Erkekler neden ciddi değil?

20 yaşında, dalgalı doğal kızıl saçlı 170 boyunda 57 kilo bir kızım. Karakterim de iyi, güvenilir, üniversiteyi de bu yıl kazandım ve açıkçası namuslu haysiyeti olan bir kadınım. Biriyle tanıştım bu siteden. 2 kez buluştuk. Uzak mesafe ilişkisiydi. Çocuk zengin benden statü olarak iyi ama tipsiz biriydi. Karakterini bana gösterdiği şekilde iyi sanırdım. Halbuki alakası yokmuş. Hep ağlamalar falan duygusallıklar. Anacı, nanoş bir insanmış. Bana neler neler dedi. Bir de biz seninle ileride kesin evlenmicez ama tatlı anılarımız olur falan dedi. Ben de benim karakterim haysiyetsiz değil dedim. Gerçekten çocuğun kişiliğini sonradan göstermesi çok sinir etti beni. İnşallah kendi dengi gibi birini bulur. Bu arada onun parasını asla harcamaıdm. Hep kendi paramla kendim ödedim yediğim içtiğim şeyleri parasında pulunda değilim. Gerçekten seviyor sandım. Saatlerce konuştuk. Ama yalanmış sevgiisi, her şeyi. Bana diyor ki sen iyi birisin ama annem inanmaz olayın böyle olduğuna. Olay da şu akrabamın biri saldırgan. Annemin kolunu morarttı. Gerçekten bu kadar insan karaktersiz kendindne emin olmayan olabilr mi yaa? Annem de annem. Valla kendim çok fakirim ama cebimde 5 tlm olsun 2 simit alırım ikimiz de doyarız. Benim önümde yemek yedi bi kere. Benim param bitmişti çay içtim. İnsnalar neden kötü? Erkekler neden sadece takılmak güzel kız arıyor etim le kemiğimle nefret ettim çağdan
Erkekler neden ciddi değil?