AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Velet ben BENCİLİM diye haykırmış.
Akıllı ol böyle bi tiple hayatında ne paylaşabilrsin.
Tavsiyem emzik hediye et emsin ve bir daha selam bile verme…sende hayatına bak
yani normalde böyle değil o yüzden kafam karışıyo zaten bi anda çok kötü oluyo ben de çok kötü hissediyorum, sebebi bencillik değim gibi. konuşmaya devam edersem sinirlenmemesi için hep alttan alıcam ve ezik taraf ben olmaya başlıycam belki de üstüme çıkıcak iyice, iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü:((
Tekrar söylüyorum Akıllı ol bırak yaptığı çocukça kaprisleri yapacak başka anne bulsun kendine …
Özüne saygın olsn kendine bunu yaptırma
😂😂 Ulan bu kro ergenler beni öldürüyor Tamam Api yaz ona sonra engelle
Ne mal herif. Ama böyleleri seviliyor işte
hiç de sevilmiyo aşırı soğudum peşinden koşucağımı zannediyo aptal
Hasta canım bu normal değil
Nerede buldun bu baş belasını manyak bu
Kaç Allah'a inanıyor san
ne biliyim çok mantıklı çok düzgün bi insan gibi ama bişeyleri kafasında kurup kötü davranıyo mal
Aynen bu canını yakar ilerde..
yazmıyım ozmn hiç
Bende de var ama bebek bildiğin kaprisli çocuk! Koş kocaman adam bıraksan desen git der sonra yok ya ağlıyorum gitme... Evlenilmez böyle senin ki çok fena bende sadece bebek var oda bı gıcık üzüyor kaprislerle
Bende nerden buldum evlenmek de istemiyorum artık.
trip çekilmiyo cidden ya ben bile trip atmıyorum o atıyo
Valla seninki daha fena 🤣😭bende aynı bildiğin bebek çocuk bak gidiyorum diyor-yaaa kocaman adammmmmm bebek ama bebek bebekkkk
Seninkinden Korkutum ama 🤣
Benimkide benden korkuyormus.. ya sevdiğini kişi nasıl korkuyon anlamadım ondan daha küçük um asker bide ya
nası asker ya baya kırılgan biriyse askeriye çok yıpratmıştır onu
Yok be şımarık bence annesinin tek oluşu
19 la taşınmış kendisi gitmiş anne babadan -_- ziyarete giyor ama.. lisede hep Mathematik derslerdem den kaçmış!!! Hm ve
Annesine sormuş İngiltere ye gidebilirim diye okumaya baştan hayır demiş ama izin vermiş annesi! 15 yaşında tek başına gitmiş teyzedemi kaldı bilmem orada kaza olmuş uyurken arabada bir çizik var kocaman gözün üstünde. Gözü iyi merak etme.. şu an askerde ama bilgisayar da veya bence ne bilim napiyor da okdar yorgun ve hergun uyuyor bide tavşanı varmış popcorn bana hiç anlatmadı mal
Onunla konuşuyorum diyor -_- bende daha fazla dir eminim ona anlatıyor herşeyi bana acı ağını kendini bildiğin bebek bu be kaprisli küçük şeyler büyüyor bunda
bir şey demedin.
anladııım yani sanırım sen biraz soğumuşsun soğuduysan bi daha eskisi gibi olmaz gibi, kaö yaşındasınız ki
Kavga ediyoruz bebek gibi gidiyorum bye... komisyor bakmıyor bebek kapris sisiniyor ve evet sodgum eski enerji Side yok ya depresif gibi... yok cehennemlik miş... bende evlenmem umutdu kestik😅
18 Olcam yakında. Ama dinimiz ayrı dedim ayrılalım çünkü baştan sorun değil di şimdi sorun! Ve bende evlenmem dedimmmm ozaman gene üzüldü ağladım bilmem boş ver gitsin dünya yalan
Elimden bir şey gelmiyor.
19*
e gençmişsin ben de evlilik deyince 26 falan zannettim
Yok boş ver gitsin zaten ben sarılmam öpmem bir tipim evlenmeden dokunduysa kendimi ama gıcık oldum kavga edince gidiyor... Soğdum lazım değil böyle birisi.
Dokundurtmam* evlenmek her yaşta mümkün ama doğru kişi mi asıl soru bu
Zalak lan bu senle konuşan
Rakı masasında görmek lazım :D
dibini görmeyen anasınınkini görsün diye story atıyo of çok kötü
Bu tipler rakı masasın da anlaşılır keza tüm karakteri ortaya çıkar yalnız bu sözü söylüyorsa sıkıntı uzak dur bence
direkt iletişimi kesiyim mi daha yazmıyım mı yani, görüldü de atmadım
Valla ilişkinizi bozup kul hakkına girmek istemem ama benden bir tavsiye bu gibi insanlar seni çok üzer
Uğraşma bence
of moralimi bozdu gece gece ya
@Understandfulll ordamisin mesaj atarmisin,
Psikopat kaç
kaçıyorum
“Ben”den başka bişe bilmiyo. Sorunlu olduğunun farkında değil. En acısı da bu
aynen ben sadece beni yanlış anladığı için hemen gönlünü aldım özür bile diledim ama yaptıgına bak 3 gündür yazmıyo bi de
Ha sen yazmadığına takıldın? Ben kime ne anlatıyorum ya
Aynısını bebde dedim Allah'a inanan kaçsın
Yok bu kaçmasın ya. Müstehak buna. 3 gündür yazmadığına takılmış.
yazmayan ben değilim o
Yok sen baya geri zek*lısın. Kimleler muhabbet ediyoz ya
ok
😶
İstek attım Cindi. Gel biraz dedikodu yapalım senle
Ama öyle tek taraflı olmaz. Geri çekerim
Ben dedikodu yapmam
Sanal dedikodudan bişe olmaz. Hadi gel