Erkek arkadaşım beni terketti hemen başkasına gitti ben günlerce ağlayarak ah ettim mutlu olamasın diye sizce haksız mıyım?

Ben onu çok seviyorum ben kusursuz birisi değilim elbet kusurum var 4 sene çıktık ama onu asla başkası için terketmedim gitmedim ona deli gibi aşıktım evlenmek için ısrar etti yaşım geldi artık evlenmek istiyorum dedi kendince haklıydı ama benim geçen seneden kalma alttan derslerim vardı onları vermem gerektiğini söyledim bunlar artık beni ilgilendirmiyor dedi bana kesin net bir şey tarih ver dedi söz nişan şu okul derslerim bitsin anca o zaman olur dedim hem ekonomik kriz var ikimiz çalışalım öyle daha iyi bir evlilik olur dedim babandan ailenden para alarak yürümez evlilik dedim ailen bizle de yaşamak durumunda kalabilir mutsuz oluruz dedim dediklerimi hep yanlış anladı ben onu askerdeyken bekledim yanında oldum tamam ben dört dörtlük birisi değildim ama yemin ederim onu çok seviyordum aşıktım bana sözler verdi herşeyi onla yaşadım ve beni bırakır bırakmaz başkasına gitti ben hergün ağlamaktan harap oldum öldüm öldüm dirildim mahvoldum aşk acımdan yemek yiyemedim zayıfladım ama o başkasıyla sevgili oldu beni bitirir bitirmez ben gel yüzük takalım dedim beni terkedince ama çoktan başka kızla sevgili olmuş çoktan beddua ettim dilerim ki evlenemesin diye dilerim ki mutlu olmasın diye beddua ettim dilerim ki yaşattığını yaşasın dedim sizce haksız mıyım ben?
Erkek arkadaşım beni terketti hemen başkasına gitti ben günlerce ağlayarak ah ettim mutlu olamasın diye sizce haksız mıyım?