz erkek var bu doğru ama bunlar yüzünden bütün bir cinsiyeti yaftalama nasıl biz de sizin için aksini yapamazsak, profilimde bir tane bence var bu tarz konularla ilgili bir bak derim beğenmeni falan beklemiyorum ama ilgini çekebilir.
110 Yorumla
Soran+1 yılDolandırıcı kadınlarda var
- +1 yıl
yok çok da dolandırıcı değildi benimkiler niyetleri belliydi damızlık öküz muamelesi çekmek (bide soğuk bi tiptim yani arkadaşlarıyla aralarında beni ayartabilirse daha bi kadın sayılacakmış gibi bi sidik yarışı vardı)
Soran+1 yılAy bende sogukanliyimdir
Soran+1 yılDmeek ondan peşimdeler erkekler kendini bok sanıyor tavlayalim diye
- +1 yıl
işte kızlara yüz vermeyince (arkadaştan hariç) kim bunu ayartırsa diye bi saçmalık çıktı bende kullanılmak istemedim hiç bi şekilde
Soran+1 yılAynısını yaşadım bak arkadaş bir arkadaş var önüne gelenle oluyor kimse ona gidip bakmıyor ben kimseyle olmuyorum diye birkere biriyle oldum okadar millet beni istiyor gidin lan ona kız can atıyor seks yapmak için ben kaciyorum ondaki erkekler beni istiyor
- +1 yıl
o sahiplenebilecekleri ilişki yaşanacak biri değil her şey den öte güvenilmez çünkü.
Soran+1 yılPeki neden ben istemiyorum zorla sahip olmak isteyen bile oldu benimle safligimdan mi faydalanmak amaç
- +1 yıl
valla seni tanımadığım için bi yorum yapamıyorum gerçi 1 kişiyle oldum dedin ama neyse o önemli değil belki de erkeklere yüz vermediğin için o fethi zor fatihe tek dedikleri tiplerden görüyorlardır seni.
Soran+1 yılHirs yapmışlardır ozman anladım
+1 yılsadece seks için evlilik mi yapsın erkekler sende yani. ayrıca evlenecek kadar düzgün kız bulmak çok zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün kızları bırakıp sizde o... Gitmeyin
- +1 yıl
Düzgün kız yok ki işte sorun orada
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık herkes uyandı. Kadınların 35ine kadar herkesle yiyişip bir enayiyle evlendiğini anladılar. Kimse 35+ ların enayisi olmak istemiyor, herkes 35- lerin en iyisi olmak istiyor. Ben yalnızlıktan şaşmam o ayrı...
05 Yorumla
Soran+1 yılDolandırıcılara yine kanionuz ama 😂
Cevap sahibi+1 yılBenim gözümde bütün kadınlar dolandırıcı yalnızlık ise en büyük nimettir...
- +1 yıl
Elliot rodger gibi yapicam ben bu yuzden alfa degilim diye kizlar ilgilenmiyor reddediyor bakirim daha opusmedim bedelini odicek kizlar all hail to supreme gentleman elliot rodger ✊✊✊
Soran+1 yıl@KaslıyımKaslıHey ilkliligini dolandırıcıya verme
- +1 yıl
Ben evlilik dusunmuyorum zaten hicbi kiz bana vermiyor elliot rodger gibi yapcam gibi duruyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenmeyi bekleyen kadınların kurtuluş beklediğini düşünüyorum. O yüzden o kişilerden hayır gelmez bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kurtuluş dusunmuyordur evet düşünenlerin var
- +1 yıl
Sadece kendi hayatını kurmuş olan kadınların gerçekten evlenmek istediğini düşünüyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekleri bu kadar kafana takma onlar suru meyi sever surundurceksin asik olmicaksin hicbi zaman boş ver ayrica cinsellik amaciyla yaklasana da direk engeli basicaksin oldu bitti
14 Yorumla
Soran+1 yılBastan zaten istemiyorum elimi sürmem dokunmam evlilik öncesi olmaz diyip bağlanınca manipüle etmeye başlıyorlar keşke başından soleseler
Cevap sahibi+1 yılBasindan söylemezler onlar istediklerini alana kadar her turlu taklayi atarlar yalani soylerler
Soran+1 yılÖyle zaten 4 sene bekleyeni bile gördüm ya
Cevap sahibi+1 yılBeklerler onlar kopek gibidirler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtaerkil topluma düşersen sonun bu oluyor maalesef. Dışarıda herkesle her haltı yiyip sonra da enayi bir kız bulup evlenmek istiyorlar. Ama yok öyle…
27 Yorumla
Soran+1 yılEnayi dediği kız şeytanın teki oluyor genelde asıl saflar evde kalıyor her haltı yiyen kadınla daha çok evleniyorlar
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum… eğer ki her haltı yiyen kişinin adı çıkmadıysa belki olabilir. Keza aynı şeyi yapsalar da kadınla erkeği farklı adlandırıyorlar.
