Lıseden mezun olduğumuzdan beri her sene mesaj atıyor. Nasılsın napıyorsun bulusalım falan tarzında bazen hal hatır soruyor. Ama yanı koptuk tamamen digerleri yazmıyorken bu erkek neden böyle yapıyor sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben 27 o 28 yaşında bide
Güncellemeler
+1 yıl
Bu çocuk bu arada bazen abı dıyor bazen hayatım bazen canım dıyor
Ona sor diyecem soramam diyeceksin bir ihtimal hoslaniyordur
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Soramam ama abı dıyor yanı hoşlansa abı demez. Hoşlanmasa ortak nokta yok o zaman neden atsın vefasız ınsanlar artık sonuçta. bide liseden diğer kankalarla görüşmüyorrmuşş
Bende. Hayır bide bir erkek neden bir kıza bu kadar unutmadan yazar diğer erkekler sallamıyor unuttular normal yanı bu ccuk popüler bir tıp bide ama anlamadım ne istiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yokluyor seni her sene. Bakalım bu sene tavlayabilir miyiz kızı ayağına
O zaman kanka neden abı dıyor bana
Abi diye yaklaşıcak nasıl yaklaşıcak? Kız sen kız diil misin? Sana abi nasıl der evladım?
napıyo bu adam ya of
Tam tımarhanelik bir konu
Çocuk seni abi ayağına götürücek, dikkatli ol evladım
Belkıde gerçekten bırseyler hissediyordur
Gerçekten bir şeyler hisseden biri her sene yoklamaz çocum. Çıkar karşısına her şeyi göze alır ve “ben seni seviyorum” der. O işler bu şekilde yürür
Sende halısın kanka da belki çekindi yanı her erkek aynı degıl mesela benim bir arkadaşım benden hoşlanıyormuş 4 senede gizlemiş
Öyle mi kanka? Neden çekiniyor acaba?
Ona sor diyecem soramam diyeceksin bir ihtimal hoslaniyordur
Soramam ama abı dıyor yanı hoşlansa abı demez. Hoşlanmasa ortak nokta yok o zaman neden atsın vefasız ınsanlar artık sonuçta. bide liseden diğer kankalarla görüşmüyorrmuşş
Sana olan hitabı nasıl onun
Bazen abı dıyor bazen canım bazen hayatım bazen normal
O biraz sorunlu galiba
neden sana abi diye hitap ediyo
rahatsız falan mı o
hahaha her senemi atıyor cidden :D :D
Evet. Bız lisede baya yakındık ama digerleri sallamıyor hiç bu cocuk ne hikmetse unutmadı vefalı desem yanı artık kimse kimseyi sallamıyor
Canı sıkılıyor demek ki
Ama popüler cocuk 28 yaşında. Mımar parası var çevresi var. Hayır anlamadığım abı falanda dıyor hoşlansa demez.
Abi mi diyor ne alaka la
aynen bende anlamadım sımdı bir erkek hoşlanmasa böyle uğraşmaz aklına gelmez ama abı dıyor
Lan niye sana abi desen Allah Allah
Ablamada sordum o da dıyorkı bir erkek asla hoşlanmadığı kıza yazmaz arkadaşaçda yazmaz dıyor.
Ablan haklı sende biraz zeki olsan anlardın neyse
hoşlanıyor senden besbelli
Hoşlanıyor mu kanka emınmısın abı dıyor bana yanı hoşlandığına demez kı ınsan
sana neden abi diyor onu anlamadım
Bende. Hayır bide bir erkek neden bir kıza bu kadar unutmadan yazar diğer erkekler sallamıyor unuttular normal yanı bu ccuk popüler bir tıp bide ama anlamadım ne istiyor
bilemedim yani nsndjdsk
Eeee buluş sende yeter bee
yavsaga bak yapışmış dümük gibi
sümük*
Ya kanka öyle devamlı degıl her sene 1 kere 2 kere
buluşalım mı diyo
evet ama sapık biride degıldı ha yanı zaten popüler bir adam mimar zengin çevresi geniş falan