Ruh hastası erkek arkadaşımdan ayrılmam doğru değil miydi?

Aşırı ilgili birisi ama artık boğmaya başladı. Böyle neredesin napiyorsun sürekli demez ama mesela dün yeni bir müdür gelsin mağazaya ve katı kurallar koydu işte çalışma saatleri değişti flan dün de bana 5.30 saat fazla mesai yaptırdı zorunlu. işten gece 23.30 da çıktım erkek arkadaşım da çok sinirlendi. İstanbul gibi bir yerde evin çok uzak olduğu halde ne diye okadar durdun. o işten zaten çıkmak istiyordun neden çalışıyorsun hala orada dedi. Bende ne var yani iş bu olabilir dedim. Sen önceden akşam vakti ne işim var dışarıda derdin şimdi ise normal buluyorsun değişiyorsun dedi. bugün de bu yeni müdüre çiçek gelmişti sandım ki sevdiğim çocuk aldı. Üzülmüştüm onun ile konuşurken ses tonumdan üzüldüğümü hissedin e gitmiş gül demeti yaptirmış süsletmiş. O 2.5 saatlik yoldan geliyor sürekli yanıma ama dün çalıştığı için gelemedi ben çok mutlu oldum teşekkürler dedim. ama kavgada bunuda söyledi ben sen mutlu ol diye uğraşıyorum ama sen yaptıklarımı onemsemiyorsun. Sırf senin için gidiş geliş 5 saatlik yoldan geliyorum sırf 30 dk beraber yemek yiyelim diye ama sen beni artık değersiz görmeye başladın. Bu musun sen diye dün çok bağırdı çağırdı. Zaten istemiyordun orada calismak ne diye duruyorsun? Bende ona sus artık boğma beni dedim oda peki dedi o saatten beri yazmıyor sizce ayrılmak en güzeli olmayacak mı? Ve zaten aileler flan görüştü de istediğimiz kadar bilezik yapmayacaklar. durumları olmadığı için. Ben 100 gr bilezik istemiştim o işe 80 gr yapıyordu razı gelmedim yani ayrılmak için bir çok sebep vardı aslında sizce yol yakınken dönmek daha iyi değil mi
Ruh hastası erkek arkadaşımdan ayrılmam doğru değil miydi?