Soran+1 yılYok regl dönemine denk getirip regl kanıyla kandırıyorlar ve bazı kızlar okadar sansliki kaç kişiyle birlikte olsa kanaması oluyor
- +1 yıl
Emin ol senin durumundan muzdarip çok erkek var bende herseyi yaşadigim kişinin her duyguyu onunla tatmak istedigim kişinin evlendigim kişi olmasını istiyorum koca ariyorsan anana veya aile buyuklerine sor bulurlar sana
Soran+1 yıl@Sıradanbiri178 görücü usulü evlilik mi sevmeden evlilikmi olur? Pardon
- +1 yıl
Ben sana hemen evlenmi dedim adamı tanı beyenirsen evlenirsin size gorucuye gelen ilk adamla evlenmi dedim niyeti evlenmek olan adam aramiyor musun sen sevmeden evlilik çekilmez bu arada içlerinden sevdiğin karakterini beyendigin biriyle evlen
Soran+1 yıl@Sıradanbiri178 arkadaş ailemin bulacagi yobaz olur zaten birde onunla uğraşamam yok kan gelecek yok bu gelecek
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkek her dokundugu kadın ıle evlenecek degıl ne alaka şimdi?
05 Yorumla
Soran+1 yılOzaman dokunmuycak ne ekersen onu biçersin
- +1 yıl
sen yanlıs lokasyondasın o zaman . kendı krıterlerıne gore bastan belırtıp o sekılde adamları bul kımsenın zamanınıda alma . .
Soran+1 yılKimsenin zamanın aldığım filan yok canım canım konuşma
- +1 yıl
bi uza , boş yapma.
Soran+1 yılNe diyon lan benim sorum burası defol git sapık seni
+1 yılOrada dur,
biz ciddi olmasak doğruyu/yanlışı bilmezdik08 Yorumla
Soran+1 yılOndan demi dolandırıcı kadınlarlasiniz
- +1 yıl
Bak orada bir yanlışın var ben en dürüstlü e birlikte oldum yaş farkımız olmasına rağmen 1 kuruş paramı yemedi ama bitmek zorundaydı bitti görüşün farklı yönlere gidiyor. Regl kanından bahsetmişsin o iş nu nesilden kalma taktik kaldı ki anlaşılır. Başka yöntemler çıktı. Birde bekareti önemseyen kesim artık çok değil. Muhim olan beynindeki zarı kaybetmemek. Bakire geldim sana ama seni aldatıyorum durumları bırakın artık şu mahremiyet islerini
Soran+1 yıl@Burjuvalıyız yooo arkadaş var regl kanıyla yuturmus eşini daha yeni ve nisanliyken başka adamla yatı
Soran+1 yıl@Burjuvalıyız ve harlen yiyen var k bakmayında bakire olup anatomi yönünden kan gelmedi diye öldürürsunuz ama regl kanaması olan veya kızlık zarı türünden dolayı sürekli kanaması olan kadınıda üstün tutarsiniz herkesin zar yapısı farklıdır
- +1 yıl
Yazdıklarımı okumadın herhalde ben bakire olup olmaması beni ilgilendirmiyor benden sonra si önemli olan yutan kendisi yutmuş geçmiş olsun o kadının ayıbı yutturdugu için dürüst olup soyleyecekti olmazsa olmayacaktı hayatı boyunca yaşadığı müddetçe vicdan azabı ceker
Soran+1 yıl@Burjuvalıyız yani orası doğru ama bakire olup kanaması olmayan milyonlarca kadın var herkesin anatomik yapısı farklı
- +1 yıl
O tarz bir durumda karşı taraf inanmalı
Soran+1 yıl@Burjuvalıyız işte o konuda geriler maalesef zaten insan kendi gibi birini bulurmus ya orasida doğru kitapta yazıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılÇılgın kızlarla eglenilir, hanım hanımcık kızlarla evlenilir. Bunu bilmiyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılVallha ben öyle hiç görmedim
- +1 yıl
Bir gün gormezsin umarım
+1 yılHerseyide erkeklerin üstüne atıyorlar kadınlar değil yani
01 Yorumla
Soran+1 yılDolandırıcı kadınlara gitmeyin sizde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeği o hale getiren de kadındır, kadını o duruma sokan da erkektir. her şey karşılıklı gelişiyor maalesef.
