Siz olsanız cevap verir miydiniz?

yaklaşık 10-12 sene önce Facebook hesabından biriyle tanışmıştım. o Türkiyeden bende almanyadan (hiç buluşma felan yok, olmadıda) ama sürekli yazışırdık, sırlarımızı, dertlerimizi paylaşırdık. bir zaman sonra görücü usulüyle evlendikten sonra ben kendimi geriye çektim. daha doğrusu noktalandırdım. baktım 2 sene sonra sosyal hesabından mesaj attı, engelledim. tekrar bir kaç zaman sonra WhatsApp'dan sırf nokta işareti mesaj olarak yolladı (komik ama cidden öyle), hiç bir şey yazmadan ordanda engelledim. ha bu arada 2 tanede çocuğu oldu (profil resminden gördüm (aile resmi). neyse tekrar bir zaman sonra benim telefonumu bir kere çaldırıp kapattı ardından sms olarak kusura bakma yanlışlıkla oldu diye mesaj attı. dediğim gibi nasıl oluyorsa engellediğim halde (nasıl oluyorsa) şimdi de dün sabah bana bu mesajı attı... eşine yaklalanmamak için saçma sapan selam kardeşim ben oyundan mehmet diyor bide (alakası yok). siz olsanız napardiniz? cevap verir miydiniz? yazsam bırakır mı peşimi bu sefer? ne yapacağımı bilemiyorum...