Selam yaşım 18:) maalesef annemden dolayı hiçbir zaman dışarı çıkamıyorum akşam iftardan sonra erkek arkadaşımla buluşmam gerek nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl izin alabilirim kız arkadaş dediğinde de arayıp soruyor görüntülü bu durumdan gerçekten çok sıkıldım ne arkadaşım kaldı etrafımda ne de bi sevgilim var onun yüzünden
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fingirdemeyin abicim ya gençsiniz kanınız kaynıyor biliyorum ama o yaşlarda da olmaz erkek/kız arkadaş
Normal erkek arkadaşım?
He pardon o zaman free fall all
İngilizce bilmiyorum ya
O kadar da abartmaları normal değil ama haksız da değiller bu devirde dunyanın bin bir türlü hali var abicim onları da anlamaya çalış, benim çocuğum olsa ben de öyle davranırdım erkek kız farketmez
Akşamları dışarıya çıkmasına izin vermez miydin
Arkadaş çevresini ve nasıl insanlar olduklarını yakinen bilmem gerek şimdi dünyanın çivisi çoktan çıkmışsa ilerisini tahmin etmek istemiyorum
Kapat telefonu çık dışarı ne yapabilirler
Bi kere öyle yapmıştım polise kadar gitmişler :) dayımgili falan aradılar
Kıyamet koptu anlayacağın
Yapacak bir şey yok maalesef gizli saklı yapmalısın bir şeyleri
Teşekkür ederim
Rica ederim Allah sabır versin canım
Ağırlığını koyman lazım
Yapamıyorum ki çıkmak yasak derse ne diyebilirim ki tamam diyorum sürekli arıyor dün mesela kız rkadaşımla buluştum iki senedir evdeyim bak demediğini bırakmadı ya rezil oldum
Dediğim gibi ağırlığını koyup alıştırman lazım bu duruma anneni. Yoksa ilerde daha sıkıntılı hale gelir. Gelmişsin 18 yaşına reşitsin istediğini yapmakta özgürsün tamam korkuyor belki, seviyor ama bu kadar kısıtlaması çok yanlış.
İnan elimden hiçbir şey gelmiyor hiç sosyal hayatım yok sürekli bir yere gitsem hep diken üstündeyim burnumdan getiriyor nasıl izin verebilir bilmiyorum
Dediğim gibi ağırlığını koyman gerek.
O saatte 18 yaşında bi kızın annesinin dışarıya akşam 8 9 saatlerinde gondermemesi kısıtlamamak mi yarin övür gün kızınız olduğunda geceleri istediği saatte eve gelebilirse sizi turkiyedeki en gevşek baba oldugunuz icin tebrik ederim
@Saraaltin90 Gevşeklikle ne alaka? Özgür bir birey diyor bilinci var. Elbette korumak ister ama buna gevşeklik diyemezsiniz. Yobaz mısınız nesiniz..
@Byn_Batuk yobazim namusumuzu yolda bulmadık buda seni ilgilendirmez zaten
KFJDJSDŞKCFŞKDFJFK AYNEN NAMUSUN
çok kötüsün tek yorumla o kiz sizi dinlese başına gelecek herşeyden siz mesulsunuz
12 13 yaşındaki çocuklar çıkıyor da bu arkadaşın günahı ne o da herkes gibi istediğini yapabilir kanun gereği 18 ve üstü her insan istediğini yapabilmekte özgür ayrıca sen kimsin gelmişsin gevşek falan diyorsun benim ne yapacağım seni ilgilendirmez
Sen beni tabikide ilgilendirmiyorsun. Ben o yastaki genç kızın yanlış yapma ihtimaline yorum yaptım cehenneme kadar yolunuz var yani mesuliyet size ait olacak
Medeniyete kötü diyen de bileyim JDJCMFŞDJDJ bu kafayla zor yaşarsın
Ya sg alt tarafı iftardan sonra dışarı çıkmak istiyor ne kastın be abicim ya
Medeniyet mi mdkdkdkdkslsjslsjslsjjslsnsllsjs
Kasarsam kasarım sanane kdkdd
KCJCJDJDLDJCK of takma şu süzmeyi
Oysa ki profilde akıllı birine benziyorsun.. gerçekten yazık
@Byn_Batuk bilader bir hanımefendiyle konuşuyorsun önce üslubunu düzelt birisi senin kardeşine veya annene süzme dese hosuna gider mi kelimelrini düzgün seç
@1isimsizler BİLADER Mİ? KARŞINDAKİ BAYAN SENİN
kardeşim kızın biri soru sormuş hanımefendi de kendi görüşünü sunmuş düşünceleriniz farklı diye neden hemen yargılıyosun yok akıllı birine benziyosun ama öyle değilsin filan herkes aynı düşünceye sahip olsaydı dünya daha güzel bir halde olurdu
😂dinime küfreden müslüman olsa...
Yargılıyoruz çünkü kız özgür birisi. İstediğini yapar. Ama bu hanımefendi bunu yobazlığa dönüştürüyor. Sonra neden çocuklar mutsuz, neden intihar ediyorlar, neden umutları yok. Böyleleri yüzünden!
sitede yeniyim pembe profil veya mavi profil olduğunu yeni fark ettim
@Byn_Batuk kusura bakmayın sitede yeni olduğum için kız erkek ayrımını yeni fark ettim
Hiç sorun değil
@Byn_Batuk 😂😂
Tartışmayın herkes kendince haklı ama gerçekten özgür bir bireyim neden istediğim zaman arkadaşlarımla görüşemiyorum? Bir kahve içmek mesela bi yemek yemek hep evin içinde tıkılı kalıyorum birazcık empati gerekiyor sadece..