00 Yorumla
+1 yılCiddi düşünenleride ciddi kızlar bulmuyor bence ya da korkuyorlar.,
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hep erkekler ciddiyiz diyor ama iş ciddyete gelince kaçan onlar
- +1 yıl
Valla çok ciddiydim evlendim boşanalı 2.5 sene oldu şimdide birini buluyum diyorum 2.5 senedir kimseyi almadım hayatıma ama almaya calışsam bile kimse girmiyor mesela o yüzden saldım artık ciddi insan gercekten cıkmıyor 👌 kız olsun erkek olsun belkide. çok farklı şeyler düsünüyoruz bilmiyorumki gercekten kendimden süphe etmeye başladım bende ne var diye👌😇
+1 yılHepsi demeyin mk siz doğrı seçim yapmayıp kah. Pe evladı bulduysanız bu bizim sorunumuz değil.
032 Yorumla
Soran+1 yılNasıl değil ilk elimi sürmem dokunmam diyen erkekler böyle hep nedense
Soran+1 yılGidip yine dolandırıcı kadın seciyorsunuz
- +1 yıl
Tanıyor musun kızım beni nasıl birisi olduğumu kişiliğimi karakterini kadınları olan bakış acımı yaklaşım biçimini biliyor musun
Soran+1 yılGenel olarak öyle düzgün kadınla evlenen erkek görmedim
- +1 yıl
Tanıyor musun beni yok konu kapan, mıltor demekki genel değil
- +1 yıl
Sen sütü bozuk buluyorsan bu hiç sorunumuz değil
Soran+1 yılSenin bulduğun kadın durustmu acaba şimdi kan geldi diye dürüst olur gozunde şimdiden diyeyim bekaret diye bir şey yok
- +1 yıl
Nasıl bekar et diyr bişey yok?
- +1 yıl
Ayrıca kan geldi diye dürüst diyr mezsin tabiki
Soran+1 yılHayır herkeste kan gelmez bunu bil ilk zar çeşitleri var esnek zarlarda doğuma kadar yırtılmaz tek doğal çentik tarzı olan zarda ilk ilişkide görülür diğer zar türleri sonradan kanama olabiliyor diyelim kız senden önce ilişkiye girip kan gelmeyip sende kan gelebilir yani bazı kadınlar var her ilişkisinde kanayabiliyor
Soran+1 yılBu durumda bekaret diye bir şey yok sadece ruhen vardır fiziken bilemezsin
- +1 yıl
Sen dürüst biriysen bunu anlarım ben meral etme
Soran+1 yılSırf ilk ilişkisinde kan gelmeyip milyonlarca terkedilen baba evine gönderilen öldürülen kadınlar var
- +1 yıl
O kan gelmiyorsa doktora gidilir bakılır elastik zarsa sorun yok herşeyi bilenin sorulur öğrenilir
- +1 yıl
Kendinde şüphe etmeyen isanda o doktora gider.
Soran+1 yılbir şey diyimi esnek olmayıp kanamayan olmayanda var ilk ilişkisinde gelmez senden gelir ve ilk olup olmadığını bilemezsin sadece esneklerde değil normal zarlardada gelmiyor
- +1 yıl
Sonuç olarak doktor o zarın daha önce yırtılır yırtıkmadığını görüyor.
