kriterlerimizi hayvani ve mantıksız içgüdüler ile değil mantıklı ve insanı geleceğe dair düşüncelerimizle değiştirmeliyiz
fakat kızlarda aynı şey geçerli değil
Erkek ve kadınların ilişkide beklentileri farklıdır. Kadınlar güç isterler ki kendi eksik yönlerini tamamlasın. Efendi erkekte aradıkları o gücü bulamıyorlar çünkü efendi erkek naziklik adı altında kadınsı davranmaya başlamış.
Piyasada da 3 tip erkek var. Birincisi efendi erkek, ikincisi kadınların standartlarına uygun normal erkek, üçüncüsü de serseri denilen erkek. Efendi erkek kız gibi davranıyor, normal erkek piyasa da çok az geriye kalıyor serseri erkek. Kadın gibi davranan erkektense aşırı maskülen davranana gidiyorlar.
Tıpkı şey gibi düşün piyasadaki kızlardan %10'u normal %45'i erkek gibi geri kalanı da adamın ömründen ömür alan kadınlardan oluşuyor. Ne yapacaksın çingen de olsa ömrünü çürüten kadınlara gideceksin.
Bu olay dış görünüş ile alakalı aslında kızların frienzoneladığı erkekler genelde 1.70 tipsiz erkekler oluyor ama o serseriler yakışıklı uzun oluyor kızlar sadece yakışıklı uzun boylu erkekleri sever
Üstad'ın şu sözünü hiç unutmam " İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor. İyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken". Hayırlı Ramazanlar...
Cevap
1Cevap
Ya ben asla oyle degilim bi erkek bana it gibi davransa suratina bile bakmam isterse dunya yakisiklisi olsun, fakat ben bunun cogunlukla tiple alakali oldugunu dusunuyorum. O serseri tipler genelde yakisikli oluyor, yani bence erkekler yakisikli oldugunu fark edince asiri ozguven yasayip serserilik yapan hovarda kisiler oluyo, nasilsa her kizi elde ederim kafasinda oluyorlar. Serseri olup hem de cirkin olan bi erkegin pesinde kosan kiz gormedim jdjdk
dark triad araştırabilirsiniz
Dürüstsün kızlar sadece yakışıklı erkekleri sever bunu çoğu kız inkar ediyor ama böyle
insanların tercihlerini yargılayacak değiliz, sevgi kalbin işi olduğu için akıl sır da ermez. neden diye sorulmaz
haklısınız fakat bu topluma zararları kötü eğitimli ve saldırgan insanlara aşk ve sevgi vererek onların daha mutlu bir yaşam sürüp efendi insanların yanlızlığa terk edilmesi topluma zarar veren eğitimsiz kişilerin soyunun daha çok üremesi ve diğerlerini ezip toplumu bozmasına sebep oluyor
ben böyle düşünüyorum, aşk iradenin sahası değil. ayrıca gelecekten de umutluyum :)
Uzun yazmışsın okumadım başlığa göre cevap verecem her kız öyle değil ve öyle yapanlar da aptal olay bu kadar basit aptallar.
acıya alışmışız zehir etmezsek ömrümüzü içimize sinmiyor
bunu erkekeler de yapar ama frendzone değil evlenecek kız derler
doğru fakat en azından kızlar kısa süreli ve ciddi olmasa bile bir lişki sahibi olabiliyorlar erkekler ise sırf kibarlığından saygılı ve karşısındakine önem veren kişiler olduğundan dolayı çok ileri yaşlara kadar yanlız kalıp sürekli friendzoneye düşebiliyorlar
ozaman en baştan red yiyoruz zaten onuda yaptık
babalarımıza benzetiyoruz çünkü...
hepinizinmi babası kötü arkadaş ayrıca benimde ailevi sorunlarım var ben niye o tür kişilerden bırakın hoşlanmayı yanına bile yaklaşmıyorum bukadar kolay çözülebilecek bir mesele değil bu
gerçekten ben ve çevremden gördüğüm kadarıyla kimsenin babası iyi değil erkekler bu kadar etkilenmiyor baba faktöründen ama biz hep bizi koruyacak kollayacak (kısaca babalık yapacak) birilerini arıyoruz, e o kişiler de babalarımızın aynısı oluyor
çoğunuzun feminizmi desteklediğini düşünüyorum feminizmde kadın erkek eşitliğini savunur ve bir kadının birinin koruyup kollamasına ihtiyacı olmadığını kendi ayakları üzerinde durabileceğini söyler
ozaman niye başkasının buyunduruğu altında olup koruyup kollanmak istiyorsunuz ki
serseri erkeği mi atsaydı
serserilik denilip geçilecek kadar küçük bir şey değil etrafımda sürekli görüyorum madde bağımlısı sokakta bıçak taşıyan üstelik bununla kalmayıp kızları ezen onlara kötü davranan cinsiyetçi davranan ekekleri kızlar el üstünde tutmayı seviyor giydiklerine karışılması bile aslında içten içe hoşlarına gidiyor mesela
bu tür eğitimsiz kişilerin bu kadar kolayca aşk ve sevgi alması onları takdir etmek oluyor
haklisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?