Metamfetamin yoksunlugu ceken esimle ne yapacagiz?

Kızlar Bir Adım Öne Esim meth bagimlisi. 3 aydir ayriyiz ama 10 gun once onu bole birakmak istemediigimin farkina vardim ve ona bi sans verdim. Bi kizimiz vaar 5 yasinda. ben hala annemgilde kaliyorum.
Gecen sali tedaviye baslandi ayaktan ilac verildi yatis istedik siraya girdik.
7 gundur kullanmiyor ve 2 gundur cok zorlaniyormus. Ailesi ilgileniyor.
Bugun tanina gittim sersem gibiydi ilaclardan dolayi ve yoksunlugu tavaj yapmis benden para istiyordu surekli.
Bikac saat gecmeden su kenari mahallede 191i aradim yurjyuse cikarin filan dedi. Neyse coxluk cocuk gittik su kenarina birden bana sinirlendi bana niye para vermiyosunuz diye bagirmaya basladi yuzume yanan sigarasini firlatti allahtan gelmedi.
Cebinde bicak varmis birden cikardi kolunu kesmeye basladi coxuklar ablalari ciglik cigliga. Nasil kizimi aldim ordan uzaklastm anlamadim.
Ambulansi arayip yoksunluk krizinde oldugunu kendine zarar verdigini anlattm. Şu an hastanede bende ise gidiyorum. Calismak zorundaym bi dunya borcum var.
Yaninda kalsam da beni para kaynagi olarak goruyor zsten almadan durmaz benden alabilrcegiini biliyor.
Neyse polis filan da geldi. Bu sali amatemde tekrar randevumuz var.
Simdi ben pes mi etmeliyim yoksa devam mi?
Nasil basa cikilir bununla?
COK RICA EDIYORUM BILGISI OLMAYAN YAZMASIN.
Güncellemeler
+1 yıl
? Birakmak tabikide mantikli ama ailesine yonlendirmeyi ve onla hastaneye bile gitmemeyi tedavinin sonuclanmasini bekliycm
Metamfetamin yoksunlugu ceken esimle ne yapacagiz?