Soran+1 yılTamam onu görüyorda yırtılıp yirtilmasinin ne önemi var ki önceden ilişki yasadiysa diyorum
- +1 yıl
Bemde onu diyorum herkesin kide elastik değil sonuçta o kan görünmezse doktora gidilir gerçekler ortays çıkar vs vs
- +1 yıl
Kafada soru işaretleri kalmaz.
Soran+1 yılOf anlamıyorsun beni bak şimdi bazı kızlarda ilk iliskisinde gelmez tamamı ruhen bakire değildir ama kizliginda yırtılma olmamıştır seninle evlenmiştir diyelim ama senden önce cinselik birlikteliği olmuştur onu doktor göremez anliyormusun yirtikliga bakıyorlar doktorlar ne bilsin senden öncekini
Soran+1 yılAma sende yirtilmistir bilemezsin bunu onu diyorum sana
- +1 yıl
Konu zaten o zarın yırtılması değilmi ilişki sırasında yırtılıyor o zar bu bazı kızlar kahinmi kendilerinde normal kanayan zarmı elastik zarmı var bilsin
- +1 yıl
Ya çok zar muhabbeti yapmaya gerek yok ben bir insanda önce Allah korkusu var mı ona bakarım sonra karakter var mı ona bakarım sonra vicdan var mı ona bakarım bunları göremezsem zaten birlikte olmam.
Soran+1 yılTamam da yırtılması veya yirtilmamasi bakire oldugunumu gosteriyor bakirelik dediğin cinselik yaşamayan kıza denir kızlığı yirtilmayana değil sana şöyle soyleyim fiziken ben bakireyim tamamı ama ruhen değilim şimdi kızlık zarimda yırtılma olmadi diye ben bakiremi olmuş oluyorum çok saçma bende bakire değilim ona bakılırsan ama zarı katarsan olayı fiziken bakireyim tıbben bakireyim ayrıca esnek zarli filanda değilim esnek zar %20 şu kadar doktora gitmiştim normal olduğunu çok kanama olan türlerden demişti ama kan gelmedi benden
Soran+1 yılİlerleyen iliskinde olur demişti bak şimdi ben diyelim ilk iliskimde gelmedi ya benim başka biriyle evlendim diyelim ondan geldi şimdi benim ilkim mı oluyor ne alaka olum bu
- +1 yıl
Ben seni anlıyorum benim zar dan önce baktığım özellikler var zaten oaraya gelene kadar içinde Allah korkusu olan birisinin zaten o yollarda gözü olmaz buna varoşluk diye bilirsin yobazlık diye bilirsin bu sana, kalmış
Soran+1 yılDemek istiyorsun ki karaktere bakıyorum
- +1 yıl
Önce karakter
Soran+1 yılDoğru olan bu artık devir değişti bilemiyorsunki diktiren regl kanamasını yuturan bazı kadınların damar yapısı çok kalın oluyor her ilişkisinde gelebiliyor türlü türlü insan anatomisi var
- +1 yıl
Önce o omurgası sağlam mı ona bakıyorum
- +1 yıl
Çok güzel öreneklerini görüyorum hayatta
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Şu evlenmelik kızı da ben bulamadım neredeyse. Sorsan zibille var. Ciddi erkek burada, o nerede?
01 Yorumla
Soran+1 yıl😥
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇunku kadınlar calısmayayım yan gelip yatayım erkek çalişsin baksin modunda evlilik meraklisi olanlar yani ama erkekler sorumluluk alıyor bir suru
13 Yorumla
Soran+1 yılEee onlarda ona göre secsin
Soran+1 yılHep dolandırici kadınlara gidiyorlar
Cevap sahibi+1 yılEvet de nerde akıl yok ki
daha önce hiç ilişkim olmadı hiçte adam gibi aşık olmadım sana denk gelenleri o tarz demekki o tip insanlar rahat ve çok bir şey hissetmedikleri için bir kızı rahatlıkla tavlıyabilir daha iyi birini bul kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendileri evlenmek istiyor ilk yalvaran kendileri ayrilanlarida kendileri oluyor genelde
Saçmalama erkekler içinde aynı şey geçerli evlencek kız öyle hemen bulunmuyo ben bulamadim mesela
00 Yorumla
+1 yılDışarı da evlenecek kadın kolay mı bulunuyor? Güldürme beni kadınlardaki hinlik erkeklerden fazla.
