Nişanlımın fake hesabı olduğunu öğrendim ne yapmalıyım bu durumda?

Dört yıldır birlikteyiz iki yıldır nişanlı üç ay sonra düğünümüz var. İlk iki yıl kavgasız güzel zamanlar geçirdik okul dönemi hergun birlikteydik son iki yıl düğün telaşı iş çalışma derken görüşemiyoruz aynı şehirde de değiliz bir saat uzağız herneyse son iki yıldır kavgalarımz arttı çok ayrılıp barıştık çok birbirmze girdik bir iki aydır bı sorunumuz yok özel birsey de yaşamıyoruz daha doğrusu ben korkuyorum her zaman ittim ve olmadı böyle böyle düzeldk derken kendi fotosuyla hesap açmış teyit ettim onun ama bana ısrarla benim değil diyor ve bana karşı hala aynı iki lafından biri evlenince söyle yapalım buraları gezelim sonunda dört yıl sonra kavuşcaz çok heyecanlıyım falan. Sabah 10 gece 11 çalışıyor ne zaman bu işlere vakti kalıyor kafayı yemek üzereyim Birde sürekli takip ettikleri azalıp artıyor demekki hala kullanıyo bir yıllık bir hesap ne yapmalym?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bana o kadar bağlıydiki üstüme titremesi kıskanması hergun ayrı sürpriz hediye upuzun destan gibi mesajlar özlediği için ağlaması ne oldu anlamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıl gitsin dışında öneriniz varsa söyleyin lütfen ayrılmasını bende biliyorum ama yapmak istemiyorum
Nişanlımın fake hesabı olduğunu öğrendim ne yapmalıyım bu durumda?