Böyle şeyler maalesef oluyor. Habersiz gidişler, yarım kalan sohbetler. Kimisi tavır yapıp gider, kimisi önemsemez. Sizin ne diyeceğiniz bile belki umurunda olmaz.
Böyle durumlarda ne düşünüp, yaparsınız?
Haber vermeden, konuşmayı yarım bırakıp giden sevgili hakkında ne düşünürsünüz?
Kimse bana kendimi değersiz hissettiremez. En ayar olduğum davranış biçimlerinden biridir bu. Bunu yapan illa sevgilim olmasına gerek yok. Kim olursa olsun sohbet edilirken gidiliyorsa, büyük bir saygısızlıktır. Tavrımı net bir şekilde belli ederim.
Böyle bir şey başıma gelmişti. Ben insanların hayatında çok fazla yer edinmeden, çok fazla vakit geçirmeden de hayatlarına dokunduklarını düşünüyorum. Çok kısa süre sohbet ettiğimiz bir insanın bile kattığı bir şey illa ki vardır. O yüzden de insanların birbirine olan bu katkısının hatırına en azından düzgün bir vedayı çok görmemeleri gerektiğini düşünüyorum. Karşımızdaki insan bize dünyanın en büyük yanlışını yapmış bile olsa bir vedayı hak ediyor benim nezdimde. İyi ya da kötü en basitinden veda etme tenezzülünde bulunmak insanın en başında kendisine saygısıdır bu.
Burada kısasa kısas yaparım işte ben de giderim oradan aramak isterse açmam konuşmak istemezse pardon isterse gitmem böyle bir şey yapılmaz böyle bir şeye saygı çerçevesinde karşılamak mümkün değil bu bir saçmalıktır
Bazı ilişkilerin kaderi olsa gerek bu. Umursamayan, konuşmayı yarım bırakan, tavır yapan birisi ile zor zaten. Hergün baştan başlamak gibi, yeniden tamir etmek gibi bir mekanizmayı.
Gidişi olur da dönüşü olamaz. Sapanlı kuş angry birds değiliz sonuçta. İnsani bir davranış olarak iletişim kurduktan sonra gitmek istiyorsa tabiki gider kimseyi de zorla tutmayız ama sanki ben sana mecburum bilemezsin izlenimi veriyoruz da bir havalar bir tripler ben anlamıyorum te Allahım yarabbim sen akıl fikir ver bak yine bir olay aklıma geldi. 😏
Bu sevgili işlerini hiç anlamıyorum. Kafam her şeye çalışıyor, bu gönül işlerinde duraksıyor. Aşk ilişkileri bende nefes darlığı yapıyor.
Böyle bir durumla karşılaşmadım. Eğer karşılaşsaydım, tavrımı ortaya koyardım. Ben insanları çabucak hayatımdan çıkarabilirim. Aynı şeyleri yapmaya devam ederse, def olsun gitsin. Umrumda olmaz.
Kişiliğe yapılan en büyük saygısızlıktır. Daha önce sevgili pşmadam bende yaptım yaptığımı da buldum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet karşı tarafı aptal yerine koyan "ay uyuyakalmisim" diyen tipler var, sadece sevgili değil arkadaşlar da var. Kim anlık mesajlaşırken uyuyakalır ki? O kadar uykun varsa yaz zaten benim çok uykum geldi yarın devam edelim diye olur derim. Büyük bencillik.
Valla gerçek seven değer veren kaale alan bunu yapmaz. Oyuzden ben destanlar msjlar da yazsam arasam da faydasız. Beni kaybetmeye göze alana bende mesaj atmam aramam sormam engellerim