00 Yorumla
+1 yılValla ben 23 yaşindayim arıyorum ama bulamıyorum 🤦🤦🤦
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Erkek doğası gereği durmadan cinael istek duyuyor, yaratılışımız öyle ne yapalım ☺
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu gönül işlerini basitleştiren tek taraflı erkekler mi objektif bakmak lazım çıkar ve menfaatleri ön planda tutuyor artık insanlar
00 Yorumla
+1 yılGüldüm yaa 😂 sokakta kadınlara kızlara bir bak ya da sosyal medyada, düşün ve bidaha sor soruyu.
00 YorumlaYo benim derdim tek cinsellik değil sevgiye aşka önem veririm duygu önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk öyle dersiniz istersiniz
Soran+1 yılNasıl olacak amacın neyse ona göre kız bulunuz
+1 yılerkekler ciddi değil çünkü erkekleri yetiştirenlerde ciddi değil
00 Yorumla
+1 yılNafaka kalkmadığı sürece evlenmem ben
11 Yorumla
Soran+1 yılKağıt imzalat sende kolayı var nafaka ödemem diye
+1 yılCiddi olmayanı sevme sende
Değer bilenle takıl013 Yorumla
Soran+1 yılİyide her erkek evlilik istiyorum der kendileri köpek gibi yalvarır kaçanlar kendileri olur
- +1 yıl
Kaç tane efendi erkekle sevgili oldun ?
Yoksa tam tersi mi
Soran+1 yılDışardan herkes efendi gibi gözükür içleri çürük çıkar
- +1 yıl
Insanların sözlerine değil davranışlarına odaklanmak gerekiyor
Soran+1 yılKadınlarda aynı
- +1 yıl
Yoo
Ben insanların ne yapıp ne yapmayacağını az çok kestiriyirum
Davranışlara odaklanicaksin
Benim bir arkadaşım var kişisel özelliklerini saymiyacagim
Ama bir anısıni anlatayım
Çocuk bir başka arkadasin önerisiyle
Flörtöz bir kızla takılmaya başlıyorlar
Bu en başta işte biraz konuşur ellesirim diye yaklaşıyor ( kıza yollu filan diyorlarmış heralde)
Sonra dan kıza aşık oluyor
Kız bunu bırakıyor
Bu çocugun karakteri zaten müsait etmezdi
Sonradan başka kızla sevgili oldu onu bıraktı şu an ne yaptı bilmiyorum
Yapı olarak insanları kullanamıyor
Hatta biraz fazla cömert
Farklı özellikleri de var Şuanlik değinmiyecegim
Soran+1 yılOyle oluyor doğru kadına yanlış yapıyorlar
- +1 yıl
Anlatmak istediğim o değildi
Amacı zaten en başta ki kızı kullanmaktı
Ama karakterinde olmadığından yapamadı
Karaktersiz bir arkadaşımda kızları çatır çutur kullanıyor
Biraz yapı meselesi
Davranışlara kişiliğe odaklanmak gerekiyor
Soran+1 yılBende yapamazdım bir erkeği kullanmak içime sinmez
Soran+1 yılBen ilerde başka biriyle evlensem ilkimde kan gelmediğini söylerim mesela kabul ederse eder etmezse eyvallah
- +1 yıl
Ya sen temiz niyetli ol
Öyle birisini ara ya da arama
Mutlaka çıkar karsina
Benim cevremde çok iyi erkek var
Hemde belki 4 5 tane yakışıklı iyi niyetli insanla tanıştım
Bir tanesi hariç diğerlerinin seks yaptığına bile ihtimal vermiyorum
O bir tanesi de yüz de 80 yapmaz
He seks yapan kötü degildirde
Bunlar o kadar bile kullanmamistir
Soran+1 yılAynen seks yapması kötü biri olduğunu göstermez bakır olup sonradan bozulanda var benim ilk çıktığım bakirdi benden ayrıldıktan sonra birçok kadınla birlikte olmuş yoldan çıktı mesela digeride bakirdi o duygusal anlamda yoldan çıktı cinselik olarak kullanma değilde en son birini buldu evlendi son çıktığım bakır değildi ilk çıktığımdan kat kat daha iyi bir diyebilirim en azından onun gibi aldatmadi beni merhameti var ilk çıktığım çok aldatmisti beni bakirdi birde
- +1 yıl
Bizim milletimiz hep şikayet eder ama çözümü bulmaya çalışmaz
Ortada bir sorun varsa " bunu nasıl çözerim kardeşim " diye düşünmek gerekiyor.
