Kızlar neden efendi erkekleri anca friendzoneye atıp serseri ve kendine zarar veren erkeklerle ilişki yaşarlar?

Bu konuya istisna sayılabilecek çok çok az kişi var nerdeyse bütün kızlar kendilerine saygı sevgi gösteren iyi davranan efendi kişilerle ilişki istemeyip onları sadece friendzone yerine koyuyorlar o efendi kişiler onlara açılsa bile onlara ilişki düşünmüyorum arkadaş olarak görüyorum diyip reddederken dışarıdan her tür serseriliğie aşağılayıcı konuşan kabadayı gibi kızları ezmeye kötü davranmaya çalışan aşağılık kompleksine sahip kişilerle ilişki yaşayıp onlara bayılıyorlar el üstünde tutup sevgi veriyorlar kendilerine iyi gelebilecek asla üzmeyecek kişileri ise sadece arkadaş veya dert ortağı olarak kullanıyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
hiç bir zaman saygısızlık serserilik veya eğitimsizlik meşrulaştırılmamalıdır fakat görüyoruz ki bu tür erkekler daha değerli olarak görülüp her zaman aşktan sevgiden cinsellikten çok daha kolay yararlanabiliyorlar bu şekilde bu eğitimsiz kişiler mutlu hayatlar sürüp kendileri gibi çocuklar dünyaya getirip toplumu kötü hale getiriyor
kriterlerimizi hayvani ve mantıksız içgüdüler ile değil mantıklı ve insanı geleceğe dair düşüncelerimizle değiştirmeliyiz
Güncellemeler
+1 yıl
örneğin ben sürekli küfürlü konuşan bana emir vermeye ve ezmeye çalışan kötü bağımlılıkları ve aşağılık kompleksleri olup kıskançlığı saldırganlık haline getirebilen bir karşı cinsten bırakın etkilenmeyi yanına bile yaklaşmam iğreinrim

fakat kızlarda aynı şey geçerli değil
Kızlar neden efendi erkekleri anca friendzoneye atıp serseri ve kendine zarar veren erkeklerle ilişki yaşarlar?