Aşk İlişkileri Ayrıldığında tüm resimleri, tüm mesajları, tüm hatıraları siler misin? _eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz insandan ayrıldıktan sonra ona dair her şeyi yok eder misiniz, yoksa bir ömür boyu anılarla yaşamayı mı tercih edersiniz? Ayrıldığında tüm resimleri, tüm mesajları, tüm hatıraları siler misin? Cevapla Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Olması gereken o zaten bence... 0 0 Yorumla
powerrr4 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Silerim oyle bir huyum var. Sabirliyim fedakarim ama baktım olmuyor ayrılınca silerim herşeyi bir çırpıda. Sevdimmi tam sildim mi tam heheh 1 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Evet çünkü bana ait değildir başkasının özeli benimle olamaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Silerim. Hediyeler hariç hiçbir şeyi bırakmam. Hediyeleri de bir ihtimal tanıdığa falan verebilirim. 1 0 Yorumla
Avukat1Hanım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Silmek daha iyi 1 1 Yorumla _eeMRee_ +1 yıl Bir çok hatırası varken bile mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olması gereken o zaten bence...
Silerim oyle bir huyum var. Sabirliyim fedakarim ama baktım olmuyor ayrılınca silerim herşeyi bir çırpıda. Sevdimmi tam sildim mi tam heheh
Evet çünkü bana ait değildir başkasının özeli benimle olamaz
Silerim. Hediyeler hariç hiçbir şeyi bırakmam. Hediyeleri de bir ihtimal tanıdığa falan verebilirim.
Silmek daha iyi
Bir çok hatırası varken bile mi?
Silmedim