Duygusal değil tamamen mantık odaklı analiz etmek gerekiyor
En basitinden başkasının arkasından konuşuyorsa senin de arkandan konuşur
Bu tür dedikoducularin bencil olmalarına çok sık gözükür
Bak sadece bir dedikoduda analiz yaptım
Hemde fazla uzatmadım
Sadece basit mantık yürütmeli
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ciddi erkeklere denk gelmemişsindir
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyiz diyorlar zaten onlarda uzun ilişki sürünce boka sariyor
- +1 yıl
En güzeli konuşacan bakacam kafanda sarıyorsa nikahi basacan bor de cocuk devam hayata kalmaya calişirlar
+1 yılBu fikre nereden vardın?
06 Yorumla
Soran+1 yılElimi sürmem dokunmam diyen erkekler daha istiyor bunu
- +1 yıl
Aradığını bulana kadar devam et. Tavrını değiştir demekki çekici yanların var.
Soran+1 yılYok be oda sıkıyor zamanında çok kişiyle flört ettim hepside istedi
- +1 yıl
Sen ne yaptın
Soran+1 yılReddetim en son sevgili yaptım onunla da 2 sene sonra birlikte olduk bir yanım diyor sevmiyorsa neden daha önce yaşamadık bir diyor
- +1 yıl
Tadını çıkar o zaman
+1 yılDüzgün biri denk gelmemiş sana
04 Yorumla
Soran+1 yılPardon zaten ilk siz demiyormusunuz ciddi düşünüyorum elimi sürmem dokunmam teline zarar vermem diyip isteyen sizsiniz gene bağlanana kadar manipüle edende sizsiniz ama evlendiginiz hep dolandırici kadın olur
- +1 yıl
Genelleme istersen Hiç güzel olmamış
Soran+1 yılÖyle ama öyle diyenlerden kacicaksin zaten
- +1 yıl
Hayat senin nasıl istersen öyle yap
Gizli Üye(25-29)+1 yılson 2 konuştuğum kız da cinsellik düşünüyordu ve ben hayal kırıklığına uğradım, 25 yaşımdayım
02 Yorumla
Soran+1 yılBanada hep cinselik istiyorlar ilk elimi dokunmam sürmem diyorlar zamanla bağlanınca hop yataga
Cevap sahibi+1 yılyani demek ki 2 cinste yapıyor bunu
+1 yılCiddiyet sadece evlenmek değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik onemli duyguların dışa vurumu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen ciddiyim de kıymetimi bilen yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi olanları var
