Sevgilimle bir ara ayrıldık o arada başkası ile konuşmuş, kısa sürelik sevgili olmuş 4 günlük felan dedi, sonra tekrar barıştık bana açık şekilde söyledi seni unutmak için çok şey yaptım sevgili oldum ama beceremedim unutamadım dedi, hatta sen benim Hayatım da iken sana bu serefsizligi yapmadım, ben senle tamamen bittiğine inanarak önüme bakmaya çalışırken konuştum dedi sizce kafaya takmam doğru mu ya?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23Bizimkisi karışık bir durum sevgilim askerde iken ayrıldık oda bunu yediremedi bir çok şey var aslında neyse biz 3 ya da 4 ay ayrı kaldık o sürede tamamen bittiğine inanarak hatta oda bende önümüze bakmaya başladık ayrı yollarda, benimde konuştuğum ya da beğendiğim kişi oldu ama sevgili asla yapmadım çünkü o anıların hatrına yapmadım, unutmak için zaman tanıdım bir baktım o sevgili yapmış bana kendisi söyledi zaten çok kısa sürede sevgili olduk seni çok kez unutmayı denedim felan dedi, hatta kızla olan konuşmaları felan attı, aslında hani seven insan ilişkinin tadı kaçmaması için karşılıklı bir çok şeyi görmezden gelmeli ki ikimizde hep öyle yaptık fakat ben herşeyi çok ince düşünen biriyim bu yüzden kafaya takıyorum hâlâ.
Bittiğini düşünürken aradan geçen zamana rağmen barışmanızdan aranızdaki bağ belli. Bu sebeple hazmetmekte zorlanıyor olabilirsin. Ama bir daha olmayacağını düşünerek hayatına birisini almayı ve unutmaya çalışması affedilebilir bence. İçinde affetmenden bahsediyorum. Ona yansıtmasanda içten içe kendini yiyorsun. Bu ilişkinize zarar vermekten başka bişeye sebep olmaz. Barıştığınız gün yeni bi sayfa açmış olun ve eski hatalarınızı yapmamaya çalışın
İyi yönden bakmaya çalışıyorum onca zaman geçti, oda bende farklı kişilerle konuştuk ama yine barıştık ve bu bağ oldukça güçlü, güzel kelime diyor herşeyi unutuyorum. Kendi içimde unutmaya çalışıyorum hâlâ çünkü her ilişki mükemmel değil benimde ona karşı yalnışim oldu ama o da affedici oldu çünkü sevdiği için, şöyle diyorum kendime sonuçta yalnişlar hatalar olmuş olabilir, ama telafi etmek, gönül almak daha önemli, biz bayanlar çok hassas olduğumuz için herşeyi düşünüp üzülüyoruz. Yeni sayfa açtık zaten şu an şükür çok iyi gidiyor bazı şeylerin telafisi edildi, zor olacak ama kendi içimde bunu halletmem lazım çünkü bir insan seviyorsa iyi olması için elimden geleni yapar bende öyle yapmaya çalışıyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun. Eğer kendi içinde halledemezsen ona açabilirsin bu konuyu. Suçlamadan seni anlamasını bekleyerek. Seni suçlamıyorum sadece kafamda dönüyo aşmaya çalışıyorum gibisinden
Inşallah Hayırlısı olur, ne diyebilirim ki artık nasipten öte yol yok
İşte nasıl razı oluyor dediğin soruda sevgilim askerde iken ayrıldık ve zamanında benim onu aldattigimi ya da erkek arkadaşlarımın numaralarını kaydedip ona ihanet etmişim ilişkimiz varken oda bana senin gibi ilişkimiz varken yapmadım ayrıldıktan sonra oldu, zaten ben attım barışmak için çünkü unutamadım sevdiğim için oda hemen barıştı, o kızlada konuşmayı kesmiş, bana böyle dedi ve bende mantık 0
Arkdaşın senın yaptıgın hatayı senın suratına söyleyerek zaten kabalık etmiş eğer sen hatan için çabalıyorsan düzeltmeye kendıne inanıyorsan ve hersey yolundaysa erkek arkdaşın ben senın gibi yapmadım demesi zaten ayrı bi olay. İlişkide hata olabilir ama hatayı düzeltmek yoluna koymak çok daha önemli birşey. Bi anlık birşeye düsmüs olabilir de bence sen onun suanlık tavırlarına bak seni nasıl hissettirdiğine. Baktın hala mutsuzsun içine sinmeyen şeyler var ayrıl yani faydası olmaz sana.
Genelde büyük tartışmalarda eskileri açıp yüzüme çarpıyor, tamam oda elinden geldiğince birşeyleri yoluna koymaya çalışıyor ya da güzel konuşma yapıp gönlümü almaya çalışıyor hâlâ, ama arada çözemediğim bir problem var ve bu tamamen benle ilgili sorun, düşünüyorum bazen benmi çok ince düşünüyorum da böyle arada bende o kızla benle konuştuğu gibimi konuştu diye hep ona soruyorum biliyorum yalnış, ilişkiyi düzeltmek için çaba verilmeli ki bende öyle yapıyorum hatta kırk takla atıyorum, son barışmada çok paronayaklasmaya başladım, acaba onla hâlâ konuşuyormu, bazen müsait olmuyor benle konuşmak mı istemiyor ya da mesaj atmıyor neden diye düşünüyorum, ve kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi.
Hatalarını telafi etmek için ellerinden geleni yapıyorsan ve her tartışmanızda senın suratına vuruyorsa erkek arkdaşın kabalık saygısızlık etmiştir. Bak Bukowski diyor ki; “Hatalarını telafi etmeye çalışan birine geçmişteki hatalarını hatırlatmayın. Bu, düştüğü yerden kalkmaya çalışan birini tekmelemekten farksızdır.” İnsan, hata yapar. Yapılan hatayı sürekli hatırlatmak, telafi etmeye çalışanın emeğine saygısızlıktır. Dediğim gibi sen onun sana nasıl hissettirdiğine bak şuanlık eğer uzun bir ilişki içindeysen düşün iyice ama değilsen ayrıl yani seni üzer böylesi ancak.
Böyle neden bir tepki verdin şimdi? Sonuçta açıklayıcı soru sordum
4 günlük sevgili ne?
Kendisinin söylediği söz bende onun yalancısıyım bu durum aklıma takıldı o yüzden kaç günlük olursa olsun Yanı ne yapsam bilemedim sen olsan yani ne yaparsın
Ben olsam sektir ederdim napacam
Neden
Onunla gelecek düşünemezdim
Neden düşünemezdin? Senden sonra hayatına birisini alması mı yoksa biten ilişki birdaha dikin tutamayacağı için mi
İkiside
Nerden anladın
Şunu anlamamak için ileri derecede ger. izekali olmak gerek