İki yıllık sevgilim benden başkasına hemen gitti neden?

Çok seviyordum onu o da Çok seviyordu sözde ama biraz olaylar oldu gitti 10 gün sonra geri geldi özledim dedi ihtycm var sana dedi ama o arada biriyle de sevgili olmuş ben mi o mu dedim sen demedi bana ayrılamam sana yaptğımı ona yapamam dedi , sonra konuştuk falan derken gittim yanına birşeyler de oldu aramızda geldim şehrime falan tartıştık gene ben de dedim istemiyorum çünkü çocuktan vazgeçmiyordu mesaj attım istemiyorum dedim ne olur dedi arada yazmama izin ver yok dedim numarasını falan hepsini de sildim sizce geri gelir mi? Merak eder mi günün birinde yazmak aramak ister mi bakıyorum şu an numaramı silmemiş ama o çocukla da çıkıyor devam ediyor sevgililiğe dedim neden olmuyor dedi benden kısasın ailem istemez onay vermez gibisinden konuştu sizce başka sebebi mi var yokSa ailesi vermez diye koktuğu için mi? Sonra dedim boy böyle falan dedi boyu sen benden git diye yaptım dedi sizce sebebi nedir lütfen sayı içerisinde yorum yapınız …
benimle konuşmak istemesinin sebebi de ona iyi geliyordum beni aradığında ağlardı üzgündü içini rahatça dökerdi bana Kızlar siz kız olarak düşünüp yorum yapın biri neden böyle yapar madem onunladır niye bana arada yazmama izin ver diyor niye numaramı silmemiş? Vesaire sadece anlamak istiyorum
İki yıllık sevgilim benden başkasına hemen gitti neden?