Lütfen yardımcı olun napayım?

Napacağımı bilmiyorum defalarca yazdım ama hala cevap bulamadım gidecek yerim yok zaten aile düzenim yoktu annemle babam ben küçükken ayrlmışlardı ben anneannemde kalıyordum o bakıyordu bana babamı tanımadım bu yaşıma kadar 2 kere gördüm sadace şu an evliyim daha 18 yaşındayım karnımda çocuğum var 3 4 aylık daha isteyerek olmadı aldıramadım da çıkmaza girdim eşim her gün içiyor olmadık hakareti ediyor içtiği zaman ne yaptıgını bilmiyor bazen vuruyor bile karnıma laf ediyor neden büyümüyo çocuk yok yalan söylüyorsun diyor zoruna gidiyor dayanamyorum annem babamla konuştu geçen ev tutarım demiş gelsin demiş ama inanmıyorum bana cidden sahip çıkacağına inanmıyorum gitmek istiyorum gidemiyorum kendime çocuğa nasıl bakacağım diye düşünüyorum ne yapsam düzeltemedim annem evli kocası istemiyor beni anneannemgilin evine gitsem dedem geri kafalı dedem istemiyor çocukla beni hiç tutmaz ben napıcam nolur bana yardımcı olun kurtulmak istiyorum her gün hakaratten bıktım kafsyı yiyorum artık lafları kulağımda çınlıyor bana nolur bir yol gösterin
Lütfen yardımcı olun napayım?