Sevgilim yalanmı söylüyor?

Arkadaşlar sevgilimin telefonu geçen çantamda kalmış ve bakmama hiç kızmazdı fakat ona götürmeye giderken şifresini değiştirdiğini gördüm bir şifre girdim ve girdiğim tek seferde tuttu. Sonra arama geçmişine bakmak istedim ve baktığımda değişik bir kaç numara vardı bunu kendi telefonumdan çektim. Daha sonra bu numarayı merak edip kaydettim kaydettiğimde iste numaranın bende kayıtlı olduğunu gördüm. Numaraya yazdığımda eskiden çok yakın olduğu bir kız çıktı. Ve bana konuşmadığını söylüyordu. Daha sonra ben konuşmanın kaç dakika olduğunu falan görmek için ekran görüntüsü istedim sevgilimden fakat attığı şeyde numarayı silmiş ve ilk başta bana elimde kanıt olmasına rağmen konuşmadım yok öyle bir şey diyordu. Ama elimde kanıtı var diyorum anlamıyor. Daha sonra bana abisi berber saçımı kestirmek için abisini aradım diyor. Ama abisini değil kızı aradığını söylüyorum fakat hala inkar ediyor ne yapacağım bilmiyorum yeminler ediyor bu yüzden tereddütteydim size sormak istedim yalanmı söylüyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Telefon arama geçmişindeki numaralar kendiliğinden bir günde silinebilir mi bunuda sormak istedim?
Sevgilim yalanmı söylüyor?