Kızlar, Kötü niyetli bir hediye mi eşimle nasıl barışacağım?

Arkadaşlar düşüncelerinize ihtiyacım var. Dün benim doğum günümdü öğretmenlik yaptığım okulda sağolsun kadın öğretmen arkadaşlarım kutlayıp hediye almışlar olayı fazla uzatmadan anlatıyorum son ders saatinden bir ders önce dersim yoktu ve hazırlanıp çıkmaya başladım o sırada bir tane erkek öğretmen arkadaş arkamdan gelerek Kübra hocam doğum gününüz kutlu olsun dedi hediye verdi ben de teşekkür ettim hediyeyi bakmadan aldım yani kötü bir niyet olduğunu düşünmedim çok kibar bir hareketti reddetmedim okuldan eve geldiğimde hediyeye baktım arkadaşlar adam pahalı bir kolye almış internetten baktığımda 7-8 bin arası bir şeydi yani anlam veremedim o kadar pahalı hediye niye aldı ki daha sonra kocam geldi eve hediyeleri falan gördü sonra kolyeyi gördü o işte kim aldı dedi kadın öğretmen zannediyordu ben de anlattım erkek öğretmen aldı diye kocam çok sinirlendi yok efendim nasıl kabul edersin sen evlisin böyle pahalı hediyeleri sana erkek olarak sadece ben alabilirim gibi laflar etti ben de hediyenin ne olduğunu bilmiyordum ve ayrıca nasıl yok bana hediye verme diyebilirdim adama zaten ben de şok oldum böyle bir hediyeyi görünce yeni evliyiz ve ilk defa büyük kavgamızı dün yapmış olduk gece de benle uyumadı bugün de evin içinde iki küs hiç konuşmadık ya ben şimdi ne yapacağım kocamı çok seviyorum bu hediye nerden çıktı ya dünden beri kafayı yemek üzereyim kolyeyi çöpe atmayı düşünüyorum veya hediyeyi geri mi vereyim ne yapayım bilmiyorum Allah Aşkına bi tavsiye verin kocamla nasıl barışacam ve bu hediye kötü niyetli bir hediye mi daha nasıl rahat rahat okula gidip gelebilirm ki canım çok sıkkın arkadaşlar ya bir de eve geldiğinde bana çiçek ve hediye almıştı off niye böyle oldu ya çok mutsuzum
Kızlar, Kötü niyetli bir hediye mi eşimle nasıl barışacağım?