Yaklaşık 4 sene önce biriyle konuşuyordum o zamanlar 18 yaşındayım kafa biraz geri toysun konuştuğum kişi de biraz kilolu bende işte yok kilolu istemem şöyle böyle düşünüyorum karşımdaki insan benden hoşlanıyor beni görmeden sevdi arıyor soruyor ama bende o sıra onunla konuşmayı bitirip başkasıyla konuşuyordum sonra başkasıyla sevgili oldum ama aklım hep 4 sene ki önceki çocukta acaba konuşsam mı buluşsam mı diye düşünüyorum çünkü çocuğa buluşma şansı vermedim neyse benim sevgili yaptığımı gördü ve bir gün beni arayıp telefonda ilk defa bir erkek benim için ağladı bana neden bunu yapıyorsun diyerek tabi sonra ben bir an çok üzüldüm sonra ayrıldım ama o bu evre de hiç sevgili yapmadı çünkü en yakın arkadaşıyla konuştum hatta biz flört ederken bana İnstagram adresini verdi sonra ben ayrıldım baya zaman geçti ben her sevgili yaptığımda ayrıldığımda ona yazıyordum ve o hep şunu diyordu bir daha gelsen kabul etmicem ama her yazdığımda konuşuyordu baya zaman geçtikten sonra yaşımda büyüdü sonra çok pişman olup ona bir şans verdim ve buluştuk buluştuğumda tüm ön yargım gitti kendime o kadar kızdım ki o kadar pişman oldum ki çünkü düşündüğüm gibi değildi konuştuk baya gözlerime çok derin baktı o an ondan çok hoşlandım ve yanımda o kadar masumdu ki biraz zaman geçti ondan çok özür diledim af diledim ve barıştık konuşa konuşa o kadar çok sevdim ki şu an 1 senedir nişanlıyım mayısta düğünüm var onu o kadar çok seviyorum ki keşke daha önce hayatıma alsaydım diyorum arkadaşlar nolur ön yargılı olmayın
Bu arada baya uzun oldu hakkınızı helal edin 😊
Bu arada baya uzun oldu hakkınızı helal edin 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar