Aşık olduğum insandan vazgeçmek zorundayım?

İlişkimiz tanıştığımız andan itibaren çok hızlı ve karmaşık ilerledi. İkimiz de ego ve incinme korkusundan duygularımızı açıklamadık. Kalbini ve gururunu kırarak beklemediği bir anda terk ettim ve bunun nedeni beraber mutlu olamayacağımızı bilmemdi; ancak aldatma tarzında aramızda affedilmeyecek bir şey geçmemişti. unutamadığımda ise ona dönmek istedim ve ben tekrar deneyelim dediğimde hayatında birinin olduğunu ve benimle olmak için o kişiyi bıraktığını öğrendim. Belki de benden intikam almak için ilişkimizde özensiz ve duygusuz davrandı, yine ona onu sevdiğimi söyleyemeden yollarımızı birer arkadaş gibi ayırdık. Aramızda kestirip atılamayacak kadar yoğun şeyler yaşandı ve paylaştık. açık ve dürüstçe kavga bile edemediğimizden köprüleri hiç yakmadık. İlk kavgamızda bana ilişkiye hazır değilim dedikten kısa bir süre sonra yeni bir ilişkiye başladı ve bunu bilerek gözümün önünde sergiledi. Beraber olsak da olmasak da devam eden bir ego savaşımız var ve ben köprüleri yıkmadan bu bitmeyecek. Yanında sevgilisi olmasına rağmen hayatından beni kesip atmadı ve hala gözü üstümde. Öyle sağlıksız bir aşka düştüm ki ne onu düşünmeden uykuya dalabiliyorum ne uyandığımda ondan başkasını düşünebiliyorum. Beni kırabileceği kadar kırdı ve geri dönsek bile affedemem. Benden önceki de sonraki sevgilisine de beni hayatından çıkarmayarak çok saygısızca davrandı. Onunla mutlu bir geleceğimiz olamaz ama hala onu bir daha göremeyecek olma düşüncesi uykularımı kaçırıyor. Nasıl üstesinden gelirim?
Aşık olduğum insandan vazgeçmek zorundayım?