Sevgilim bana yalan mi söylüyor?

Beyler özellikle size sorum sevgilimin telefonunda bir kadin gördüm adı şeftali olsun bu şeftali 3 yıldır yoktu ve telefonuna şeftali teyze diye kayıt etmiş sevgilim sosyal medya kullanmıyor en yakın arkadaşı kullanıyor baktim ki en yakın arkadaşı bu şeftaliyi instagramdan takip ediyor teyze diye kayıt etmesinden yola çıktım ve kadının 26 yaşında olduğunu öğrendim bizim yasimiz zaten 24 hemen sevgilime sordum aralarında geçen konuşmayı bana atmasini istedim atti meğerse en yakın arkadaşının sevgilisiymis ama ilk başta teyze demesine kuruldum ve kavga çıkardım hic alttan almadı numarasını sil dedim silmedi yuz yuze bakıyoruz inat ettiğin için silmem dedi neyse daha da büyüdü kötü sözler ettik ben biriyle tanışıp takiplesmistim onu one sürdü Bende pişman değilim iyiki yaptım dedim oda kaşar dedi tabi öyle olunca daha fazla büyüdü bir söz ettim zoruna gitti telefonu kapadı ve uyudu konuşmadı benimle 1 gun sonra kaşar dediği için özür diledi onun dışında yanlış yapmadım dedi bu güne hic bisey saklamadi ona teyze demesine şaşırdım kadın gerçekten çirkin ve yaşlı duruyor konuşmada yenge şeklinde Saka yaptım seni sinir etmek istedim ondan öyle dedim dedi fakat ben fazla sinir oldum ortalık karşıtı sizce kim haksız saklicagim bisey olsa mesajı silerdim konuşmayı atmazdım aklım yok mu dedi mantıklı geldi bilmiyorum hala sinirim geçmedi ayrılsam mi? ( 3 yıllık ilişki)
Sevgilim bana yalan mi söylüyor?