00 Yorumla
+1 yılCiddi olunca yarı yolda bırakılıyoruz
00 YorumlaSevdikte cinsellikmi dedik
00 YorumlaYanılıyorsunuz ve çok zorlama bir detay yazılmış.
00 Yorumla
+1 yılKafa bir milyon bacım senin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi beklemezseniz sorun çözülür aslında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. şimdi temşz düngğn kafın bulmak zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Hayat şartları öyle gerektiriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi olana denk gelmiyorsunuz demekki
011 Yorumla
Soran+1 yılDolandırıcı kadınlarla evlendiginiz gibimi
- +1 yıl
Denk gelenler düşünsün gereksiz işlere vakit harcamam
Soran+1 yılÖyle diyenler daha çok düşüyor nedense 😂erkekler kana çok takik olduğu sürece kandirilmaya devam edeceksiniz
- +1 yıl
Çok fazla erkekle düşüp kalktın galiba 😂
Soran+1 yılBenmi kalktım terbiyenle takıl canım sen git regl kanını kandiranlarla ol embesil
- +1 yıl
Bu kadar da kuyruk acısı olmaz ki anlaşılan terk edilmek çok koymuş sana saldıracak yer arıyorsun takma bu kadar yediğin kazıklar sayesinde doğruyu bulacaksın merak etme
Soran+1 yılKuyruk acısımi neyin acisi acaba regl kana yutan benmiyim🤣😂siz erkeklersiniz benim kaybedicem birşeyimi var acıyorum yazık size
- +1 yıl
Kıskanma bu kadar çalış senin de olur ayrıca seni kandıran kandırmış regl kanı ile kanan kendi düşünsün ne diyim ah bu bir erkekten kazık yiyince hep aynı sanan kizlar hiç empati kurma yetenegine sahip degilsiniz acıyorum diyen acınası halde etrafa satasiyor bide kendinizi bı halt sanmasaniz fazla ego kasma sonra kaslarında problem yasarsin dikkat et
Soran+1 yılBen zaten bakireyim hajjajajan olmayana şöyle ne yapam 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Bakireysen kendine bakiresin banane olmayanda kendi düşünsün ne diyem
Soran+1 yılEeee ozaman ne laf ediyon 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Durum o kadar vahim degildir
00 Yorumla
+1 yılSizin ben
02 Yorumla
Soran+1 yılEeeee
- +1 yıl
Yok bi şey
+1 yılKadın erkek fark etmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılevlenme abla o zaman
12 Yorumla- +1 yıl
@oo2oo eyw sağ ol
21 yasindayim ve evlenmeyecegim.
01 Yorumla- +1 yıl
Super bir karar almışsın bu yasinda gercekten tebrik ediyorum seni
Kararı erkeğe mi bıraktınız.
00 Yorumla
+1 yılYa ya tabi cok kolay
00 YorumlaKişiden kişiye değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğul şeetmesekmi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek bir değildir
00 Yorumla
+1 yılAynen oyle canım
00 Yorumla
+1 yılGayet ciddiyiz
023 Yorumla
Soran+1 yılYoo değilsiniz hepinizin niyeti cinselik ancak kadın kandirirsa sizi niyetiniz evlilik oluyor
- +1 yıl
Olayı çözmussun sen 😂
Soran+1 yılÖyle doğrusu güven kalmadı artik
- +1 yıl
Öyle düzen artık bundan sonra böyle gider
- +1 yıl
Bende evlenmem kaldırılıncayakadar 😂
Soran+1 yılÖyle regl kanıyla ve bazı kadınlar okadar sansliki her ilişkisinde kanama olabiliyor bazı kadınlardada hiç olmuyor
- +1 yıl
Artık bekaretin çok önemi kalmadı
- +1 yıl
Oncedenmis o artık kimse kimseye güvenmiyor
Soran+1 yılBekâret diye bir şey yok zaten
- +1 yıl
Artık öyle dediğin gibi ama herkes farkında sıkıntı yok yani o yüzden herkes eğlence istiyor
Soran+1 yılArtık öyle değil cidden yok ilk ilişkide kanama gelmesi bakire olduğunu veya gelmemesi bakire olduğunu göstermez kimisi ilk ilişkisinde gelir kimisi sonrasında gelir kimiside doğuma kadar gelmez
- +1 yıl
Doğum kısmını bilmiyorum ama
- +1 yıl
Diğer dediklerin doğru
- +1 yıl
Sahibe çok kötü bisey ama
Soran+1 yılDoğum kısmı esnek olan zar işte onlar doğumda yirtiliyor doğal çentik ilk ilişkide yirtiliyor diğer zarlar sonradan geliyor ilk ilişkide kan gelmiyor yani
- +1 yıl
Evet doğru dediğin
- +1 yıl
Yaş kaçtı senin
Soran+1 yıl24 yasindayim
- +1 yıl
Üni falan var mı
Soran+1 yılİkinci üniversite okuyorum aciktan
- +1 yıl
Hmm anladım iyiymiş ya
- +1 yıl
Jador deluxe otel e gideceğim bi bak istersen yer var 1 kişilik gelirsen seninle gidelim
- +1 yıl
Mayıs 1 de
+1 yılBuyrun ben ciddiyim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım