En güçlü insanlar genellikle yalnızdır.
Doğruların kaderidir yalnızlık.
Hayatta, video ve fotoğraflar da en iyi pozu yalnızlar verir!
Doğruların kaderidir yalnızlık.
Hayatta, video ve fotoğraflar da en iyi pozu yalnızlar verir!
doğru bir laf yalnız olabilmek için güçlü bir irade ve kimseye gerçekten ihtiyacının olmaması gerekir bağımsızlık bir zorunluluktur ve her hangi bir şekilde bağımlı kişiler için gerçekten korkutucu bir şey dir yalnızlık mutluluk değil huzur getirir güçlü insanlar da o güce erişene kadar yaşadıklarından dolayı durum onu gerektirdiğinde huzuru mutluluğa tercih edebilirler.
onların ki izolasyon yalnzılık değil ingilizce de 2 kelime var loneliness and solitude ikiside yalnızlık demek ama loneliness istemediği halde yalnız olmak anlamında solitude ise seçilmiş bir yalnızlık tercihe baplı bir nevi hinziva, asosyal ve anti-sosyalin farkı gibi asosyal sosyal olmayı başaramadığı için öyle anti sosyal sosyal olmayı ve insanları sevmediği için.
hadi eyvallah
Cevap
9Cevap
Yansıtmıyor ünlülerin felan neden bukadar sosyal ortamları var yanlız kalan adam çile çekiyordur abi yoksa mutlu olan insanlarda müq sosyal çevre var
Yıkıkların kendini avutma şeklinden başka bişey değil
Benimki tercih meselesi
Güldüm 😃
Yanlız insan sahtelikren kaçan insandır yalnız insan dünya ya tahammül edemeyen insandır
Yansıtmazmı bknz ATATÜRK ve silah arkadaşları
Beni tarif ettin doğrudur evet
Kısmen, zaman zaman
Bazen evet, bazen hayır
Kendimi bir an çok guclu hissettim ya
Uzun zamandır yalnızım ve Halimden çok memnunum Hayatımda iyi kötü bir tane kadın var bu yüzden diğer kadınları pek ciddiye almıyorum takmıyorum az insan çok huzur Misali
Senin yaşın gerçek mi
Tamam reis sakin ol eyvallah
Resim guzelmis
Rica ederim
Tam olarak değil
Yansıtmıyor, hayal dünyası içinde konuşulan sözler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?