Uzak mesafe ilişkisi ve sevgi düzeyi?

Arkadaşlar benim yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var ama uzak mesafe ilişkisi. kendisiyle ilkokulda aynı sınıftaydık sonra taşınma vs yollarımız ayrıldı. Üni sınavına hazırlanırken şans eseri konuşmaya başladık. Zor yollardan geçtik beraber. Şuanda kendisi yaklaşık 1.5 2 hafta önce benimle olan ilişkisinden bir şikayette bulundu aslında bu şikayet daha çok ayrılık mesajı gibi bir şeydi.. olay şu aramızdaki ilişkinin sevgi boyutunun onu tatmin etmedigini , henüz tam anlamıyla aşık olmadıgını, bir sene geçti niye hala tam aşık değilim demesi.. ben bu olayları ona defalarca açıklamaya çalıştım daha buluşmadık vs diye uzun uzun … yazın buluşucaz normalde 2.5 ay sonra yani.. işte bir türlü aklına yatmadı uyumlu degiliz vs yaptı sürekli ve bitirmek istedi ama seviyor da beni aynı zamanda. ve ileriyle ilgili bir çok hayallerimizde vardı tabikii evlenme vs.. şu an hala konuşuyoruz wpden vs ama soğuk bi konuşma eskisi gibi değil. Ve bu konuyu her açtıgımda düşüncesi hala aynı bitirmek istiyo ama hemde istemiyor. Ne yapmalıyım bu durumda , nasıl bu olayı kafasında düzeltebilirim?
Uzak mesafe ilişkisi ve sevgi düzeyi?