Allah yardımcın olsun
Erkek arkadaşın kaç yaşında
20
Annenle tanıştır erkek arkadaşını yani arkadaşlarını bilsin problem olmaz herhalde ya sizde de oturabilirsiniz örneğin konuşmak için felan açıkçası ben de kızım olsaydı sevdiğim için onunla çok ilgilenir korurdum insanin evladı her şeyden önemlidir
Öyle tabiki ama benim psikolojim çok bozuldu kendisi farkında bile değil sürekli her şeye hayır hibçir şeye izin yok bunalımdayım
Senin üni sınavın yok mu
Var..
Tyt ayt kas biraz 110+ tyt 70+ ayt yap en az ki prestijli bir üniversitede tıp mühendislik felan okuyabilesin
Çıkmamalısın.
Ne zamana kadar böyle sürecek görüşmem gerek ama
Tatlım şu an yaşın gereği en kritik dönemdesin doğru insani yanlış insani ayırt edemeyebilirsin ailen seni korumak zorunda dışarı o saatte çıktığında başına her türlü bir is gelebilir. Karşındaki insan zaten anlayışlı olsa çıkmam gerek demezdin bugün emin ol. Her türlü sey var dışarıda o saatte ben bile yalnız asla çıkmıyorum hele kendimizi bir erkege emanet etmek çok zor etmemelisin
Tatlım şu an yaşın gereği en kritik dönemdesin doğru insani yanlış insani ayırt edemeyebilirsin ailen seni korumak zorunda dışarı o saatte çıktığında başına her türlü bir is gelebilir. Karşındaki insan zaten anlayışlı olsa çıkmam gerek demezdin bugün emin ol. Her türlü sey var dışarıda o saatte ben bile yalnız asla çıkmıyorum hele kendimizi bir erkege emanet etme asla
Ben onu iki yıldır tanıyorum ama konuşmamız gereken konular var ya haklısın ama bilmiyorum gerçekten onun yüzünden sosyal hayatım yok biliyor musun
Ben seni anlıyorum güzelim senin yaşında kiz kardesim var herseyi paylasir benle ama karşısındakine güvenemem o sapiklarin çoğu 3 4 sene sonra kendini belli ediyor o an bir inat uğruna nelere maruz kalırsın kuzum bekle gündüz buluş beklemiyorsa kendisi bilir
Sakin annenden gizli bir iş yapma çok pişman olursun
Ya ama normal arkadaşım gerçekten önceden görüşüyordum ve yakalandım ki hiçbir şey yapmıyorduk gündüz görüşemem çünkü çalışıyor hem de okulu var
Sende gece çıkamazsın annen problem ediyor bak o kendi hayatını riske atmıyor sen riske giriyorsun az aklını kullansana
Of :( peki
Gitmyeeceksin tmmi anlaştık mı asla sende ona diyeceksin benimde hayatım var tmmi anlaştık mı söz ver
Yakalanirsan sevgilinden bile ayirirlar
Napıcam peki ben?
Benim de ailem aynı seninki gibi yakalayinca demedikleri laf kalmiyor telefonlarina el koyuluor cocukla gorusturmuyolar riske atma derim
Ama benim böyle olduğumu biliyor da insan illaki görüşmek konuşmak istiyor öyle yarı yoldada bırakmak istemiyorum hani evet çıkarım bir ara dedim
Okuyosan Kütüphaneye gidip ders çalışacağını söyle olmazmı
Bir an nereden çıktı der izin vermezse denedim bunu da ama tekrar deneyeyim olmazsa şey düşündüm spora yazılsam diye hafta sonları mantıklı değil mi hem göze batmam
Sınav haftamdayım diyebilirsin ya da spora yazılma bahanesiyle
Kütüphane önünde buluş gayet mantıklı geldi bana da
Evet mantıklı ve açıktan okuyorum maalesef 😄
Hatta kütüphaneye sevgilinle git orada buluşun. annene fotoğraf at kutuphanedeyken daha sonra çıkarsınız
Tamam sorayım o zaman iftardan sonra kütüphaneye gidebilir miyim diye
Teşekkür ederim
Daha sonra görüntülü bile ararsa hava almaya çıktım zaten içerde konuşamam dersin kütüphanenin önünde konuşursun
Arabayla bir yerlere gideceğiz o biraz zor ama bir iki gün normal devam ederim sonra o şekilde görüşürüm girdiğim hallere bak ya
Yemin ediyorum ağız tadıyla bi kahve dahi içemiyoruz
Sürekli annem aradı mı arayacak mı
Zor umarım atlatırsın
Annen bi anda suphelenip görüntülüde kütüphaneyi göster derse ve sen panik yaparsan büyük sıkıntı
Maalesef izin vermedi:) ben de o çocuğa cevap vermeyeceğim o zaman yapacak bir şey yok
Yaaaa çok üzüldüm. Çocuğa da mahcup oldun
Bende üzülüyorum
Ne kadar komik ya
Böyle olmam
Baban yok mu ona söyle
Annemle yaşıyorum babam olsa dahi o da aynı farklı bir şey söylemez yani
elleşcenizmi
Ne alaka?
hade hadee😀
Hayır be
yaşin kücük bee acelen ne daha olurda cikarsinda elin oglu icin yanlislar yapma uzulursun