Aşk İlişkileri Eski konustugum beyi nasil unutabilirim bitiren benim? Huhuuuhu000 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Konustugum cocuk vardi. Sirf eski nisanlisiyla fotograflarini atti diye bitirdim. Ama aklimdan cikmiyor cocuk. Nasil unutabilirim Güncellemeler+1 yıl Yabi haya hoslanmistim yapmasi dogru olmadi pislik herif Güncellemeler+1 yıl Hdhd Eski konustugum beyi nasil unutabilirim bitiren benim? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Düşünmemeye çalışarak ve zamana yayarak. Kafanı başka şeylere odakla. 0 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nasıl unuturum diye kafa yorarsan zihnine bunu çok önemli bir detay olarak sokarsan, o sana bu önemli bilgiyi hep hatırlatacak. 0 1 Yorumla Huhuuuhu000 +1 yıl Tesekkur ederim ne yapmam gerek pwki Yorumla
zehraaaabzk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl nasıl fotoğraflarını attı aşık olmuşsan yeniden birini sevene kadar unutamazsın 1 3 Yorumla Huhuuuhu000 +1 yıl Yani ask demeyelimde bildigin Nisan fotografi iste Yorumla zehraaaabzk +1 yıl anladım da sosyal medyaya mı attı sana mı attı hani seviyorsan ayrılmasaydın keşke Yorumla Huhuuuhu000 +1 yıl Vana atti yok kaldiramam Yorumla
Beyaz_Saçlı_Prens Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Başka birine aşık olana kadar unutamazsın hep içini kemirir. 0 1 Yorumla Huhuuuhu000 +1 yıl Yandik desebe Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Onunla ilgili herşeyi yırt at çöpe zamanla unutacaksın 0 0 Yorumla
Oguzhankoken Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kanka zamanla geçerSende ne garipsin eski nişanlısıyla fotoğrafını paylaşması demekki barışmaya çalışıyor nisanlisiyla yakında kumaya getiri bu seni haberin olsun 😂 0 0 Yorumla
Papatyahayalleri Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kitap oku, yürüyüş yap zihnini dağıt 0 0 Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zamana ihtiyacın var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Düşünmemeye çalışarak ve zamana yayarak. Kafanı başka şeylere odakla.
Nasıl unuturum diye kafa yorarsan zihnine bunu çok önemli bir detay olarak sokarsan, o sana bu önemli bilgiyi hep hatırlatacak.
Tesekkur ederim ne yapmam gerek pwki
nasıl fotoğraflarını attı
aşık olmuşsan yeniden birini sevene kadar unutamazsın
Yani ask demeyelimde bildigin Nisan fotografi iste
anladım da sosyal medyaya mı attı sana mı attı hani seviyorsan ayrılmasaydın keşke
Vana atti yok kaldiramam
Başka birine aşık olana kadar unutamazsın hep içini kemirir.
Yandik desebe
Onunla ilgili herşeyi yırt at çöpe zamanla unutacaksın
Kanka zamanla geçer
Sende ne garipsin eski nişanlısıyla fotoğrafını paylaşması demekki barışmaya çalışıyor nisanlisiyla yakında kumaya getiri bu seni haberin olsun 😂
Kitap oku, yürüyüş yap zihnini dağıt
Zamana ihtiyacın var
Ne kadar süre görüştün
Unutursun